IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биовет АД (53B / BIOV)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Като знам какво е мнението на бате Киро за БФБ много се съмнявам че чете форума.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
      Aaa според мен не е точно така. Вземало съм дивидент от дирижабъла и то директно от биоветската централа някога в Пещера. След това се разходих из главната и вложих моментално една част в местната икономика - купих си екстравагантни дънки ))))
      Разбира се това беше преди чичо Кирчо да стане "граф Дракула" и да захапе компанийката, след което във форума я знаехме като "дирижабъла на пепи" - знаеш Пепи от недалечното му форумно присъствие - преди патката да направи последен но летален преход към някое по-чисто и светло място из необятните простори на вселената (лека й пръст) ))
      Еи ако домузчиев чете случайно тоя форум:

Пусни бе, пусни малко дивидент и на миноритарите, обещаваме да си купим годишна карта за вход за всички мачове но Лудогорец.

п.п.

Абе къде е Пепи бе......сега кат не мачка валяка има ли акции на БФБ-то ?
      Last edited by markov; 26.04.2015, 15:03.
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        Тогава беше държавно ..Имаше и дивидент и сплит, а сега Домузите са голями скрънзи.

Коментар

• Тогава беше държавно ..Имаше и дивидент и сплит, а сега Домузите са голями скрънзи.

Коментар

• Доколкото помня Биовет е давал дивидент само два пъти - 1997 г. и 1998 г.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
              а че какво беше това дивидент ?

тъкмо са ни свикнали ......
              Aaa според мен не е точно така. Вземало съм дивидент от дирижабъла и то директно от биоветската централа някога в Пещера. След това се разходих из главната и вложих моментално една част в местната икономика - купих си екстравагантни дънки ))))
              Разбира се това беше преди чичо Кирчо да стане "граф Дракула" и да захапе компанийката, след което във форума я знаехме като "дирижабъла на пепи" - знаеш Пепи от недалечното му форумно присъствие - преди патката да направи последен но летален преход към някое по-чисто и светло място из необятните простори на вселената (лека й пръст) ))
              дивидента си е дивидент, а мажовеца го слагам на един кантар с космонавта (при свил)... Като мажовци - говорят уж за пред хората, а си правят каквото си знаят, неуправляеми и непредсказуеми (меко казано) ...Затова казах по-долу. че ако насипят някоя боза с отчета дори и батката ще гледа така Само го написах и той сам се показа полуизненадан ))
              Не е препоръка... !!!
              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от iv7771950 Разгледай мнение
                Дружеството Биовет АД регистрира печалба в размер на 16 394 хил. лв. в консолидирания си одитиран отчет за 2014г.
                Собственият капитал е в размер 106 058 хил. лв., като спрямо същия период на миналата година се е увеличил с 18.71%.
                А за дивидент....забравихте отново.....гадни мишоци...
                Защо да дава дивидент като може да капитализира

Коментар

• а че какво беше това дивидент ?

тъкмо са ни свикнали ......
                  Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Дружеството Биовет АД регистрира печалба в размер на 16 394 хил. лв. в консолидирания си одитиран отчет за 2014г.
                    Собственият капитал е в размер 106 058 хил. лв., като спрямо същия период на миналата година се е увеличил с 18.71%.
                    А за дивидент....забравихте отново.....гадни мишоци...

Коментар

• Първоначално изпратено от Toranaga Разгледай мнение
                      това си е жива спекула, а не инвестиране. то и МОСТ И ХДПатища и ауууутобани през някой години се качваха. Затова няма свеж капитал на БФБ..
                      И какво като е спекупа бе колега? Ти ми дай 100К профит на БФБ пък ме питай дали ме интересува дали съм ги направил от спекула или "инвестиране".

Майстора си е майстор - и при спекула и при нормално инвестиране (ако мога така да го нарека). Евала правя на такъв инвеститор/спекулант.

Аз като продадох акциите на профит, трябва да съжалявам, че спекулирах ли?
                      Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

+++++++++++++++++++

Домус освен за себе си, не мисли за никой друг. Не е като Банев да съсипва. Тук цялата печалба остава в неговия джоб - Хювеифарма, когенерацията си я продаде 2008 на себе си и личните си разходи минават през Биовет. Тук е също като AROMA & Co - печалби без да се споделят с миноритарите. Не знам кой нормален купува тази акция??
                        тука идва въпроса,кой изобщо го прави на БФБ (да споделя печалбата)
                        повечето дружества са на борсата първоначално по принуда
                        а тези които направиха ИПОта беше по-скоро за престиж или ако излъжат
                        някой или за да си джиткат от единия джоб в другия без данъци
                        въпроса е че позитивните сигнали са налице - Биов показват печалба което досега не са правили и растеж за сметка на основна дейност.
                        правилно ти го е казал колегата -ако искаш слагай на депозит и почивай в мир
                        (преди 5г имаше сми)
                        дивидент евентуално като шитнат БФБ,ако изобщо стане

Коментар

това си е жива спекула, а не инвестиране. то и МОСТ И ХДПатища и ауууутобани през някой години се качваха. Затова няма свеж капитал на БФБ..
                          В момента компанията върви добре увеличава печалбата и приходите постоянно.
                          А това че не е разпределила дивидент за мен не е голям проблем защото печалбата ми тук е в пъти по-голяма от потенциалния дивидент.
                          Освен това винаги има риск, имаш пълното право да си сложиш парите на 2% годишно в банката и да спиш спокойно.

Коментар

това си е жива спекула, а не инвестиране. то и МОСТ И ХДПатища и ауууутобани през някой години се качваха.
                            Е сега трейсианците нали чакат същото от трейса... !?
                            Не е препоръка... !!!
                            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Risteto Разгледай мнение
                              Тези които правят по 60+% печалба за 1 година.

Коментар

• Първоначално изпратено от Risteto Разгледай мнение
                                Тези които правят по 60+% печалба за 1 година.
                                Даже както каза Монти 2012 акцията е била към 4лв,а сега е над 17 ..... За тези 3год. средния растеж надхвърля 50% годишно ..... Ужааас лош мажоритар,лошо управление на мениджънта

Коментар

Working...
                                X