IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биовет АД (53B / BIOV)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• nai dobroto obache e 'plastania po krediti ot svarzani predpriatia'

Коментар

• Вижте колко лихви и амортизации има и тогава ревете, те изяждат печалбата - към 10 млн по памет.
      А хитрата продажба на нематериалните с приличен профит намалява задълженията и дава възможност за нови инвестиции, а и лихвите през следващите периоди ще са много по-ниски.

Коментар

• ami az si vuzstanovih ve4e du6evnoto ravnovesie.
        Ostavam i ste gi 4akam.
        "....ne sum izbjaaaagaaaal..."

Коментар

• И аз вече се ядосвам на акцията...,обаче така беше и когато и полимери ми зацикли около 5.5 и аз продадох почти всичко с надеж
          дата да влеза по-ниско, но не би ........пък я сега къде са полимери....

Коментар

• Първоначално изпратено от Макиавели
            юо си губите времето с отчета на БИОВ. Ако отчетите му имаха значение тази акция още щеше да е около 8 лева.
            Много си прав.

Коментар

• Kefale, каква да я правим я, можеме ли нещо да направим...
              Докога ще ги търпиме незнам

Коментар

• Триковете тука продължават,но ми се струва в края на първото тримесечие вече няма на къде!!!

Коментар

• "Tazi akciq e pulen shemet. Pochva da mi pisva da q durja."

..i na mene

Коментар

• Tazi akciq e pulen shemet. Pochva da mi pisva da q durja.

Коментар

• юо си губите времето с отчета на БИОВ. Ако отчетите му имаха значение тази акция още щеше да е около 8 лева.

Коментар

• къде го видяхте отчета им, дайте линк
                        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Eх, ех, ех,
                          немах много време да гледам, ама много съм разочарован,
                          2 години тъпчиме на место
                          ех, ех, ех,
                          как ще купа сега бира на кучето, какво да му кажа Искам да попитам Хювефармаджиите, Биоветаджиите и Напредъкджиите, какво да прави човек с тея акции техните Вий какво бихте направили господа с тея акции, ей тва искам да ги питам

Коментар

• Мисля , че това е едно от одбрите и подценени дружества - а за мажоритаря /всеки си гледа интереса /
                            Не е препоръка

Коментар

• [quote="Гари"]Тук ако не се смени мажоритаря няма да има печалби ако ще продажбите да станат и 122 млрд.[/quot

На оружие!!!

Коментар

• Билли, прав си, че има за какво да се хване човек в отчета, но пък излезе ПЕТХЛ отчета и просто тук пропускам

Успех

Коментар

Working...
                                X