Хора тука бате ви Светльо трябва да каже какво ще се прави с кеша.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Катекс АД (5KTE / KTEX)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от marcyНие сме за планетата на текстила КТЕX. Там си има вълна а отскоро са усвоили и други тъкани с лен и т.н. а и черешките ще станат до година две, а за друго не знам трябва да вземем иследователски екип с нас че то няма много инф. за там.Не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marcyПървоначално изпратено от yonoПървоначално изпратено от rururuтук - благодарение на натискащите цената "големи" - всички, от кандидат космонавти, станахме дългосрочни инвеститори. ;-)
живот и здраве ще дойде и нашият час и ще излетим :-)
имам акции. не е препоръка.
на руски "Земля в илюминаторе видна" и фанфари.Не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от yonoПървоначално изпратено от rururuтук - благодарение на натискащите цената "големи" - всички, от кандидат космонавти, станахме дългосрочни инвеститори. ;-)
имам акции. не е препоръка.
на руски "Земля в илюминаторе видна" и фанфари.Не се бъзи-кай !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от rururuтук - благодарение на натискащите цената "големи" - всички, от кандидат космонавти, станахме дългосрочни инвеститори. ;-)
имам акции. не е препоръка.И не е препоръка, камо ли мнение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BorsalinoПо-надолу Valuator-a го е написал - инвестициите са в серия ВЕЦ и черешови градини.
синергия между текстил, производство на електроенергия от водоизточници и черешови градини
Коментар
-
Първоначално изпратено от vomitusПървоначално изпратено от XYПечалбата идва от финансова дейност - продажба на акции на СИБ
Иначе са закупили ДМА за няколко милиона и инвестиции.
Някой може ли да даде по подробно инфо за тези инвестиции?
в тази компания нещата малко са под похлупак...
синергия между текстил, производство на електроенергия от водоизточници и черешови градини
Коментар
-
Важното е , че се инвестира и в производството:
"С цел запазване на стратегическо предимство и обезпечаване на максимална адаптивност към пазарните тенденции компанията развива активна инвестиционна програма за обновяване и усъвършенстване на техническите средства за производство, като за година нивото на инвестициите надвишава 1,5 млн. евро. "
това са близо 3 000 000 лева годишно. Не всяко предприятие на борсата може да се похвали с такива инвестицииМнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Това е основния въпрос, дали парите които се инвестират ще имат подходяща възвращаемост.
Иначе изглежда че полагат доста усилия да са конкурентно способни, което заслужава адмирации. Ако за годината наистина имат печалба от оперативна дейност аз ще съм доволен, за повече- догодина.
Иначе жалко че пощата така тапят цената, според мен ще изкарат повече ако не вадят тези ордери един след друг ама те си знаят...
Коментар
-
хареса - ми купих.
общо взето печалбата идва от продажба на ДМА, като има и закупени такива + продажба на инвестиции.
През месец февруари 2007 год. "КАТЕКС" извърши продажба на 740000 бр.акции от капитала на СИБАНК АД. Реализирана е печалба от сделката в размер на 15288 х.лв. Комисия за финансов надзор и регулирания пазар, на който се търгуват ценните книжа са уведомени в предвидения от закона срок с уведомления по чл.145 от ЗППЦК
не препоръчвамНе е препоръка!
Коментар
Коментар