Първоначално изпратено от Risteto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биовет АД (53B / BIOV)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение
Ами как защо, очевидно стана някаква грешка с пускането на това търгово и сега е последният момент в който КФН може да се поправи! Според мен определено лоби комисионери успяха да го прокарат, въпреки първоначалната заявка на КФН да защити миноритарите със справедлива цена! Просто беше битка в самата КФН и мисля че сега могат да поправят стореното, а и то ще бъде в тяхна полза, дащото в момента целия пазар ги смята за пълни кретени! Със сигурност имаше хора, които са се борили това търгово да не мине, но за момента не успяват да изметат слугите на Мавъра!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Risteto Разгледай мнение
Защо мисиш че ще го спрат, та нали те преди 2 седмици им позволиха да го направят!?Last edited by 4f4; 14.12.2016, 16:53.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнениеКФН какво става, вчера сте заседавали, но няма решение за спиране на търговото на Биовет? Колко още дни Ви трябват?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bullbear Разгледай мнение
Би ли дал конкретен член от закона, който дава това право на КФН?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение
Комисията може мотивирано да прекрати търговото предложение преди изтичане на срока за приемане!
Просто незнам защо чака последния момент за това!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
Просто незнам защо чака последния момент за това!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнениеАйде бе КФН, спряхте ли това пошло търгово! Публикувайте решението по-бързо, че остава една седмица, да не изпуснете крайния срок!
няма спиране
http://www.biovet.com/bul/news2.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеДнес и аз излязох с една част ....... все още се чудя дали всички да махам.
Средната ми е 4,609 на която съм ги купил
Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
Коментар