Първоначално изпратено от Toranaga
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биовет АД (53B / BIOV)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАми свери си го....
При Стара планина се вихри дискусия за малък дивидент а не за никакъв ,както е тук.....
тук дискусия няма...
само констатации за мажоритар ,доказал се като лош от 10 години....
Домус освен за себе си, не мисли за никой друг. Не е като Банев да съсипва. Тук цялата печалба остава в неговия джоб - Хювеифарма, когенерацията си я продаде 2008 на себе си и личните си разходи минават през Биовет. Тук е също като AROMA & Co - печалби без да се споделят с миноритарите. Не знам кой нормален купува тази акция??
Коментар
-
Първоначално изпратено от relatively new Разгледай мнениепредполагам че ако бяха раздали дивидент щеше да се вихри дискусия
каква сума ще получи Домусчиев като дивидент. няма угодия
те и без това за него 500к са символика.
за справка вижте при Ст Планина какво плюене се е оформило където всички дружества дават дивидент.
въобще ако може за 1000лв инвестиция някой да ви направи милионери.....
ама тогава ще го обвините че не сте милиардери....как смее негодника
не съм му фен на КД ама е хубаво от време на време да си сверяваме часовника
с реалноста
При Стара планина се вихри дискусия за малък дивидент а не за никакъв ,както е тук.....
тук дискусия няма...
само констатации за мажоритар ,доказал се като лош от 10 години....
Коментар
-
предполагам че ако бяха раздали дивидент щеше да се вихри дискусия
каква сума ще получи Домусчиев като дивидент. няма угодия
те и без това за него 500к са символика.
за справка вижте при Ст Планина какво плюене се е оформило където всички дружества дават дивидент.
въобще ако може за 1000лв инвестиция някой да ви направи милионери.....
ама тогава ще го обвините че не сте милиардери....как смее негодника
не съм му фен на КД ама е хубаво от време на време да си сверяваме часовника
с реалноста
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеТи друго ли очакваше?
И въпреки честите разочарования, не мисля да търся лек за болестта си
Коментар
-
Първоначално изпратено от vigilant Разгледай мнениеНа такова ниво някак отива по - друг тип поведение. Предвид акционерната структура срещу сума съпоставима с тантиемите на председателя на НС компанията може да получи съвсем друг имидж. Като дребна риба не се чувствам прецакан финансово , но като местен жител не съм хепи с преобладаващите по тези ширини разбирания на градящите модерна България.
Не е препоръка освен за малко по - широк мироглед.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеНе го приемай лично...
Факт е , че показа (или направо им го рече) на миноритарите - аз имам по-голяма нужда от пари от Вас..
Коментар
-
Факт е , че показа (или направо им го рече) на миноритарите - аз имам по-голяма нужда от пари от Вас..За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от PapilloN* Разгледай мнениеПечалбата на акция за 2004 е 8 ст..... 2014 е 2.43 лв. на акция
През 2004 една акция струва 4.7 лв, през 2015 17лв
През този период СК почти се е удвоил от 8лв на 15.5лв
Средните стойности за тези 11години са доста добри ......Излиза че Биовет е добра дългосрочна инвестиция .... Не защитавам никой просто констатирам данни за дълъг период от време ..... Успех на акционерите,аз нямам
А че си я направихте 18 лв , нема лошо за последните продали....на тази цена...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеМдаа, председателя на КРИБ изпуска добра възможност да лъсне имиджа
Тъкмо беше започнал да става симпатичен на масата и да поизсветлява образа и пак залитва към стандартното за БГ средата определение - Селски тарикат!
Коментар
-
Печалбата на акция за 2004 е 8 ст..... 2014 е 2.43 лв. на акция
През 2004 една акция струва 4.7 лв, през 2015 17лв
През този период СК почти се е удвоил от 8лв на 15.5лв
Средните стойности за тези 11години са доста добри ......Излиза че Биовет е добра дългосрочна инвестиция .... Не защитавам никой просто констатирам данни за дълъг период от време ..... Успех на акционерите,аз нямам
Коментар
-
Първоначално изпратено от vigilant Разгледай мнениеНа такова ниво някак отива по - друг тип поведение. Предвид акционерната структура срещу сума съпоставима с тантиемите на председателя на НС компанията може да получи съвсем друг имидж. Като дребна риба не се чувствам прецакан финансово , но като местен жител не съм хепи с преобладаващите по тези ширини разбирания на градящите модерна България.
Не е препоръка освен за малко по - широк мироглед.
Според мен той е направил избора си и то без да пита миноритарите. Сега трябва отново да решиш дали си хепиЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
На такова ниво някак отива по - друг тип поведение. Предвид акционерната структура срещу сума съпоставима с тантиемите на председателя на НС компанията може да получи съвсем друг имидж. Като дребна риба не се чувствам прецакан финансово , но като местен жител не съм хепи с преобладаващите по тези ширини разбирания на градящите модерна България.
Не е препоръка освен за малко по - широк мироглед.
Коментар
Коментар