IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биовет АД (53B / BIOV)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Единадесет банки ще финансират "Хювефарма" с 275 млн. евро

http://www.capital.bg/biznes/kompani...rma_s_275_mln/

Така например "Биовет" като търговско предприятие е оценен на 110.450 млн. лв. към 31 май при 214 млн. лв. стойност на активите му по последен отчет.
    Това прави 16.28 лв. на акция.
    Last edited by Eon; 25.09.2014, 15:03.
    Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• 40 311 бр. на 13.80 лв. са минали на извън-регулиран пазар на 15-09-2014.

Интересни доклади са се публикували.

http://x3news.com/?page=Company&BULSTAT=112029879
      Last edited by Eon; 23.09.2014, 13:06.
      Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Та на каква сума казвате се оценява дружеството? И колко прави това в цена на акция?

Коментар

• Интересен протокол от ОСА, някой по - запознат с инфо?

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
            Далеч съм от мисълта ,която се прокрадва тук ,че мажо ще налива пари от "Биовет" в "Лудогорец "
            1. Спонсор е Хювефарма
            2. ФК "Лудогорец " е самостоятелна търговска единица и такива преливания на капитали ми изглеждат смехотворни
            3. Всеки сериозен бизнесмен /а Домусчиеви са такива/ има нагласата да печели от проекта си ,а не да налива до безкрай само за да задоволи егото си
            Нямам акции в момента
            а да попитам нещо - кой очакваш да дава кинтите за половинмилиардния грандомански заем - хюве, лудогорец, мажовеца или на някой друг ще му източат кръвчицата, за да чистят редовно заема на хюве !? ))
            Не е препоръка... !!!
            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Далеч съм от мисълта ,която се прокрадва тук ,че мажо ще налива пари от "Биовет" в "Лудогорец "
              1. Спонсор е Хювефарма
              2. ФК "Лудогорец " е самостоятелна търговска единица и такива преливания на капитали ми изглеждат смехотворни
              3. Всеки сериозен бизнесмен /а Домусчиеви са такива/ има нагласата да печели от проекта си ,а не да налива до безкрай само за да задоволи егото си
              Нямам акции в момента

Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
              Едни премии за едни футболисти. Трябва кешовица

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                Едва ли обяснението е такова .....пък и мен ме интересува що купува купувача и какво бъдеще вижда в акцията
                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                  и дела добър и цената добра ........ въпроса е каква е идеята на купувача на тоя голям пакет

Коментар

• и дела добър и цената добра ........ въпроса е каква е идеята на купувача на тоя голям пакет
                    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Сделки извън регулиран пазар

53B Биовет АД-Пещера

Обем (лотове) 59 756
                      Цена 13.400
                      Оборот (лв.) 800 730.40

Източник: http://bse-sofia.bg/?page=OTCtrades&...=54019db759923

Коментар

• Някой знае ли кой посредник купува тука?

Коментар

• аз мисля да поизчакам с продажбата въпреки
                          облачността

Коментар

• Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение
                            Подозирам нещо, но да видим дали ще се окаже това.

Както едно време, при една друга акция.
                            Колкото по-простичко се гледа тук, май толкова по-ясно се вижда Някога Пепи имаше своите попадения а специално тук направо ще се окаже шаман с простичкото: "дирижабъла"... a понякога допълнен и с "пикира", ... "в небето"..и т.н.(вижте темата много назад).
                            Липсва ми понякога Пепи с неговия почти неподправен и невероятен, да не кажа зарАзен оптимизъм !!! Хайде Пепи, обади поне на лични, да зная, че си жив, душа човешка
                            Не е препоръка... !!!
                            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение
                              Подозирам нещо, но да видим дали ще се окаже това.

Да не е само търгово и отписване ) както при Напредък холдинг))
                              Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Подозирам нещо, но да видим дали ще се окаже това.

Коментар

Working...
                                X