IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биовет АД (53B / BIOV)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 22 Февруари 2006 11:48

Напредък холдинг авалира запис на заповед за 10.6 млн. евро, издаден от Биовет в полза на Булбанк
    На проведено извънредно ОСА от 20.02.2006 год., на Напредък Холдинг АД-София /NAPH/, са взети следните решения:
    - Приема мотивиран доклад на управителния съвет за целесъобразността и условията за авалиране на запис на заповед, ивдаден от Биовет АД-Пещера /BIOV/ в полза на Булбанк АД;
    - Овластява управителния съвет и изпълнителния директор на дружеството да сключи сделка по чл. 114 от ЗППЦК за авалиране на запис на заповед за сумата от EUR 10 600 000, издаден от Биовет АД-Пещера в полза на Булбанк АД, като обезпечение във връзка с Анекс №4 към договор за банков револвиращ кредит, сключен между Булбанк АД и Биовет АД на 07.04.2003 год.

Коментар

• Първоначално изпратено от Алигаторът
      Накой има ли идея дали Биовет има капацитет и необходимите технологии да произвежда ваксина с/у Птичия грип? Я се поразровете бързо бързо и споделете.
      Няма кой да ни остави да бъркаме в такава голяма каца с мед. Ваксината Tamiflu е измислена от Gilead Sgiences, koito продават лиценза на Roshe. За миналата година продажбите от ваксината възлизат на 230млн.CHF, а за тази не ми се мисли колко ще са. Лиценз за подобна грипна ваксина Fluvirin има американската Henry Schein, която набързо бива погълната от Novartis.

Коментар

• На проведено извънредно ОСА от 20.02.2006 год., на Напредък Холдинг АД-София /NAPH/, са взети следните решения:
        - Приема мотивиран доклад на управителния съвет за целесъобразността и условията за авалиране на запис на заповед, ивдаден от Биовет АД-Пещера /BIOV/ в полза на Булбанк АД;
        - Овластява управителния съвет и изпълнителния директор на дружеството да сключи сделка по чл. 114 от ЗППЦК за авалиране на запис на заповед за сумата от EUR 10 600 000, издаден от Биовет АД-Пещера в полза на Булбанк АД, като обезпечение във връзка с Анекс №4 към договор за банков револвиращ кредит, сключен между Булбанк АД и Биовет АД на 07.04.2003 год.

Коментар

• Още не

Коментар

• Благодаря Никола. Ще поразровя и аз и ще споделя.

Коментар

• През лятото нямаха. Лично проведох разследване Сега обаче не знам с активите, които купиха дали имат.

Коментар

• Накой има ли идея дали Биовет има капацитет и необходимите технологии да произвежда ваксина с/у Птичия грип? Я се поразровете бързо бързо и споделете.

Коментар

• Бихме могли да кажем "бик-ентусиаст"-ясновидец

Коментар

• Пепи, Пепи - и 20 лева да стане Биовет до края на годината пак ще ревеш, че е зле.

Коментар

• Скъпи Арго, съжалявам ако си си помислил, че точно теб имам предвид по отношение на Пепи, моля да ме извиниш. Просто мисълта ми е, че той горкичкият доста често яде шамарите, макар и не без основание и така изпада в стрес, който води до известно объркване дори и когато не го ругаят. Прилича ми на бито дете, което когато посегнеш към него се крие да не го удариш и ми стана мъчно

Пепи, приятелю много си ми симпатичен и затова не им се връзвай, само давай по-полека понякога
                      tya

Коментар

• Уважаема Tya, никога не съм псувал във форума и не бих си го позволил. Не му и скачаме даже на Пепи, той сам си скача, а ние даже си го обичаме - нещо като талисман ни е станал - без него и цените не растат. Но и никога не сме използвали символики от рода на "дирижабъл", "балон" и т.н. Нека да сме по-конструктивни - Пепи пита
                        "... ДИРИЖАБИЛА каква печалба генерира всяка година.. "
                        - ние отговаряме - тази година печалбата е точно 3 пъти по-голяма от миналата (разбира се като сме имали предвид данните от предварителния им отчет)

Коментар

• Е, беше объркал темата, но нищо това е безплатно, всички му скачате и го псувате - и аз бих се объркала...
                          tya

Коментар

• Пепи, що не ми продадеш на 3 x 4лв. Не бих се отказал нашто момче. Ако не те кефи Биовет - не се коси, достатъчно е нищо да не пишеш

Коментар

• Не ме разбирайте погрешно!
                              Никога не съм казал че Биовет е лошо дружество. Напротив дружеството е добро и с добър фундамент. Просто аз съм спекулант и не обичам акциите които имам да се задържат прекалено дълго на едно място.

Коментар

• Някои сравняват БИОВЕТ със СОФАРМА преди време, ама знаете ли, че СОФАРМ, когато се търгуваше на 13-14 лв правеше по 20 000 000 печалба, а я вижте ДИРИЖАБИЛА каква печалба генерира всяка година и каква е задлъжнялостта и тогава ми правете сравнения, тази цена е изпреварила времето 2-3 години, ТОВА Е !!! :-)

Коментар

Working...
                                X