IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биовет АД (53B / BIOV)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ами, купувай тогава и си трай, да не те изпревари някой !!! :-)

Коментар

• Insider-a, P/E e visoko da, no gledai cialata kartinka. A spriamo P/E na BIOV za 2004, kogata e bilo 101,2 e ogromno podobrenie. Ne mojesh da o4akvash ogromni pechalbi pri takuv temp na investiciite, triabva da mine vreme. Zatova kazah 4e razvruskata shte doide sled trimese4nia ili shestme4nia ot4et. Ako priemem 4e investitorite do izlizaneto na ot4eta sa oceniavali akciita na okolo 13-14 lv na baza minalogodishnia, to sled nego opredeleno tia e podcenenna. Tova sa moite razsujdenia, privetsvam vsiakakvi drugi mnenia, analizi, fakti?

Uspeh i sori za latinicata, no ne sum si na moia komp!
      Не е препоръка за покупко/продажба, а просто мнение! Поздрави на КаФеНе!

Коментар

• Господарю, ти купуваш ли нещо сега или си живееш на стара слава отпреди 3 г. Е те тия акции които ВСИЧКИ си ги купувал на по 0.01 лв. ще ти свършат скоро май. И тогава какво ще правим? И моля те, казвай ми какво купупуваш, кога го купуваш, кога ще го продаваш пък аз ще те финансирам. Доволен съм и на 30% от печалбата. То с тези 1500%, които правиш обикновено и аз и ти ще сме добре)))) Хайде със здраве и приятна събота и неделя !

Коментар

• ..................

Коментар

• Не-е-е-е, Пепи, не бяха 1000...
            И аз мисля - балонер... е, пазарувал съм го на 4.05, избягах на 13.9 - все пак поизкярих... :-)
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Императорът, ти ли продаде тези 1000 акции на БАЛОНЕРА преди няколко дни ??? :-)

Коментар

• ... имам чувството че тоя Биовет е нещо като Кремът, т.е. циганска работа - само обещания се чуват и - до там. Аз вече избягах тая позиция.
                Да.
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Имайки в предвид сумата на CAPEX-а не е толкова множко.

Коментар

• Незнам аз ли съм старомоден или P/E = 57 си е множко?
                    МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• BIOV izglejda dobre:
                      P/E= 57
                      P/B= 1,71
                      ROE= 3,1 (up s blizo 2%)
                      ROA=1,15 ( sushto s seriozno povishenie)
                      Profit margin =2,55 sushto x2 spriamo 2004
                      EPS - 0,249

Zadlujnialostta se e povishila dosta, no vse oshte e v optimuma i imaiki predvid visokata vuzvrashtaemost pokazana prez godinata, mislia 4e niama miasto za pritesnenie. Osobenno kato se vzemat pod predvid silno rastiashtite sales i earnings. Ot4eta e otli4en bih kazal i fundamenta e mnogo silen! Mislia 4e vsiakakvi sumnenia shte iz4eznat sled purvoto shestmese4ie i spokoino moje da se o4akvat niva ot 16 lv.
                      Uspeh na vsi4ki!!!

Niamam akcii ot drujestvoto, no go sledia i se zamisliam!

Коментар

• Гробно мълчание..........., ама то друго не може и да бъде при тази задлъжнялост/ ипотека / !!! :-)

Коментар

• Някакви отзиви за отчета? Имам предвид факти и анализи? Аз още не съм го погледнал, но ще го направя довечера. Пепи, моля те само спри...говори с факти и резултати. Т'ва че си научил няколко термина и имаш някой лев на борсата не те прави cool, особенно с изказвания като твойте, на които им липсва всякаква аргументация. Така, че моля те ни спести глупостите из целия форум! Ако имаш нещо "за"/"против" дадено дружество говори с факти, анализи, новини....иначе изглежда смешно!!!!

Успех на вси4ки!

Коментар

• Императора да не би ти онзи ден да изсипа тези 1000бр от БАЛОНЕРА, защото разбрах, че си клиент на Еврофинанс ??? :-) :-) :-)

Коментар

• Абе, балонерите с тези печалби сте за мустака, айде сега към 7/8 лв , където ви е мястото !!! :-) :-) :-)

Коментар

• Постъпил е консолидираният отчет
                                tya

Коментар

Working...
                                X