IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биовет АД (53B / BIOV)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• BIOV

Ха-ха. Сладурчета.
    Ще взема да ви почерпя всичките, както си му е редът, че може и по два пъти.
    Айде чао ви засега щото след 20 мин. отивам да си почивам в планината.

Коментар

• BIOV

Пепи става повече от теб ;-)
      Цена от 4-5лв е по-реалистична за BIOV.
      Но ти да не се разсърдиш - ти ставаш повече от THE BULL ;-))))))))

Коментар

• BIOV

Смехуранке, аз го чакам д стане 7,50. Ставам ли
        Ама айде майтапя се, да не се сърди the bull.

Коментар

• BIOV

Не бих пила по едно малко с някой, който чака BIOV-а да стане 15лв.
          Хм, според мен след 2-3 седмици ти няма да имаш пари да платиш сметката ;-)

Коментар

• BIOV

Е, мила ти ако това не си разбралаq не знам дали ще разберешq ако те поканя на по едно малко ;-)

Коментар

• BIOV

Извинявай THE BULL, не разбрах дали тези три учебника ти си ги писал или си ги чел ;-)

Коментар

• BIOV

Да, ама не е нормално. И друг път да не си си и помислил да ме учиш как се изчислява цена на акция, щото имам три учебника написани
                Заболяха ме пръстите да ти пиша, че като търгуваш на БФБ не трябва да гледаш какво пише в учебниците. Пробвай се на щатските борси като си толкова прилежен ученик, та да ти стане ясно, че не си зубрил достатъчно....
                Явно не купуваш акъл - повече с тебе няма да се занимавам.
                Въпреки всичките ми съмнения, все пак ти пожелавам успех

Коментар

• BIOV

Хм , не съм сигурен какво общо имат разните показатели които някои са изучавали къдели не с цените и търговията на БФБ, и колко са безпроблемно и интензивно развиващите се предприятия?.

Коментар

• BIOV

Ти, като старо куче, какво ще кажеш при нормално Р/Е 12-15, това за БИОВ при Р/Е= 150, какво означава........

Коментар

• BIOV

Официално Р/Е ~ 151,50
                      Също така официално P/EBITDA ~ 11,75.
                      Така ли е според твоите изчисления?

Коментар

• BIOV

Моля Ви, кажете колко е Р/Е, защо никои не ми отговаря, казах Ви калкулатора ми се повреди.

Коментар

• BIOV

Пепи,
                          Най-вероятно повредата не е в твоя калкулатор.
                          Вече бях попитал някой да ми даде пример за поне три дружества на БФБ, за които да е абсолятно убеден, че печалбата е реална.. Ти можеш ли?
                          Като те питам за дали се пробваш на демо-версии това имам предвид.
                          Колкото и да изчисляваш, все си много далеч от истината.
                          Слушай големите батковци и ще папкаш, но спри да дърдориш глупости ))

Коментар

• BIOV

... каза Пепи и всички фенове на BIOV замълчаха ...
                            ;-)))

Коментар

• BIOV

Ти за бъдещи очаквания да си чувал??
                              С навата мощност , която съществено ще намали разходите за производство, продаване на вредни емисии по протокола в киото, покупката на завода в р-д, което ще им увеличи приходите с над 60 % нормалната за този бизнес печалба от 20%, чувам че и подготвят ферментационно прозиводство. Това да ти говори нещо??
                              Това беше последно от мен за теб.
                              П.с. Много смешно ми стана , когато написа - пробиваме нивото от 10 лв . Кои сте вие??? ))))
                              Тези които нямате акции ли???
                              Ама нека да падне , таман да купим още малко евтинко.
                              *** Lord Jeezas paid for our sins. Time to get the money's worth ***

Коментар

• BIOV

А ти ми кажи старото куче, при 6 700 000 акции на БАЛОНЕРА БИОВЕТ и 700 000лв годишна печалба, колко е Р/Е, защото ми се повредил калкулатура.

Коментар

Working...
                                X