IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биовет АД (53B / BIOV)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
    Интересно че Хювефарма вече три години поред си увеличават дела с по 2.50-3.00%, за да стигнат до тези 83.83%. Очевидно се възползват от спада в цените, но по малко за да няма търгови.
    2010 - 2.998%, 2011 - 2.75% и за първите три 3-месечия на 2012 - 2.51%
    Едната покупка мисля не е действителна, защото същият процент преди това бяха го продали, явно като някаква гаранция по сделка или нещо такова. Това са ми спомените, едно време повече се интересувах, но ми омръзна да търпя отношението на Домусчиеви към пазара, след като и последната ми надежда за промяна умря след като нищо не се случи след влизането на Сити в Хювефарма. Пожелавам ви успех, факт е, че пак нещо решиха да показват по-читави резултати, ама защо не ми е ясно

Коментар

• Интересно че Хювефарма вече три години поред си увеличават дела с по 2.50-3.00%, за да стигнат до тези 83.83%. Очевидно се възползват от спада в цените, но по малко за да няма търгови.
      2010 - 2.998%, 2011 - 2.75% и за първите три 3-месечия на 2012 - 2.51%

Коментар

• Първоначално изпратено от Vola.X Разгледай мнение
        Да бе да Той кеша за лудогореца пада от небето Що така стана, че до сега почти ялова печалба, а сега изведнъж скочи. Да не би да са си променили шоково нещо в технологиите )))
        Не виждам никъде в отчета на "Биовет" АД вземания от свързани лица по-големи от 330 000 лв., на фона на 200 000 000 лв. балансово число, считам твърдението спрямо Лудогорец, за несъстоятелно.
        Просто приеми факта, че при 47% ръст на продажбите, може би компанията успява да договори по-добри крайни цени и по този начин брутния марж се повишава от 6.1% на 9.1% (Q3 2011 / Q3 2012) (Друга причина за подобряването на брутния марж е и от гледна точка на оптимизирани разходи за суровини и материали към доставчици - увеличение на предплатените суми от 1.86 млн лв на 4.1 млн лв). В процентно отношение, спрямо продажбите, структурата и на другите разходи е почти непроменена, което води до удвояване на оперативната печалба.
        Ако не си видял има нова производствена база в Разград от края на месец Юни... и т.н.
        Прочети си отчета просто

МНЕНИЕТО МИ НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА ПРЕПОРЪКА!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от BSE Will Rise Разгледай мнение
          Специално от Биовет, чак до Лудогорец трудно ще стигне този кеш, но ако стане, бих гледал на действието като разходи за реклама
          Да бе да Той кеша за лудогореца пада от небето Що така стана, че до сега почти ялова печалба, а сега изведнъж скочи. Да не би да са си променили шоково нещо в технологиите )))
          Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vola.X Разгледай мнение
            Ти пък, Марков ! Че я направи една сметка, що кеш може да се строши с Лудогорец )))
            Специално от Биовет, чак до Лудогорец трудно ще стигне този кеш, но ако стане, бих гледал на действието като разходи за реклама

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
              Как 9 бе.....поне 19 му е цената, само трябва Домуза трябва да реши да е коректен с дребните...

Пък и няма лавина от предлагане което позволява бърз ръст на цената
              Ти пък, Марков ! Че я направи една сметка, що кеш може да се строши с Лудогорец )))
              Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.

Коментар

• Първоначално изпратено от vhk Разгледай мнение
                Не се чудете !Който не купи сега ще купува на 9лв
                Как 9 бе.....поне 19 му е цената, само трябва Домуза трябва да реши да е коректен с дребните...

Пък и няма лавина от предлагане което позволява бърз ръст на цената
                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                  Брех че бързо я помпате тая акция. Не можахме да си напълним качествено в диапазона 4,70-5 лв.
                  Нищо, може и да понапълниш до 6 лв

Коментар

Брех че бързо я помпате тая акция. Не можахме да си напълним качествено в диапазона 4,70-5 лв.
                    Ами къде гледа няколко дни след отчета, имаше време и малко обемец

Коментар

От кой са го щипнали този сносен пакет, от Стандартите ли?
                      Ами не знам от кого са ги взели и на мен ми е интересно. Просто открих блоковата сделка за 170,000 акции на 7.90 лв за акция, която се е сключила на 30 юли. Предполагам че това е тяхната сделка, то такива обеми други не са минавали.

Коментар

• Брех че бързо я помпате тая акция. Не можахме да си напълним качествено в диапазона 4,70-5 лв.

Коментар

Ей намерих време да поразровя, ами на интересна цена са купили Хювефарма тези 170,000 акции
                          7.90 лв на акция за пакет от 2.51% не е зле
                          От кой са го щипнали този сносен пакет, от Стандартите ли?

Коментар

Ей намерих време да поразровя, ами на интересна цена са купили Хювефарма тези 170,000 акции
                            Значи правилно съм определил следващата спирка на 9лв. за тези които още се чудят.

Коментар

Мда, интересно. От кой ли са купили тия 170 000 акции. Такъв пакет не е минавал през пазара в тоя период. Дали не са взели извънборсово пакет от капитулиралите стандарти?

Коментар

• Тук май потегли нагоре .
                                Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

Working...
                                X