IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биовет АД (53B / BIOV)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• BIOV jako up

Коментар

• при BIOV има вероятност да започне обръщане на тренда SEP-NOV, не мислите ли? ...
      "the trend is your friend until the end..."

Коментар

• Niakolko sa shefovete, strashno niama, Ako edin ne im haresa - rotirat go. Bobi mila moia prikazka sanuvana, ako me povozish s Porsheto shte se otcheta dostoino. Liubov a ne voina. Niamam nishto napreki BIOV da padne no niama da stane, nagore shte varvi. Da zarovim tomahavkite momcheta, da se saiuzim sreshtu nevidimia vrag deto gleda da ni skara, neka vseki neshto da izkara. Da si pomagame shtom mojem, vypreki prokletia pazar...

Коментар

• Абе някой няма ли да сподели нещо конкретно и обосновано тука....
          От доста време само заклинания и псувни виждам в постингите.
          На мен лично много хлъзгав ми е шефчето на Биовет-а, нищо че имам доста акции. Обаче малко го познавам, така че смятам нещата ще са наред в близко бъдеще.

Коментар

• Забрави да споменеш и КОМИКС герой...

Коментар

• ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                Ето го и Дъ Бул. Празен както винаги, без капка мисъл, без никакви разсъждения, говори си и това е. Дай една цифра дай една прогноза, от теб една цифричка не съм видял, само простееш и злобееш. Келеме.
                Не разбирам какво очакваш да ти кажа повече.
                Ако си мислиш, че ще ти кажа кога и на колко ще продам значи си откровен тъпанар.
                Що се касае до нещата от финансовия анализ - същото.
                Моите анализи струват пари. Аз не ги правя за да ги развявам из форума и да правя впечатление на новопристигналите. Пък и ти няма нищо да разбереш защото нещата в БГ не стават по учебниците, които ти старателно наизустяваш.... Такива ми ти работи.

Коментар

• ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                    Предлагам ти да спрем да се разправяме за глупости. Сега да тръгна ти обяснявам каде живея и колко лева получавам само от наеми на апартаменти в центъра наистина няма смисъл. Аз лично се надявам да продам на 16 лв най-късно Юли месец 2006. Сега кажи ти кога и на колко смяташ да продадеш?
                    Николчо, ти си уникат.
                    Нали знаеш приказката: По-добре да си мълчиш, нищо че хората ще си помислят, че си глупав, отколкото да се разприказваш и да отпадне всяко съмнение.
                    Този приказка като че ли за теб е казана

Коментар

• .

АЛФА, до ОМЕГА има много път драга.
                      Абе както казах, купувайте си или си ги задържайте. Аз нямам нищо против. С мен не се съобразявайте )

П.С. А туй нящо за големината на активите. Абе и аз си купих порше на лизинг, ама скоро ще ми го вземат. ха ха ха хо хохо

Коментар

• Края на февруари на 10лв, а може и по надолу........., защото сафаритата са доста скъпи!!

Коментар

• Края ня февруари.

Коментар

• Февруари 2006г. Дори и на повече. )

Коментар

• ....

Коментар

• Николчо озлобен

Точна цифра и от тебе никой досега не е чул, чели сме само паники. Някой и друг лев от Биовет аз вече съм изкалрал, и още ще изкарам, дай Боже. Расото си ще развявам където ми е кеф по света, както съм правил цял живот. Много повече от теб съм видял, а ти си преживяваш живота пред екрана. Само че живота не е на екрана, той е навън. Като нямаш смелостта да излезнеш извън дома на баща си, само ще злобееш и ще се правиш на теоретик.
                                Хайде да не занимаваме хората със себе си. Кажи сега конкретно, кога ще продадеш на !6 лв. Ще ти кажа и аз кога ще продам.

Коментар

Working...
                                X