IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биовет АД (53B / BIOV)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Risteto Разгледай мнение

Наистина това търгово е подигравка с миноритарите, но след като го пуснаха веднъж всичко свърши според мен.
    Нищо не е свършило все още, просто чакаме КФН да си изпълни мандата, защото миноритарните акционери, нямат особен избор по отношение на приемане или не, защото перспективата след търговото е заличаване от публичния регистър и дерегистрация от БФБ! Така че, изчакваме мотивираното решение на КФН за спиране на търговото, което може би ще е в последния момент /Комисията винаги действа в последния момент/!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение

Ами как защо, очевидно стана някаква грешка с пускането на това търгово и сега е последният момент в който КФН може да се поправи! Според мен определено лоби комисионери успяха да го прокарат, въпреки първоначалната заявка на КФН да защити миноритарите със справедлива цена! Просто беше битка в самата КФН и мисля че сега могат да поправят стореното, а и то ще бъде в тяхна полза, дащото в момента целия пазар ги смята за пълни кретени! Със сигурност имаше хора, които са се борили това търгово да не мине, но за момента не успяват да изметат слугите на Мавъра!
      Наистина това търгово е подигравка с миноритарите, но след като го пуснаха веднъж всичко свърши според мен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Risteto Разгледай мнение

Защо мисиш че ще го спрат, та нали те преди 2 седмици им позволиха да го направят!?
        Ами как защо, очевидно стана някаква грешка с пускането на това търгово и сега е последният момент в който КФН може да се поправи! Според мен определено лоби комисионери успяха да го прокарат, въпреки първоначалната заявка на КФН да защити миноритарите със справедлива цена! Просто беше битка в самата КФН и мисля че сега могат да поправят стореното, а и то ще бъде в тяхна полза, защото в момента целия пазар ги смята за пълни кретени! Със сигурност имаше хора, които са се борили това търгово да не мине, но за момента не успяват да изметат слугите на Мавъра!
        Last edited by 4f4; 14.12.2016, 16:53.

Коментар

КФН какво става, вчера сте заседавали, но няма решение за спиране на търговото на Биовет? Колко още дни Ви трябват?
          Защо мисиш че ще го спрат, та нали те преди 2 седмици им позволиха да го направят!?

Коментар

• Някой да звънне в КФН да им напомни кога е крайния срок, започвам да се притеснявам, че ще го изпуснат!

Коментар

• КФН какво става, вчера сте заседавали, но няма решение за спиране на търговото на Биовет? Колко още дни Ви трябват?

Коментар

• Първоначално изпратено от bullbear Разгледай мнение

Би ли дал конкретен член от закона, който дава това право на КФН?
                ЗППЦК - чл. 153. (5) (Предишна ал. 4 - ДВ, бр. 61 от 2002 г., изм., бр. 39 от 2005 г.) Комисията може мотивирано да прекрати търговото предлагане преди изтичане на срока за приемане на предложението, ако при и след публикуването му бъдат нарушени изискванията на този закон и актовете по прилагането му. Приемането на предложението от акционерите преди прекратяване на търговото предлагане не поражда действие.

Коментар

• Мисля че няма шанс търговото да се провали......Биевет ще бъде отписан от борсата.

Жалко че още едно добро дружество слиза ...ма това е положението.
                  Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Комисията може мотивирано да прекрати търговото предложение преди изтичане на срока за приемане!

Просто незнам защо чака последния момент за това!
                    Би ли дал конкретен член от закона, който дава това право на КФН?
                    http://tekstove.info/browse.php?id=14422

Коментар

• Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение

търговото е обявено и вече е в ход
                      няма спиране

http://www.biovet.com/bul/news2.html
                      Комисията може мотивирано да прекрати търговото предложение преди изтичане на срока за приемане!

Просто незнам защо чака последния момент за това!

Коментар

Айде бе КФН, спряхте ли това пошло търгово! Публикувайте решението по-бързо, че остава една седмица, да не изпуснете крайния срок!
                        търговото е обявено и вече е в ход
                        няма спиране

http://www.biovet.com/bul/news2.html

Коментар

• Айде бе КФН, спряхте ли това пошло търгово! Публикувайте решението по-бързо, че остава една седмица, да не изпуснете крайния срок!

Коментар

• Някои чел ли е закона скоро какво се случваше по време на търговото....че аз не се сещам

Ако се набере необходимия процент , нямаше ли някакъв акцион преди окончателното сваляне от търговия на БФБ

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
                              Днес и аз излязох с една част ....... все още се чудя дали всички да махам.

Средната ми е 4,609 на която съм ги купил
                              Над 3х си направил, честито. Дали да се остави част и каква с оглед на бъдещо отписване и съответните възможности и рискове, които се крият, трудно е да се прецени. Аз предпочитам в несигурни ситуации да си запазя малка част, да кажем 20% от притежаваните акции, за да сведа риска до поносими стойности, ако стане проблем, а и така да не ме съм валат, ако има дивидент или друга благина в зависимост от обстоятелството.

Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
                              Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Днес и аз излязох с една част ....... все още се чудя дали всички да махам.

Средната ми е 4,609 на която съм ги купил

Коментар

Working...
                                X