IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биовет АД (53B / BIOV)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение

Аз вече два пъти се чувствам прецакан от такива търгови.

Соди и МДК-Пирдоп ... имаше търгови продадох щото викам кво ще ги правя после акциите.

Оказа се че се че и сега се търгуват пък и бая приятен дивидент раздават .....

Та се чудя дали и тук няма да ми остане същото чувство ако продам квото имам
    И аз си го мислех това, примерно ако реша да си запазя акциите, после дали ще почнат да дават дивиденти.
    Но риска да не мога да ги продам, а и като гледам последно време какви номер въртят, ме накараха да изляза вчера напълно.
    Ако съм сбъркал, сбъркал.

Коментар

Соди и МДК-Пирдоп ... имаше търгови продадох щото викам кво ще ги правя после акциите.

Не прави аналогии

Коментар

• Интересно дали ще се набере необходимия процент акции за да могат да го смъкнат от търговия на Борсата.
        Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Risteto Разгледай мнение
          Може ли някой по-запознат да обясни, какво ще стане ако не се възползвам от търговото?
          Ако след това свалят дружеството от борсата, ще мога ли все пак в бъдеще да си продам акциите или ще си останат мои вовеки?

Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение

Ще можеш да ги продаваш ОТС само ако си намериш насрещна страна!
            Благодаря!

Коментар

• Първоначално изпратено от Risteto Разгледай мнение
              Може ли някой по-запознат да обясни, какво ще стане ако не се възползвам от търговото?
              Ако след това свалят дружеството от борсата, ще мога ли все пак в бъдеще да си продам акциите или ще си останат мои вовеки?
              Ще можеш да ги продаваш ОТС само ако си намериш насрещна страна!

Коментар

• Може ли някой по-запознат да обясни, какво ще стане ако не се възползвам от търговото?

Коментар

• Първоначално изпратено от emgeko Разгледай мнение
                  На заседанието си на 17.11.2016 г. КФН реши:
                  ...
                  5. Не издава временна забрана за публикуване на търговото предложение от „Хювефарма” ЕООД за закупуване чрез инвестиционен посредник „Дилингова финансова компания” АД на акции на „Биовет” АД от останалите акционери на дружеството.
                  Някой да каже на КФН да махне това "НЕ" в съобщението си? Сигурно е някаква грешка!

Коментар

• Айде честито

Коментар

• На заседанието си на 17.11.2016 г. КФН реши:
                      ...
                      5. Не издава временна забрана за публикуване на търговото предложение от „Хювефарма” ЕООД за закупуване чрез инвестиционен посредник „Дилингова финансова компания” АД на акции на „Биовет” АД от останалите акционери на дружеството.

Коментар

• Първоначално изпратено от colline Разгледай мнение
                        "Журналистите" малко са се пообъркали, що се касае до помощта за Биовет. Общата сума, която трябва да получи дружеството, е приблизително 4.5 млн. лв.
                        https://www.me.government.bg/files/u...r_naredba6.pdf

Коментар

• http://www.monitor.bg/a/view/34370-8...3%D0%B8%D1%8F/

Коментар

• Не виждам голяма драма от наполовина спадналата нетна печалба през последното тримесечие на годишна база. Според отчета и бележките, това се дължи на отчетената безвъзмездна помощ, свързана с разходите за изкупуване на енергия от ВЕИ и новата наредба по закона за енергетиката. В отчета за полугодието беше провизирана като приход цялата сума от близо 4 млн. лв., докато сега я намаляват на 1,8 млн. лв. и оттам се изкривяват данните. Причината за корекцията може да е защото цялата помощ е за периода 01.08.2015 - 30.06.2016 и касае частично и миналата година, нямам идея защо са решили първоначално в отчета за полугодието да я покажат цялата. Както и да е, абстрахирайки се от този ефект, през последното тримесечие и на тримесечна и на годишна база, брутните маржове и печалба се покачват, а разходите в общи линии поддържат постоянно ниво, изключвайки ефектите от валутните операции. Като цяло резултатите се движат според тазгодишните мениджърски прогнози, изложени в онази прословута оценка, така че лично за момента аз не виждам тенденция за умишлено влошаване на резултатите.

А относно новото търгово и цялата тази одисея, ситуацията за мен се изчерпва с две думи - жалка картинка...

Коментар

• Първоначално изпратено от Marti Разгледай мнение
                              Пълни глупости . И миналата година имат спад 3-то тримесечие, имат си някаква цикличност.
                              Именно де, затова сравняваш трето тримесечие на тази година с трето тримесечие на миналата година и има спад на печалбата с 55.1%.

Но може да приемем че пиша глупости, инвестора пишат глупости, по чуждите борси грам не разбират и те че така да си представят резултатите, ама Марти знае най-добре.

Коментар

15.11 лева от 01,11.2016 г. много щедро като се има впредвит че предното беше на 15,03 лева

Имаше някаква детска песничка в която се пееше "в джобчето ми дрънкат семки и бонбонки")))))
                                След още няколко предложения вече няма да се учудим ако започне да цепи и стинките на две ))))) Стинките трудно му се откъсват от сърцето)))
                                Не е препоръка... !!!
                                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Working...
                                X