IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биовет АД (53B / BIOV)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• az nqmam akcii ot drujestvoto,no imam info,koeto me kara da ponapulnq malko,no vse pak i umereno..
    spored men ,poziciqta ste se vdigne na kraka i 6te raste s burzi tempove v skoro vreme.ima za6to.

Коментар

• Днес четох, че Биовет печели съдебен спор с електрото. За съжаление затворих прозореца без да искам. Някой дали може да даде линк?

Коментар

• Taka, си е Софикс, САМО когато двете страни си правят анализите сами и са в час, тогава може едно странично мнение да им е от полза, както се надявам, че се е получило в нашия случай! Радвам се, ако съм помогнал !

Коментар

• Бих се съгласил със Слънчев вятър повече.

Коментар

• Първоначално изпратено от Арго
            E Софикс, споделих моята си стратегия, но пазара винаги е способен да изненадва, надявам се, да съм избрал правилния ход. Понеже и от теб съм понаучавал по нещо, затова и споделих не е излишно, да се добави, че никой не съветваме, какво да прави. Спекулирам с акции на Биовет (наричам "спекулирам" покупката и продажбата на акции в кратки срокове, което никак не е забранено от закона). Така, че, не съветвам никой да се впуска в подобна авантюра. Мисля, че ме разбираш правилно - не искам, да бъда глобен, поради факта, че съм си казал личното мнение. (при това заобиколено с няколко знака ""-> означаващо "шегувам се"!) УСПЕХ!
            Аз също не съм го приел за съвет а за мнение
            Никога не съм търгувал на база мнения или съвети от участниците във форума. Винаги съм правел това което показват анализите които сам си правя.

Коментар

• Струва ми се, че позицията върви към 14 лв. и там ще се поукроти, но очаквам по-голяма волатилност в сравнение с предходния едногодишен период.

Не е съвет за покупка

Коментар

• E Софикс, споделих моята си стратегия, но пазара винаги е способен да изненадва, надявам се, да съм избрал правилния ход. Понеже и от теб съм понаучавал по нещо, затова и споделих не е излишно, да се добави, че никой не съветваме, какво да прави. Спекулирам с акции на Биовет (наричам "спекулирам" покупката и продажбата на акции в определени от мен срокове, което никак не е забранено от закона). Така, че, не съветвам никой да се впуска в подобна авантюра. Мисля, че ме разбираш правилно - не искам, да бъда глобен, поради факта, че съм си казал личното мнение. (при това заобиколено с няколко знака ""-> означаващо "шегувам се"!) УСПЕХ!

Коментар

• Mdaa, не е лесна тази позиция!!!

Коментар

• Аре на евтинията. Насам народе, насам..........
                    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Арго
                      Sofiks, spored men чакай още и аз ги продадох над 17 и сега ще ги чакаааам още. Има много време до коледа, що да не чакаме я Но все пак най-по-хубаво е, сам да си решиш
                      Имаш бутилка уиски от мен

Коментар

• Прав си, ако говорим за потенциала, но докато мениджмънта не се отнася малко по-сериозно към акционера, моето разбиране относно добрината на позицията я доближава към графа "спекулативни"... (Няма лошо де, те и Полимера бяха на първо място в тази графа, но я какъв скок направиха...)

Коментар

• Естествено , всеки си има собствено разбиране за добрите позиции, моето включва и Биовет наред с още 20-30 компании .....

Коментар

• " Играи срещу пазара по добрите позиции винаги е носел печалби "
                            Марков, има нещо истина с номера срещу пазара, но .... не винаги. Това както и да е. Исках само да добавя, че много се нуждаем от дефиницията за "добрата" позиция

Коментар

• Първоначално изпратено от aaz
                              Аз вчера си допълних малко Биоветки .
                              Предния ден се ядосвах като допълних Хима на 5.4 и ме достраша да сложа още на 5.2 ....а виж сега къде е!!!!
                              Купувай когато всички плачат !!! -съждението си доказа верността
                              Принципа " Играи срещу пазара по добрите позиции винаги е носел печалби " . Въпросът е че трябва известно време да коригира....

Коментар

• Sofiks, spored men чакай още и аз ги продадох над 17 и сега ще ги чакаааам още. Има много време до коледа, що да не чакаме я Но все пак най-по-хубаво е, сам да си решиш

Коментар

Working...
                                X