If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Това че е ,казал .че са от него и от брат му ,не значи че са бръкнали и извадили кеш пара .Със сигурност са ги прекарали през една или няколко фирми .Например разходи за реклама ... или в графа други.
"Бюджетът на „Лудогорец“ е 5 милиона евро. Поне половината пари идват от мен и брат ми. Другите са от спонсори и са плод на много труд. Непрекъснато работим. Футболът се гради с пари и работа". http://www.monitor.bg/article?id=402868
Е явно идват от Илиянци и БМФ, защото Биовет дивидент не е давал.
Може да се провери и ако Илиянци и БМФ дават дивидент, за да има домусчиев 5 млн. лв. лични пари за играчката Лудогорец (и кой знае какви други играчки), значи ще почне да дава дивидент и тук, за да увеличи личните си пари и така да дава повече на играчката си Лудогорец.
"Бюджетът на „Лудогорец“ е 5 милиона евро. Поне половината пари идват от мен и брат ми. Другите са от спонсори и са плод на много труд. Непрекъснато работим. Футболът се гради с пари и работа". http://www.monitor.bg/article?id=402868
Може да се провери и ако Илиянци и БМФ дават дивидент, за да има домусчиев 5 млн. лв. лични пари за играчката Лудогорец (и кой знае какви други играчки), значи ще почне да дава дивидент и тук, за да увеличи личните си пари и така да дава повече на играчката си Лудогорец.
Защо си мислиш, че мажоритар чака на дивидента за да си вземе нещо от дружеството или да го прехвърли в друг джоб?
Какво са това перспективи. Акцията расте, другото не върши работа. Според д-р Каро връзката хартия-фундамент не е задължителна, някъде е дори противопоказна
Шема, все пак фундамент е добре да има. В този случай и дума не може да става за сравнение с оптик или орфей клуб уелнес
(имам хартии - не е препоръка )
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Т.е. да има фундаментални перспективи пред компанията като например нови пазари, ръст на продажбите и т.н. и дали мениджмънтът има за цел да развива компанията и за напред.
Шема (Схема)... нямаш ли си глава на раменете? Изписани са доста страници, вземи почети малко. Има статии в интернет, че и дори сайт има компанията.
Ако разчиташ на форумни коментари за да решиш дали да инвестираш... не ми се мисли.
Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Т.е. да има фундаментални перспективи пред компанията като например нови пазари, ръст на продажбите и т.н. и дали мениджмънтът има за цел да развива компанията и за напред.
Коментар