IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биовет АД (53B / BIOV)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Pepii super Hiena si ti

Коментар

• Е нищо де и вашият ред дойде да се порадвате, скачайте, пиите и се веселете, и разбира се докато излезе отчета, след това............ да не вземете да се скриете за още една година :-))))))))

Коментар

• O PEPI, KAK BE6E V BIG BRADUR

Коментар

• Първоначално изпратено от aaz
          Интересно дали 17 ще бъде ниво на съпротива или на подкрепа???!!!Аз мисля -подкрепа.Докато се колебая да допълня на 17 и ме изпревари ха...
          17 Не е ниво нито на съпротива, нито на подкрепа. 17лв. е като селска спирка, покрай която префучава бързият влак.
          Оооо, Пепи се появи!
          Добре дошла!

Коментар

• 20 няма да му мръдне

Коментар

• Интересно дали 17 ще бъде ниво на съпротива или на подкрепа???!!!Аз мисля -подкрепа.Докато се колебая да допълня на 17 и ме изпревари ха...

Коментар

• Тук цената на БАЛОНЕРА БИОВ, направи такъв огромен ръст за една година, че ми е неудобно да се покажа :-))))))))))))))))))))))))

Коментар

• Бълва в темата за МОСТС.

Коментар

• Интересно къде се покри Пепи? Беше любител на темата.

Коментар

• Сега като излезе поредния отчет без почти никаква печалба и ще има пак много разочаровани ми се струва. Други пък ще разправят как купуват на промоция

Коментар

• Айде утре 17.40 ;-)

Коментар

• сега, малко преди да излезе Хима, може пак да капне някоя промоция

Коментар

• Не знам защо не коментира Инвесторът, но ми е много чудно, че все още се намира кой да продава под 17 лв. Е, винаги може да се закъса за пари в брой, все пак.

Коментар

• Забелязахте ли че в коментара на Инвестора за дневната търговия на БФБ нито един път през последния месец не е спомента Биовет , независимо че от месец върви нагоре и направи добри проценти.
                              Що ли???
                              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Не е висока целта.
                                След една-две седмици това ще бъде цена - мечта.

Коментар

Working...
                                X