IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биовет АД (53B / BIOV)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Eon
    миии... що па не
    Убаво..но да не се юрнете ,като луди бици утре да купувате......
    Споко, ваксина има за всички...

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
      Време му е веке за Р/В 1 поне
      И кво... за два дни + 10% ли да чакаме...?

Коментар

• Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнение
        Какво да кажем , освен – изненадите продължават,

печалба с 35% UP.
        Време му е веке за Р/В 1 поне

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
          Ако и за този отчет не кажете нищо...
          Какво да кажем , освен – изненадите продължават,

печалба с 35% UP.

Коментар

• Ако и за този отчет не кажете нищо...

Коментар

• Това че е ,казал .че са от него и от брат му ,не значи че са бръкнали и извадили кеш пара .Със сигурност са ги прекарали през една или няколко фирми .Например разходи за реклама ... или в графа други.
              Първоначално изпратено от oslo Разгледай мнение
              "Бюджетът на „Лудогорец“ е 5 милиона евро. Поне половината пари идват от мен и брат ми. Другите са от спонсори и са плод на много труд. Непрекъснато работим. Футболът се гради с пари и работа".
              http://www.monitor.bg/article?id=402868

Е явно идват от Илиянци и БМФ, защото Биовет дивидент не е давал.
              Може да се провери и ако Илиянци и БМФ дават дивидент, за да има домусчиев 5 млн. лв. лични пари за играчката Лудогорец (и кой знае какви други играчки), значи ще почне да дава дивидент и тук, за да увеличи личните си пари и така да дава повече на играчката си Лудогорец.
              Last edited by toto 2; 07.10.2013, 17:54.

Коментар

• Първоначално изпратено от oslo Разгледай мнение
                "Бюджетът на „Лудогорец“ е 5 милиона евро. Поне половината пари идват от мен и брат ми. Другите са от спонсори и са плод на много труд. Непрекъснато работим. Футболът се гради с пари и работа".

Може да се провери и ако Илиянци и БМФ дават дивидент, за да има домусчиев 5 млн. лв. лични пари за играчката Лудогорец (и кой знае какви други играчки), значи ще почне да дава дивидент и тук, за да увеличи личните си пари и така да дава повече на играчката си Лудогорец.
                Защо си мислиш, че мажоритар чака на дивидента за да си вземе нещо от дружеството или да го прехвърли в друг джоб?

Коментар

• "Бюджетът на „Лудогорец“ е 5 милиона евро. Поне половината пари идват от мен и брат ми. Другите са от спонсори и са плод на много труд. Непрекъснато работим. Футболът се гради с пари и работа".

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                    Има ли добри перспеткиви пред тази компания?
                    Какво са това перспективи. Акцията расте, другото не върши работа. Според д-р Каро връзката хартия-фундамент не е задължителна, някъде е дори противопоказна
                    Шема, все пак фундамент е добре да има. В този случай и дума не може да става за сравнение с оптик или орфей клуб уелнес
                    (имам хартии - не е препоръка )
                    Не е препоръка... !!!
                    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Т.е. да има фундаментални перспективи пред компанията като например нови пазари, ръст на продажбите и т.н. и дали мениджмънтът има за цел да развива компанията и за напред.
                      Шема (Схема)... нямаш ли си глава на раменете? Изписани са доста страници, вземи почети малко. Има статии в интернет, че и дори сайт има компанията.

Ако разчиташ на форумни коментари за да решиш дали да инвестираш... не ми се мисли.
                      Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Т.е. да има фундаментални перспективи пред компанията като например нови пазари, ръст на продажбите и т.н. и дали мениджмънтът има за цел да развива компанията и за напред.

Първоначално изпратено от viktornfs Разгледай мнение
                        Зависи какво разбираш под "добри перспективи".
                        Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

Зависи какво разбираш под "добри перспективи".
                          домоуправител

Коментар

пред фалит е, щом и растат акцйите.

Коментар

• Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнение
                              Тук и без фондове, скоро време го виждам - 20% UP

( дано не се окажа лош пророк )
                              A с тях - 50%, минимум

Коментар

• Има ли добри перспеткиви пред тази компания?
                                Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

Working...
                                X