Аз пък се оказа съвсем случайно че съм имал едни 30 акции, з акоито не съм знаел досега...тц..тц
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биовет АД (53B / BIOV)
Collapse
X
-
Биовет АД-Пещера представи протокол от общо събрание на акционерите проведено на 20-02-2017 г.10:30 часа
Прикачени файлове: Удостоверение за Актуално състояние "АЙ ЕС ВИ ТРИЙД" АД Пълномощно "АЙ СИ ВИ ТРЕЙД" АД Удоставерение за актуално състояние "Хювефарма" ЕООД Протокол от Общото събрание на акционерите * Упражнени гласове чрез представители * Пълномощно "Хювефарма"ЕООД Списък на присъстващите акционери
http://x3news.com/?page=Company&targ...MESSAGE_TYPE=3
Коментар
-
Първоначално изпратено от forex_trader Разгледай мнениеНе може значи по пощата?....
Коментар
-
Първоначално изпратено от forex_trader Разгледай мнениеТрябва да се ходи до Пещера. Първо да го намеря на картата това градче....По пощата дали може да се изпрати становище, че гласуваш против???
Коментар
-
Първоначално изпратено от forex_trader Разгледай мнениеДавайте идеи как да го спрем
Коментар
-
Поканата вече е публикувана:
Биовет АД-Пещера представи покана за свикване на Извънредно общо събрание на акционерите и материали за общо събрание на акционерите, което ще се проведе на 20-02-2017г. от 10:30 часа в Пещера 4550, ул. "Петър Раков" №39, при следния дневен ред:
Управителният съвет на „Биовет” АД, на основание чл. 223, ал. 1 от ТЗ, свиква извънредно общо събрание на акционерите на “Биовет” АД, което ще се проведе на 20.02.2017 г. от 10.30 часа в седалището на дружеството в град Пещера, ул. Петър Раков № 39 при следния дневен ред и следните проекти за решения:
1. Вземане на решение за отписване на “Биовет” АД от регистъра на публичните дружества и други емитенти на ценни книжа, воден от Комисия за финансов надзор, на основание чл. 119, ал. 1, т. 3, б. „б” от ЗППЦК.
Проект за решение: Общото събрание на акционерите приема решение за отписване на “Биовет” АД от регистъра на публичните дружества и други емитенти на ценни книжа, воден от Комисия за финансов надзор, на основание чл. 119, ал. 1, т. 3, б. „б” от ЗППЦК;
2. Промени в Устава на дружеството, при условие, че Общото събрание на акционерите приеме решение по предходната т.1 от дневния ред за отписване на дружеството от регистъра на публичните дружества и други емитенти на ценни книжа, като измененията на устава ще влязат в сила след влизане в сила на решението на Комисията за финансов надзор за отписване на „Биовет“ АД от регистъра на публичните дружества и други емитенти на ценни книжа.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
Коментар