IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биовет АД (53B / BIOV)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ехо, живи ли сте бре?

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
      Струва ми се че тук нещо нямате настроение
      Следващият отчет ще го подобри

Коментар

• Струва ми се че тук нещо нямате настроение

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          да не забравя , в сравнение с останалите компании ,тук ще се набалончили и който си мисли ,че ще направи пачка с цени над 7,8 лева.....много греши ,маркета е изкривен ,но тук ще е мястото което скоро ще бъде изправено....
          съжалявам държателите на акции но Домуза е мажо ,който трябва да бъде изобличавам всеки път заради арогантността ,алчността и корупцията....
          То едни си купиха и на 18,50... скоро...

Коментар

• да не забравя , в сравнение с останалите компании ,тук ще се набалончили и който си мисли ,че ще направи пачка с цени над 7,8 лева.....много греши ,маркета е изкривен ,но тук ще е мястото което скоро ще бъде изправено....
            съжалявам държателите на акции но Домуза е мажо ,който трябва да бъде изобличавам всеки път заради арогантността ,алчността и корупцията....

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
              Добави УПАК и ЛЕСПЛ и ще имаш всички перпекривни избушеняци
              Не забравяй Ломско

Тези шест компании имат наистина ниска ликвидност и капитализация и привлекателни показатели, въпреки че след ръста при ROZA, p/e е близко до това на монбат например.

торанага, HIDPN прочети обяснителните бележки, там има интересни неща. За Q1 има добър ръст на приходите от износ (на 597 от 437). Маржа на печалба според мен пада заради промяната в структурата на продажбите:

31.03.2015 31.03.2014
              BGN '000 BGN '000
              Хидравлични разпределители 320 121
              Блокове 543 626

т.е. мисля, че блоковете носят повече печалба в сравнение с хидравличните разпределители.
              destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• и все пак при някой съформници здравият разум надделява !!!

Коментар

• Странно, както си спомням на теория на борсата се печели или от поскъпването на акциите или от дивидентите или и от двете грубо казано.След като тук дивидент няма, остава поскъпването на цената на акцията. На теория когато компанията задържа печалбата и я реинвестира , така пазарната оценка на акцията се качва и там е пачалбата на инвеститора, което в други държави е по-добре заради данъците върху дивидентите. Ако обаче реализирането на продукциата наистина минава през хювефарма (както отбелязаха няколко съфорумци) , на мен ми се струва, че да имаш тази акция е икономически "нон сенс".
                  Last edited by pepe1234; 08.05.2015, 16:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                    Добави УПАК и ЛЕСПЛ и ще имаш всички перпекривни избушеняци
                    Мерси за съвета !!

Коментар

• Добави УПАК и ЛЕСПЛ и ще имаш всички перпекривни избушеняци

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                        В твоето портфолио кой са успели да се промъкнат евентуално с копромис в тежките показатели !?
                        MOMKR, HIDPN, ROZA

Коментар

• Смятайте какъв бизнесмен е Киро Домуса щом за новата европейска трибуна да я открие е поканил Цеца Величкович и някаква чалга малга. Пускайте хора на 15 май телевизора за да гледате любимия ви олигарх Киро Домуса как ще върти мазни гибеци .

Коментар

• Първоначално изпратено от Toranaga Разгледай мнение
                            не съм погледнал откъде е "започнала дискусията", но аз лично искам да предпазя другите, на база на моят опит и мнение. BIOV не влиза в моето портфолио по никакъв показател...
                            В твоето портфолио кой са успели да се промъкнат евентуално с копромис в тежките показатели !?
                            Не е препоръка... !!!
                            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...comment-newest

http://www.biovet.com/bul/company5.html

" Въпреки че пътят към курорта е затворен, шофьорите рискуват да минават оттук, тъй като заобиколния маршрут през Батак удължава пътя им с 23 километра.

Само укрепването на едно свлачище ще струва 100 000 лева. Общината няма пари и ще иска от Комисията по бедствия и аварии. "

Батя успех!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Toranaga Разгледай мнение
                                не съм погледнал откъде е "започнала дискусията", но аз лично искам да предпазя другите, на база на моят опит и мнение. BIOV не влиза в моето портфолио по никакъв показател...
                                Защо не ги "предпази" като купуваха на 5 лв.!?

Коментар

Working...
                                X