markov 6te triabva malko da si poupravi6 smetkite, prodajbite (vklu4itelno tezi koito sega "prodavat") sa sko4ili sus 60-70% koeto ne e 100%.......a tova dali sa nenujni malko kusno stava na iave, ochevidno 4e minalata godina sa napravili dosta nerazumno investiciono re6enie koeto seriozno postavia vuprosa za kompetentnosta na management-a. i na bazata na kakvi kriterii preceni 4e tova sa nenujnite a nujnite sa gi zapazili 4e ne mi stana iasno?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биовет АД (53B / BIOV)
Collapse
X
-
Anton Chigurh
Момчета в момента гадаеме и дискусията става доста малоумна. Имайки в предвид капиталовите разходи през последната година ръста на продажбите не би трябвало да изненада никой който знае какво прави.
Това, което ме притеснява е кои точно активи са продали. Аз лично се надявам да са продали със 100% печалба активите на Intervet, но това е твърде невероятно.
Отговорете си на въпроса: Кой би платил 40 млн. за ненужни нематериални активи?
Коментар
-
ei tuka napravo me razsmiahte.......i kvo stana minalata godina a kakto i do dnes targuvahte o4akvania za 100 miliona evro prodajbi (spored dumite na majoritaria) a sled kato stava iasno 4e tezi o4akvania sa vazduh pod naliagane i se okaza 4e ot tova po dobre ne mojelo da stane...hahahaha
Utre 6te nabludavam targoviata s goliam interes.
Коментар
-
Биовет АД-Пещера е сключило договор на 25 октомври с Feedtech Inc. за продажба на нематериални дълготрайни активи - регистрации за продажби и досиета, търговски марки и домейн на хранителни добавки за животновъдството, на стойност 39,827 млн. лв.
С получените средства по сделката ще бъдат погасени дългосрочни задължения на дружеството, според публикувана информация от БФБ – София. Съвкупните задължения на компанията към края на полугодието са на стойност 92,5 млн. лв.
През юни Биовет откри първата в България газова електроцентрала. Новата инсталация се намира в град Пещера, а мощността й е 21 мегаватчаса. Инвестицията е на стойност 30 млн. лв., а работата на дружеството по проекта продължи около три години.
Новините са добри, продадена е часта от придобитите нематериални активи които няма да се ползват, часта която може да се експоатира си остава в Биовет.
Намяляваики дълговете и от там лихвените плащания, дружеството ще отчита по добър финансов резултат ....Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Наздраве на всички, които имаха търпение и си стискаха акциите.
Пепи написа:
Ейййййй приятели, а НАЗДРАВЕ, много наздравици ще вдигаме до влизането в ЕС. Аз съм си на традиционата кайсиева ракиика, много я тача, а и добре ми действа на настроението.
Пепи - от къде пари за ракия ? Одеса нещо заспа. Да не си спечелил от "Балонера" Биовет?
Коментар
-
Anton Chigurh
Чок интересан.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПепиЕ нищо де и вашият ред дойде да се порадвате, скачайте, пиите и се веселете, и разбира се докато излезе отчета, след това............ да не вземете да се скриете за още една година :-))))))))
Ние скачаме, пиеме и се веселиме от много време. Още откак каза, че БИОВ ще иде на 4-5 лв. Оттогава всеки ден е празник за нас.
Ти купи ли си на 5 лв. ???
Коментар
Коментар