Тя позицията и досега се радваше на вниманието на институционалните, но с обратен знак. Ако си я следил през последните месеци, ще знаеш, че до излизането на отчета за Q2 маса фондове имаха доста KTEX в портфейлите си. От два месеца насам обаче, щом се съберяха достатъчно кобоси на нива 25-26, следваше изсипване и някой фонд или посредник разчистваше портфейла си. Дано сега се обърне тенденцията
Не ме рабирайте грешно, не ругая позицията, просто в първата половина на септември вече бях убеден, че неяснотата тук ще продължи още (не)известно време, а наоколо има достатъчно други добри алтернативи, към които да преориентирам средствата си. Досега нямам повод да мисля, че съм сбъркал в преценката си
Много е вероятно (и ви го пожелавам) търпението ви да бъде възнаградено. Много е вероятно, ако мениджмънта анонсира ясен бизнес-план и инвестиционни проекти, да обърна отново внимание на тази позиция, дори и вече да е на други нива, но дотогава - мисля само да ви стискам палци и да развивам други възможности
Желая ви успех
Първоначално изпратено от muchograsies
Много е вероятно (и ви го пожелавам) търпението ви да бъде възнаградено. Много е вероятно, ако мениджмънта анонсира ясен бизнес-план и инвестиционни проекти, да обърна отново внимание на тази позиция, дори и вече да е на други нива, но дотогава - мисля само да ви стискам палци и да развивам други възможности
Желая ви успех
Коментар