IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биовет АД (53B / BIOV)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ....

Коментар

• Osven tova kupiha aktivi na Aktavis v Razgrad kakto i svetovna tyrgovska marka na holandska firma (za okolo 20 miliona) Ta ako tova spored Bobi75 ne e kapital ne znam kakvo bihme mogli da narechem. Lichno az obicham raboteshtia kapital a ne tozi koito e samo na hartia v niakoa bankova smetka (Ako mislish che rezervite sashtestvuvat se lyjesh jestoko - te sa samo na hartia, daje i v bankova smetka gi niama - prdpriatieto gi dylji i zatova sa i pasiv)

Коментар

• Bobi75 kakvo imash predvid kato kazvash "Kapitala ne myrda" ta samo novite podobrenia v Teca sa sys zaem za okolo 8 miliona i si struvat zaema este imam predvid veche sa vlojeni kato kapital. Pogledni samo informativno skypa razlikata v aktivite spriamo predishnia period v otcheta i moje bi shte ahnesh

Коментар

• Значи,Николчо, смяташ да станеш инвеститор? Но като гледам как теб винаги нещо те боцка и те сърби, струва ми се, че и за спекулант не ставаш. Всички ще продадем над 16 лв., но кога? Може да продадем и по-скъпо, но след някой и друг лупинг/доходен/ по графиката. При тебе обаче всяко хлътване и възкачване е свързано с истерия. Не успяваш да се включиш навреме, дори и в добра позиция като тази и не ти остава нищо друго освен да се правиш на теоретик-фундаменталест. Трябва да ти призная, че Пепина ми е по-симпатичмна, въпреки че сте си лика-прелика. Защо не си се вземете? Ще станете семейство-заговор. То пък кое ли семейство не е заговор...

Коментар

• ....

Коментар

• .

Towa BIOV е такъв балон ша извинявате. P/E 700, ROIC по-малко от 3%. Дивиденти nicht от години. Капитала не мърда, резервите не мърдат.

УУУУУУУжас.

Е все пак, щом расте, купувайте ))))

Коментар

• ....

Коментар

• Оооо, Пепи ти пак ли си тук бре?
                  Еййй, непоправим случай си ти. Докато чакаше т.н. от теб ДИРИЖАБЪЛ Биовет да стигне 5-6лв. дружеството си удържа много добри позиции във време когато много други недирижабли се сгрухаха здраво на земята.
                  Престани да пишеш глупости, ами взимай едно две кила БИОВ и млъквай, че пак ще изпуснеш влака.
                  /Сега само другият титан на мисълта Николчо да не вземе да се появи, че ще ми дойдат много и той и Пепи /

Коментар

• Mili mi Pepi, щом БИОВ не ти харесва, не го купувай, остават още 300 други недирижабли и има много богат избор. Само недирижабли да искаш - фрашкано е на БФБ. Ти накъде си се насочил?

Коментар

• Пепи много е трудно да се води с теб какъвто и да било конструктивен разговор. Не знам за дирижабли, прахосмукачки и артилерии, но ти определено си като развален грамофон. Информацията, която ти дадох е точна и сигурна и въобще не е някаква измислица.

Коментар

• Абе Пепи ти как си представяш,че който си е купувал на 4 лв още си стиска акциите и не ги е превъртял 1-2-3 пъти.

Коментар

• Не може да бъде, основните количества на БИОВ се купиха от 3 до 4,5лв, а на тези нива които ти посочваш са купували абсолютно заблудени "ИНВЕСТИТОРИ" увлечени от еофорията след продажбата на БТК!!

Коментар

• Ами основните количества около 15лв, а през последните седмици купуваха между 13,50 и 14лв.

Коментар

• Да, ама на каква цена за БИОВ, наляха тези пари ??

Коментар

• Пепи отдавна съм се отказал от каквито и да било опити да ти налея малко мозък в главата, само ще ти кажа, че така обичаните от теб ПФ-та наляха доста повече пари в Биовет, отколкото в ИХЛБЛ. А съвсем скоро ще го направят и други.
                                Накрая само ще добавя, че за мен и двете дружества са отлични и са в топ 10 по перспективи на БФБ.

Коментар

Working...
                                X