IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биовет АД (53B / BIOV)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Някой да не го е очаквал ?

Коментар

• Тук впечатляващи ръстове на продажби и печалби!

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53
        ....
        Това какво трябва да значи ?
        Last edited by X_Y; 16.08.2012, 23:57.
        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Ние отлично знаем, че предприятието е прекрасно, но знаем и че накрая Домузите крият печалбите и не плащат дивиденти

Коментар

• Домусчиев добър или лош, отчета доста добре изглежда. ЕБИТДА маржина над 10 вече не е толкова зле. Явно новия завод го пускат на етапи, щото откриването беше края на тримесечието, а ръст на продажбите за Q2 спрямо същото тримесечие на миналата година е над 50%.
            Има ли някой наясно всичко готово ли е вече или продължават още със строителството?

Коментар

• да, с малката подробност, че тука междинните отчети показват
              релаността и после всичко изчезва яко дим с годишния отчет.

най-вече печлабата се стопява

Коментар

• Направо не мога да повярвам , както казваше главния герои от " Двама мъже и половина " :

http://www.investor.bg/novini-i-anal...sechie,137815/

Коментар

• Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение
                  Така е. Спор няма - най-вероятно мажоритаря си играе с трансфър прайсинга и мести печалбата от Биовет към майката. Но кой БГ мажоритар няма да направи това при условие, че Хювефарма, доколкото имам спомен е регистрирана в Щатите, а Биовет, в България? Да не е будала да плаща купища пари за данъци, които да потънат неизвестно къде...

Като изключим това, не виждам какъв е проблема. Компанията си се развива, Сити купуват 30% от майката, продажбите растат и не се влияят от кризата (спецификата на отрасъла е такава), открива се нов завод, и т.н. и т.н... и при това положение цената пада от 20 лв. на 3,70, като счетоводната й стойност е 10 лв.

За вас не знам, но скоро време ако се опарича, ще си купя. Само да не я вдигнете дотогава
                  Аз лично не съм такъв оптимист защото имам 500 акции тук купени преди десетина години на 2 и нещо левчета като част от дългосрочния ми портфеил.
                  Та за 10 години около 50% доходност не ме кефи.....

Коментар

• Така е. Спор няма - най-вероятно мажоритаря си играе с трансфър прайсинга и мести печалбата от Биовет към майката. Но кой БГ мажоритар няма да направи това при условие, че Хювефарма, доколкото имам спомен е регистрирана в Щатите, а Биовет, в България? Да не е будала да плаща купища пари за данъци, които да потънат неизвестно къде...

Като изключим това, не виждам какъв е проблема. Компанията си се развива, Сити купуват 30% от майката, продажбите растат и не се влияят от кризата (спецификата на отрасъла е такава), открива се нов завод, и т.н. и т.н... и при това положение цената пада от 20 лв. на 3,70, като счетоводната й стойност е 10 лв.

За вас не знам, но скоро време ако се опарича, ще си купя. Само да не я вдигнете дотогава
                    Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение
                      Че тоя мажо си е много по-добър от останалите. Преди акцията като беше 20 лв. колко печалба показваше? По едни 100К на година, я вижте сега, 1 милионче на тримесечие. А освен това 2007 като беше 20 лв. (без да се надува като останалите компании) колко продажби имаха, а сега като са 3,70 лв, колко имат? Само за последното тримесечие продажбите нарастнаха с 20 и кусур %.

Аз лично ако имах няколко лев, бих си купил на тия цени.
                      Принципно си прав , следя я много отдавна.
                      Има прогрес но не е достатъчен че да привлече сериозен инвеститорски/спекулативен интерес.

Коментар

• Домусчиев - големият привърженик на европейските практики, но във футбола, а в битието си на публична компания - чист балканец

Коментар

• Че тоя мажо си е много по-добър от останалите. Преди акцията като беше 20 лв. колко печалба показваше? По едни 100К на година, я вижте сега, 1 милионче на тримесечие. А освен това 2007 като беше 20 лв. (без да се надува като останалите компании) колко продажби имаха, а сега като са 3,70 лв, колко имат? Само за последното тримесечие продажбите нарастнаха с 20 и кусур %.

Аз лично ако имах няколко лев, бих си купил на тия цени.
                          Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                            Я виж ти.
                            Още един дето здраво си точел предприятията, а за миноритарите - нъц.

А защо липсва в оня списък ?
                            Я го слагайте там дето му е мястото.
                            М-да както казват надеждата умира последна, лошото е че и тя май умря вече.

Коментар

• Я виж ти.
                              Още един дето здраво си точел предприятията, а за миноритарите - нъц.

А защо липсва в оня списък ?
                              Я го слагайте там дето му е мястото.

Коментар

• ДОМУС НА ТУРСКИ НЕ Е ЛИ СВИНЯ

Коментар

Working...
                                X