If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
така е ,но този скок не е ли малко спекулативен!!!
Коментар
лелееее
Юрий Гагарин БТ - заслужава ли да е така подценен
При тези активи и счетоводни показатели покупката на акции е повече от задължителна. Някой много добре си е направил сметката и това вече се вижда от целия пазар. Рекордно рали за последните 7 дни.
Наистина "беше" отлично предприятие , но тва беше преди сега обаче положението не е толкова розово.Мотаят се разни слухове само ,а до сделка скоро едва ли ще се стигне ?
Въпреки че най-после беше забелязано, това дружество продължава да бъде подценено. Поне до 50 лева ще е така. Не е никак случайна еуфорията от последните дни. Гледайте само как дръпнаха нагоре!!
Коментар
junk
знам че успешните търгове за тютюнопреработвателите успяха защото се предлагаха изгодно с парцелчета. А Гагарин има невероятни недвижимости в Пловдив и всеки потенциален купувач ще е мнооого доволен
Коментар
Cino
50leva e cenata do kojato tesi akcii njama da sprat
Леле како!!!!!!!!!! Днешният ден ще е преломен. Оттук нататък посоката е ясна и за слепците.
Коментар
майничка
позицията привлича инвеститори
необходимо е малко по-голямо предлагане за да се задвижи колелото и ИП купучвачи за собствена сметка да се увеличат признавам че отдавна не бях виждал ИП-тата да купуват със собствени парички и да държат най-добрия бид
Пред Гагарин има още 10 лева експоненциален видим ръст
Аз лично не виждам 30% за месец пред никоя друга позиция и затова влязох тук
Коментар