Като знам какво е мнението на бате Киро за БФБ много се съмнявам че чете форума.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биовет АД (53B / BIOV)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеAaa според мен не е точно така. Вземало съм дивидент от дирижабъла и то директно от биоветската централа някога в Пещера. След това се разходих из главната и вложих моментално една част в местната икономика - купих си екстравагантни дънки ))))
Разбира се това беше преди чичо Кирчо да стане "граф Дракула" и да захапе компанийката, след което във форума я знаехме като "дирижабъла на пепи" - знаеш Пепи от недалечното му форумно присъствие - преди патката да направи последен но летален преход към някое по-чисто и светло място из необятните простори на вселената (лека й пръст) ))
Пусни бе, пусни малко дивидент и на миноритарите, обещаваме да си купим годишна карта за вход за всички мачове но Лудогорец.
п.п.
Абе къде е Пепи бе......сега кат не мачка валяка има ли акции на БФБ-то ?Last edited by markov; 26.04.2015, 15:03.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеТогава беше държавно ..Имаше и дивидент и сплит, а сега Домузите са голями скрънзи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеа че какво беше това дивидент ?
тъкмо са ни свикнали ......
Разбира се това беше преди чичо Кирчо да стане "граф Дракула" и да захапе компанийката, след което във форума я знаехме като "дирижабъла на пепи" - знаеш Пепи от недалечното му форумно присъствие - преди патката да направи последен но летален преход към някое по-чисто и светло място из необятните простори на вселената (лека й пръст) ))
дивидента си е дивидент, а мажовеца го слагам на един кантар с космонавта (при свил)... Като мажовци - говорят уж за пред хората, а си правят каквото си знаят, неуправляеми и непредсказуеми (меко казано) ...Затова казах по-долу. че ако насипят някоя боза с отчета дори и батката ще гледа така Само го написах и той сам се показа полуизненадан ))Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от iv7771950 Разгледай мнениеДружеството Биовет АД регистрира печалба в размер на 16 394 хил. лв. в консолидирания си одитиран отчет за 2014г.
Собственият капитал е в размер 106 058 хил. лв., като спрямо същия период на миналата година се е увеличил с 18.71%.
А за дивидент....забравихте отново.....гадни мишоци...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Toranaga Разгледай мнениетова си е жива спекула, а не инвестиране. то и МОСТ И ХДПатища и ауууутобани през някой години се качваха. Затова няма свеж капитал на БФБ..
Майстора си е майстор - и при спекула и при нормално инвестиране (ако мога така да го нарека). Евала правя на такъв инвеститор/спекулант.
Аз като продадох акциите на профит, трябва да съжалявам, че спекулирах ли?Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Toranaga Разгледай мнение+++++++++++++++++++
Домус освен за себе си, не мисли за никой друг. Не е като Банев да съсипва. Тук цялата печалба остава в неговия джоб - Хювеифарма, когенерацията си я продаде 2008 на себе си и личните си разходи минават през Биовет. Тук е също като AROMA & Co - печалби без да се споделят с миноритарите. Не знам кой нормален купува тази акция??
повечето дружества са на борсата първоначално по принуда
а тези които направиха ИПОта беше по-скоро за престиж или ако излъжат
някой или за да си джиткат от единия джоб в другия без данъци
въпроса е че позитивните сигнали са налице - Биов показват печалба което досега не са правили и растеж за сметка на основна дейност.
правилно ти го е казал колегата -ако искаш слагай на депозит и почивай в мир
(преди 5г имаше сми)
дивидент евентуално като шитнат БФБ,ако изобщо стане
Коментар
-
Първоначално изпратено от Toranaga Разгледай мнениетова си е жива спекула, а не инвестиране. то и МОСТ И ХДПатища и ауууутобани през някой години се качваха. Затова няма свеж капитал на БФБ..
А това че не е разпределила дивидент за мен не е голям проблем защото печалбата ми тук е в пъти по-голяма от потенциалния дивидент.
Освен това винаги има риск, имаш пълното право да си сложиш парите на 2% годишно в банката и да спиш спокойно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Toranaga Разгледай мнениетова си е жива спекула, а не инвестиране. то и МОСТ И ХДПатища и ауууутобани през някой години се качваха.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Risteto Разгледай мнениеТези които правят по 60+% печалба за 1 година.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Risteto Разгледай мнениеТези които правят по 60+% печалба за 1 година.
Коментар
Коментар