IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биовет АД (53B / BIOV)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Нищо подобно.
    Просто начинът ти на мислене е порочен и ти се струва, че все има преточване и т.н.
    Обикновена търговска практика.
    Разшири кръгозора, Пепи. Стига с това дребно провинциално мислене.

Това е то, Знаещ.

Успех на всички!

Коментар

• Абе, нещо много мътна работа, едно източване, преточване, не ти е работа !!! :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи
        Е как така публично дружество има прихиди , а пък те не са включени, Булл пазара всичко отразява не се заблуждавай и прави на интересен с някакви измислени приходи !!! :-)
        Ами за това си има задгранични дружества

Коментар

• Е как така публично дружество има прихиди , а пък те не са включени, Булл пазара всичко отразява не се заблуждавай и прави на интересен с някакви измислени приходи !!! :-)

Коментар

• А, нищо особено.
            Едно набито око, което е следило развитието на дружеството през последните 1-2 години може лесно да усети, че приходите от някои придобити активи не са включени.
            Представяш ли си каква приходна част щеше да се получи и къде трябваше да отлети цената?? или само го усещаш с гърба си
            Както вече бях написал дружеството е чисто злато!

Коментар

• Това отдавна не е новина.

Дъ Бул какво си намеквал, че не ми се рови.

Коментар

• THE BULL може ли да ни светнеш и нас незапознатите за това което намекваш.

иначе още една положителна новина:
                В края на месец декември 2005 г. успешно бяха проведени 72 часови проби при експлоатационни условия на Ко – генерационната газова централа за комбинирано производство на електрическа енергия и пара и на АГРС. Към настоящия момент има издаден Акт образец № 15, в който се отразява годността за въвеждане в експлоатация на строежа – ко-генерациоонна газова централа и АГРС /автоматична газо регулираща станция/. Съгласно Наредба № 2 / 31. 07. 2003 г.предстои Дирекцията за национален строителен контрол гр. София /ДНСК/ да назначи ДПК /държавна приемателна комисия/ за приемане на обекта и издаване на Разрешение за ползване на строежа.

Коментар

• Пипи (или Пепи), симпатяго, я ни сметни колко е балансовата цена на БТК например, или на ПАМПО или на СКЕЛН и ... да не изброявам. Това балони ли са или дирижабли, и как да ги различаваме.
                  А спора между Нико и Бул малко безпредметен е. Нико си е фен на БИОВЕТ както и Бул. Казано е "...само мъдреца може да е щастлив, защото е разбрал нещастието..." Така, че мъдрост приятели - на всички ни е нужна.

БИОВЕТ - UP

Коментар

• Пепи, коментирай нещо сериозно де, сега пък за ипотеките се хвана. Знаеш ли кой се страхува да ипотекира?
                    Тези, които си дават сметка, че може би няма да си върнат дълговете.
                    Ако пък си мислиш, че банките си умират да реализират ипотеките и да управляват бизнеси, които не разбират.
                    И ти само си пееш като черна станция и дружеството изобщо не ти е ясно. Подсказал съм какво да гледаш.....
                    Коментирай това което попитах вчера Николчо

Коментар

• Едно дружество, което е ипотекирано 100 % и при едно нарушаване ритъма на приходите, ще на крачка от ликвидация, не може да бъде подкрепено НАД балансовата си цена, която е 7-8лв !!! :-)

Коментар

• Небойте се на 13.00 лв аз ще покрепя акцията

Коментар

• Искам да помоля да престанете с нападките към Никола по две причини - първо скапвате темата, а явно повечето има какво сериозно да споделиме и второ Никола не заслужава такова отношение. Ако помните двамата много се дърляхме преди по същите причини, поради които сега не го оставяте на мира. Аз лично отдавам това пъчене така да се каже на буйния му младежки характер, но трябва да му призная, че се старае много и за последните месеци според мен е напреднал доста и чете явно много, а това е достойно за уважение, защото масата от хората във форума плещят такива глупости, че вече съм се отказал да се занимавам с писане тук.

Коментар

• Според мен Никола не е казал нищо лошо.И най-добре е да не се заяждаме на дребно.

Коментар

• Nikola e pi4,men me kefi.predi 3 dena mi pomogna i mu blagodarq publi4no.

Коментар

• Ей, не нападайте малкият Никола, покрай такива като него ние си правим парите - продава ни евтино и след това купува скъпо. Евала Никола, евала

Коментар

Working...
                                X