Първоначално изпратено от markov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биовет АД (53B / BIOV)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеДано има повече шаранчета, защото е ясно като бял ден, че искате да продавате. Акцията е подценена, но потенциалът и е не повече от 30% средносрочно. Има далеч по-интересни алтернативи.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеАкцията има потенциал да мине предкиридните си нива в обозримо бъдеше .....
Коментар
-
Добър отчет.
Запазва се чудесното темпо от около 3 млн. печалба на тримесечие.
Ако се запази така до края на годината при сегашната цена отиваме на Р/Е 5
Паричния поток също е страхотен. С такъв поток ако решат могат да си погасят кредитите за нула време.
С две думи аз съм Hold and let the profit run
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеСъвпадаме в таргетите си, и според мен 11-12 са си съвсем реални краткосрочно
Коментар
-
Първоначално изпратено от Martingale Разгледай мнениекато излезат псоледните данни ще фръкне към 11/12. Няма по стабилна позиция в настояшия хаус. Все пак трябва да се спи спокоино в тези смутни времена.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеНакрая кацна ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеБрях, голяма съпротива на 9 и нещо. Няма да ударим май 10-ката днес.
Нищо...и утре е денНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от relatively new Разгледай мнениекаква е тази любов която сте развили тука.
да не се продава най после?
Скоро сме на дузинка точки
Коментар
Коментар