Преди, при приватизацията са кандидатствали някакви италианци. Някой знае ли кои са?.... Чух, че същите италианци пак си точели зъбите за БИОВ...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биовет АД (53B / BIOV)
Collapse
X
-
Аз също не можах да разбера какво точно искаше да каже Дъ Бул, но ако е имал предвид, че приходите на дружеството в последния отчет са далеч от това, което имат като капацитет отделните производствени мощности, то той е напълно прав. За мен приходите бяха напълно очаквани, но през тази година аз очаквам далеч повече, постоянен ръст до достигане на някакво по-равновесно ниво на продажбите вероятно чак през третото тримесечие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от МечкаВижте сега, аз никога не съм обичал BIOV (само и единствено заради собственика му). Затова и рядко пиша в тази тема. Обаче BULL да ми пише, че Актавис, Разград печелели 14 млн. долара (!!!!) на година и да ми внушава, че криели приходи (интересно защо ги няма и в консолидираните отчети) - това са абсолютни дивотии!
Никъде не съм написал, че някой крие приходи!!!
Дай да си имаме уважението.
Напротив, считам че би било в рамките на търговската практика тези приходи да са отразени другаде, а може и още да не са реализирани. Ами ако ги реализират през това тримесечие?? Знам ли...
Нямам вътрешна информация и единствената ми свързаност с дружеството е, че имам акции от него.
Успех!
Коментар
-
Биовет е световен играч в отрасъла си и мисля, 4е ще го сполети съдбата на Софарма в най-скоро време. Тези две предприятия са основните играчи, които ще спе4елят адски много, или по-точно доста пове4е от другите др. търгувани на БФБ, от членството ни в ЕС през 2007. Има отличен фундамент и перспективи и са малко дружествата които могат да са му ефективна конкуренция в световен мащаб, като се има предвид съотношението цена/качество! Изгледите са много добри, аз изчаквам да видя докъде може да падне, за да вляза, но ме страх, че може и да го изпусна!
Успех!Не е препоръка за покупко/продажба, а просто мнение! Поздрави на КаФеНе!
Коментар
-
Вижте сега, аз никога не съм обичал BIOV (само и единствено заради собственика му). Затова и рядко пиша в тази тема. Обаче BULL да ми пише, че Актавис, Разград печелели 14 млн. долара (!!!!) на година и да ми внушава, че криели приходи (интересно защо ги няма и в консолидираните отчети) - това са абсолютни дивотии!Настоящото мнение е лична прогноза и не представлява инвестиционен съвет или препоръка за покупка ил
Коментар
-
v Afrika i Asia e evtino , v Nepal naprimer za 5 $ polu4avash razhodka na gurba na slon iz junglata, zaedno s ekskurzuvoda-shefa na slona, i tova e za cial den.taka 4e tova ne e problema na BIOV.
AZ li4no sum dulag ot dosta vreme i taka 6te si ostana do 20lv , kogato i da e tova. drujestvoto e perspectivno
The BULL mersi za vutreshnata informacia, nadiavam se 4e i za v budeshte 6te puskash po neshto intersno i polezno.
Коментар
Коментар