IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биовет АД (53B / BIOV)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Преди, при приватизацията са кандидатствали някакви италианци. Някой знае ли кои са?.... Чух, че същите италианци пак си точели зъбите за БИОВ...
    на никого нищо не препоръчвам

Коментар

• Във Франция ще ваксинират около 300 000 домашни птици срещу птичи грип. Най-вероятно поръчката за ваксините ще бъде възложена на българския производител Биовет. Това съобщи преди малко....

Майтапя се, бе....
      ...но и аз си го купувам редовно на ниските нива ,,,
      на никого нищо не препоръчвам

Коментар

• Амиии, в общи линии това казвам, но според мен е по-сложно.
        Тази акция ще излети един близън ден като ракета.

Коментар

• Аз също не можах да разбера какво точно искаше да каже Дъ Бул, но ако е имал предвид, че приходите на дружеството в последния отчет са далеч от това, което имат като капацитет отделните производствени мощности, то той е напълно прав. За мен приходите бяха напълно очаквани, но през тази година аз очаквам далеч повече, постоянен ръст до достигане на някакво по-равновесно ниво на продажбите вероятно чак през третото тримесечие.

Коментар

• Пепи нали ти бях казал да не се произнасяш за неща които не разбираш?!
            Ти май ставаш за друга работа.
            Кажи какви коктейлчата пиеш и си дай номера на мобилния телефон за да те накараме да се чувстваш полезна

Коментар

• Абе БУЛЛ, к'ви приходи сънуваш от една година насам, к'ви пет лв, Булбанк ви описа и долните гащи в ипотеката !!! :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Мечка
                Вижте сега, аз никога не съм обичал BIOV (само и единствено заради собственика му). Затова и рядко пиша в тази тема. Обаче BULL да ми пише, че Актавис, Разград печелели 14 млн. долара (!!!!) на година и да ми внушава, че криели приходи (интересно защо ги няма и в консолидираните отчети) - това са абсолютни дивотии!
                Виж, Мечка.
                Никъде не съм написал, че някой крие приходи!!!
                Дай да си имаме уважението.
                Напротив, считам че би било в рамките на търговската практика тези приходи да са отразени другаде, а може и още да не са реализирани. Ами ако ги реализират през това тримесечие?? Знам ли...
                Нямам вътрешна информация и единствената ми свързаност с дружеството е, че имам акции от него.

Успех!

Коментар

• Биовет е световен играч в отрасъла си и мисля, 4е ще го сполети съдбата на Софарма в най-скоро време. Тези две предприятия са основните играчи, които ще спе4елят адски много, или по-точно доста пове4е от другите др. търгувани на БФБ, от членството ни в ЕС през 2007. Има отличен фундамент и перспективи и са малко дружествата които могат да са му ефективна конкуренция в световен мащаб, като се има предвид съотношението цена/качество! Изгледите са много добри, аз изчаквам да видя докъде може да падне, за да вляза, но ме страх, че може и да го изпусна!

Успех!
                  Не е препоръка за покупко/продажба, а просто мнение! Поздрави на КаФеНе!

Коментар

• Някой руски компаний за да не плащат големи данъци , продават евтино на чуждите си клонове и те препродават на реална цена продукцията - например газ, петрол и т.н. Може би нещо подобно намеква Дъ Бул за биовет?

Коментар

• Вижте сега, аз никога не съм обичал BIOV (само и единствено заради собственика му). Затова и рядко пиша в тази тема. Обаче BULL да ми пише, че Актавис, Разград печелели 14 млн. долара (!!!!) на година и да ми внушава, че криели приходи (интересно защо ги няма и в консолидираните отчети) - това са абсолютни дивотии!
                      Настоящото мнение е лична прогноза и не представлява инвестиционен съвет или препоръка за покупка ил

Коментар

• v Afrika i Asia e evtino , v Nepal naprimer za 5 $ polu4avash razhodka na gurba na slon iz junglata, zaedno s ekskurzuvoda-shefa na slona, i tova e za cial den.taka 4e tova ne e problema na BIOV.
                        AZ li4no sum dulag ot dosta vreme i taka 6te si ostana do 20lv , kogato i da e tova. drujestvoto e perspectivno
                        The BULL mersi za vutreshnata informacia, nadiavam se 4e i za v budeshte 6te puskash po neshto intersno i polezno.

Коментар

• Е, кажи колко струват, де!
                          А що се отнася до това кога малките акционери ще усетят меда от питата - е това и аз не знам точно.
                          Сигурно когато мажоритарят реши. Хубавото е, че хич не може да го отлага дълго.

Коментар

• Няма да има за всички то е ясно.знаете ли колко струват сафаритата в Африка?

Коментар

• Въпрос: Как ние дребните акционери ще осетим тези приходи ако те не са отразени в отчета ? а всъщност са генерирани

Коментар

• Е да, де да, Вие балонерите с акции от биов, много ги разбирате тея работи, купувате на 16лв и чакате 20лв, една година ще стане, чакате, а пък ние с провинциалното мислене играем по други позиции и за сега няма лошо !!! :-) :-) :-)

Коментар

Working...
                                X