IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биовет АД (53B / BIOV)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• хайде и аз малко на логика да го избия)))
    Та, значи казвате ABN Amro си създава новия дериват и се чуди какви акции да наблъска в него и хоп чули, че Биовет има производство, дето в световен мащаб му нараства търсенето....та хайде да го сложим в сертификата....Купуваме...расте интересът ...пък после ще му мислим....на кой ще продаваме...
    пак ще помисля)))...преди да имам акции)))

Коментар

• добре де, сега купуват така безогледно щото имало интерес към този дериват. Ами като решат някой по-големи инвеститори да си приберат печалбата от него, Биохим на кой ще продават тия скъпи акцции?

Коментар

• Абсолютно съм съгласен с Били. И хич не си мислете, че Домусчиеви изведнъж много са се загрижили за акциите/онерите. Всъщност все повече ми изглежда че сега е време за продаване покрай изкупуванията, а после каквото се върне обратно в кошницата

Коментар

• V kraja na noemvri ABN Ambro emitira parvija open end zertifikat varhu balgarski index-sofix. Pri tazi forma partizpira investora 1:1 ot razvitieto na sofix, bez da plasta managment fees i pri agio ot 4%.Segashnata cena na zertifikata e okolo 72 evro i otbeljazal rast ot okolo 14 % ot izdvaneto si.

Tova sa i otdelnite tegesti v indexa:

Insurance & Reinsurance COD Versicherung 22,14 %

Petrol AD Цl & Gas 14,72 %

Sopharma AD Pharmazie 14,33 %

Albena AD Tourismus 10,64 %

Central Coop Bank AD Bank 9,36 %

Bulgartabak Holding Agrargьter 8,19 %

Blagoevgrad-BT AD Agrargьter 6,93 %

Neochim AD Chemie 4,27 %

Biovet AD – Peshtera Pharmazie 3,61 %

Zlatni Pyasatzi AD Hotel 2,96 %

Orgachim AD Chemie 1,73 %

Slanchev Bryag AD Hotel 1,13 %
          Май тук е истината....не бързайте да се радвате толкова, че Биохим като спрат да купуват.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Пуснато на: 02 Окт 2006 12:04, markov
            Очаквам повишението да продължи с плавни темпове, към началото на годината очаквам цена близо до 20 лева.
            Да се похваля че почти познах.
            Очаквам заслужени аплодисменти бе
            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от markov
              Какво става ли?

Вариантите са два:
              1. Мажоритаря е решил да се отнася добре с дребните си съдружници
              2. Започва наваксване на цената на акция, доста изостана песледните 1-2 години.
              нито едното нито другото - просто еуфория като навсякъде
              Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Биохим

Коментар

• Аха, първото ми се вижда много по-вероятно :-)
                  Кой купува, че откъдето съм нищо не мога да разбера?

Коментар

• Какво става ли?

Вариантите са два:
                    1. Мажоритаря е решил да се отнася добре с дребните си съдружници
                    2. Започва наваксване на цената на акция, доста изостана песледните 1-2 години.
                    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Abe toq Pe6o Karaivanov e ebati drazne6tiq bezhabernik!Super nagul i prost.Moje li navsqkude edno i su6to ne6to dori ne raznoobrazqva

Коментар

• Ей, то човек не може да излизе и в отпуск малко ...
                        Ще ми каже ли някой какво става, че май пропускам нещо важно?

Коментар

• момче, ти в ред ли си?!
                          отвори си сайта на БФБ и виж
                          не занимавай хората по всички теми с тойте глупости!

Коментар

• Някой би ли ми казал каква е последната цена. И каква е тенденцията - към повишение или към спад?
                            Благодаря предварително.

Коментар

• Първоначално изпратено от KIKO
                              Е едва ли. Ако някой иска да си натиска цената няма да го прави с лоши новини. Най-малкото една новина сега утре става стара информация, която инвеститорите съблюдават и винаги имат едно на ум.
                              На кой му пука?! Пък и пазарите нямат памет!

Коментар

• Е едва ли. Ако някой иска да си натиска цената няма да го прави с лоши новини. Най-малкото една новина сега утре става стара информация, която инвеститорите съблюдават и винаги имат едно на ум.

Коментар

Working...
                                X