....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биовет АД (53B / BIOV)
Collapse
X
-
Anton Chigurh
-
Osven tova kupiha aktivi na Aktavis v Razgrad kakto i svetovna tyrgovska marka na holandska firma (za okolo 20 miliona) Ta ako tova spored Bobi75 ne e kapital ne znam kakvo bihme mogli da narechem. Lichno az obicham raboteshtia kapital a ne tozi koito e samo na hartia v niakoa bankova smetka (Ako mislish che rezervite sashtestvuvat se lyjesh jestoko - te sa samo na hartia, daje i v bankova smetka gi niama - prdpriatieto gi dylji i zatova sa i pasiv)
Коментар
-
Bobi75 kakvo imash predvid kato kazvash "Kapitala ne myrda" ta samo novite podobrenia v Teca sa sys zaem za okolo 8 miliona i si struvat zaema este imam predvid veche sa vlojeni kato kapital. Pogledni samo informativno skypa razlikata v aktivite spriamo predishnia period v otcheta i moje bi shte ahnesh
Коментар
-
Значи,Николчо, смяташ да станеш инвеститор? Но като гледам как теб винаги нещо те боцка и те сърби, струва ми се, че и за спекулант не ставаш. Всички ще продадем над 16 лв., но кога? Може да продадем и по-скъпо, но след някой и друг лупинг/доходен/ по графиката. При тебе обаче всяко хлътване и възкачване е свързано с истерия. Не успяваш да се включиш навреме, дори и в добра позиция като тази и не ти остава нищо друго освен да се правиш на теоретик-фундаменталест. Трябва да ти призная, че Пепина ми е по-симпатичмна, въпреки че сте си лика-прелика. Защо не си се вземете? Ще станете семейство-заговор. То пък кое ли семейство не е заговор...
Коментар
-
Anton Chigurh
....
Коментар
-
Bobi75
.
Towa BIOV е такъв балон ша извинявате. P/E 700, ROIC по-малко от 3%. Дивиденти nicht от години. Капитала не мърда, резервите не мърдат.
УУУУУУУжас.
Е все пак, щом расте, купувайте))))
Коментар
-
Anton Chigurh
....
Коментар
-
Оооо, Пепи ти пак ли си тук бре?
Еййй, непоправим случай си ти. Докато чакаше т.н. от теб ДИРИЖАБЪЛ Биовет да стигне 5-6лв. дружеството си удържа много добри позиции във време когато много други недирижабли се сгрухаха здраво на земята.
Престани да пишеш глупости, ами взимай едно две кила БИОВ и млъквай, че пак ще изпуснеш влака.
/Сега само другият титан на мисълта Николчо да не вземе да се появи, че ще ми дойдат много и той и Пепи/
Коментар
-
Пепи отдавна съм се отказал от каквито и да било опити да ти налея малко мозък в главата, само ще ти кажа, че така обичаните от теб ПФ-та наляха доста повече пари в Биовет, отколкото в ИХЛБЛ. А съвсем скоро ще го направят и други.
Накрая само ще добавя, че за мен и двете дружества са отлични и са в топ 10 по перспективи на БФБ.
Коментар
Коментар