IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биовет АД (53B / BIOV)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Toranaga Разгледай мнение
    +++++++++++++++++++

Домус освен за себе си, не мисли за никой друг. Не е като Банев да съсипва. Тук цялата печалба остава в неговия джоб - Хювеифарма, когенерацията си я продаде 2008 на себе си и личните си разходи минават през Биовет. Тук е също като AROMA & Co - печалби без да се споделят с миноритарите. Не знам кой нормален купува тази акция??
    Тези които правят по 60+% печалба за 1 година.
    Last edited by Risteto; 22.04.2015, 12:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Ами свери си го....
      При Стара планина се вихри дискусия за малък дивидент а не за никакъв ,както е тук.....
      тук дискусия няма...
      само констатации за мажоритар ,доказал се като лош от 10 години....
      +++++++++++++++++++

Домус освен за себе си, не мисли за никой друг. Не е като Банев да съсипва. Тук цялата печалба остава в неговия джоб - Хювеифарма, когенерацията си я продаде 2008 на себе си и личните си разходи минават през Биовет. Тук е също като AROMA & Co - печалби без да се споделят с миноритарите. Не знам кой нормален купува тази акция??

Коментар

• Първоначално изпратено от relatively new Разгледай мнение
        предполагам че ако бяха раздали дивидент щеше да се вихри дискусия
        каква сума ще получи Домусчиев като дивидент. няма угодия
        те и без това за него 500к са символика.
        за справка вижте при Ст Планина какво плюене се е оформило където всички дружества дават дивидент.
        въобще ако може за 1000лв инвестиция някой да ви направи милионери.....
        ама тогава ще го обвините че не сте милиардери....как смее негодника
        не съм му фен на КД ама е хубаво от време на време да си сверяваме часовника
        с реалноста
        Ами свери си го....
        При Стара планина се вихри дискусия за малък дивидент а не за никакъв ,както е тук.....
        тук дискусия няма...
        само констатации за мажоритар ,доказал се като лош от 10 години....

Коментар

• предполагам че ако бяха раздали дивидент щеше да се вихри дискусия
          каква сума ще получи Домусчиев като дивидент. няма угодия
          те и без това за него 500к са символика.
          за справка вижте при Ст Планина какво плюене се е оформило където всички дружества дават дивидент.
          въобще ако може за 1000лв инвестиция някой да ви направи милионери.....
          ама тогава ще го обвините че не сте милиардери....как смее негодника
          не съм му фен на КД ама е хубаво от време на време да си сверяваме часовника
          с реалноста

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
            Ти друго ли очакваше?
            По-скоро се надявах... нали съм болен оптимист

И въпреки честите разочарования, не мисля да търся лек за болестта си

Коментар

• Първоначално изпратено от vigilant Разгледай мнение
              На такова ниво някак отива по - друг тип поведение. Предвид акционерната структура срещу сума съпоставима с тантиемите на председателя на НС компанията може да получи съвсем друг имидж. Като дребна риба не се чувствам прецакан финансово , но като местен жител не съм хепи с преобладаващите по тези ширини разбирания на градящите модерна България.
              Не е препоръка освен за малко по - широк мироглед.
              + 111
              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                Не го приемай лично...
                Факт е , че показа (или направо им го рече) на миноритарите - аз имам по-голяма нужда от пари от Вас..
                По принцип означаваше ,сега аз коля и беся в разград , БСФС ,Криб и съм приятел на Бойко и мога да си правя каквото си искам ,но не знам до кога.... та време и аз да се назобя....

Коментар

Ти друго ли очакваше?
                  Не го приемай лично...
                  Факт е , че показа (или направо им го рече) на миноритарите - аз имам по-голяма нужда от пари от Вас..
                  За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                    Ама и ти си един лешояд,няма лабаво.

Коментар

Ти друго ли очакваше?
                      Ама и ти си един лешояд,няма лабаво.

Коментар

• Първоначално изпратено от PapilloN* Разгледай мнение
                        Печалбата на акция за 2004 е 8 ст..... 2014 е 2.43 лв. на акция
                        През 2004 една акция струва 4.7 лв, през 2015 17лв
                        През този период СК почти се е удвоил от 8лв на 15.5лв

Средните стойности за тези 11години са доста добри ......Излиза че Биовет е добра дългосрочна инвестиция .... Не защитавам никой просто констатирам данни за дълъг период от време ..... Успех на акционерите,аз нямам
                        Не искам да ви се бъркам във вашите биоветски номера ,но през 2012 г. тази акция не струваше повече от 4 лв и то ми я предлагаха с отстъпка някъде към 3,70....... .....
                        А че си я направихте 18 лв , нема лошо за последните продали....на тази цена...

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                          Мдаа, председателя на КРИБ изпуска добра възможност да лъсне имиджа

Тъкмо беше започнал да става симпатичен на масата и да поизсветлява образа и пак залитва към стандартното за БГ средата определение - Селски тарикат!
                          Ти друго ли очакваше?

Коментар

• Печалбата на акция за 2004 е 8 ст..... 2014 е 2.43 лв. на акция
                            През 2004 една акция струва 4.7 лв, през 2015 17лв
                            През този период СК почти се е удвоил от 8лв на 15.5лв

Средните стойности за тези 11години са доста добри ......Излиза че Биовет е добра дългосрочна инвестиция .... Не защитавам никой просто констатирам данни за дълъг период от време ..... Успех на акционерите,аз нямам

Коментар

• Първоначално изпратено от vigilant Разгледай мнение
                              На такова ниво някак отива по - друг тип поведение. Предвид акционерната структура срещу сума съпоставима с тантиемите на председателя на НС компанията може да получи съвсем друг имидж. Като дребна риба не се чувствам прецакан финансово , но като местен жител не съм хепи с преобладаващите по тези ширини разбирания на градящите модерна България.
                              Дали те разбрах правилно - предлагаш мажо да получи имидж вместо тантиемите
                              Според мен той е направил избора си и то без да пита миноритарите. Сега трябва отново да решиш дали си хепи
                              За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• На такова ниво някак отива по - друг тип поведение. Предвид акционерната структура срещу сума съпоставима с тантиемите на председателя на НС компанията може да получи съвсем друг имидж. Като дребна риба не се чувствам прецакан финансово , но като местен жител не съм хепи с преобладаващите по тези ширини разбирания на градящите модерна България.

Коментар

Working...
                                X