If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Много зависи дали ще го продадат преди изборите.Ако не успеят след това става сложно.
Коментар
спейса
Юрий Гагарин БТ - заслужава ли да е така подценен
Пичове, бас ловя, че за Гагарин никой купувач (в случай, че въобще се продаде дружеството в близките 2 години) няма да даде повече от 10 млн. евро. Смятайте тогава къде е цената)) Струва ми се че тук се повтаря синдрома БЛАБТ и СОФБТ. На купилите тия дни честита дългосрочна инвестиция!!!
Аз мисля, че просто дружеството е стратегическо и има много кандидат приватизатори.
Не случайно и двата посредника на Кюлев купуват за собствена сметка.
така е ,но този скок не е ли малко спекулативен!!!
Коментар
лелееее
При тези активи и счетоводни показатели покупката на акции е повече от задължителна. Някой много добре си е направил сметката и това вече се вижда от целия пазар. Рекордно рали за последните 7 дни.
Наистина "беше" отлично предприятие , но тва беше преди сега обаче положението не е толкова розово.Мотаят се разни слухове само ,а до сделка скоро едва ли ще се стигне ?
Въпреки че най-после беше забелязано, това дружество продължава да бъде подценено. Поне до 50 лева ще е така. Не е никак случайна еуфорията от последните дни. Гледайте само как дръпнаха нагоре!!
Коментар
junk
знам че успешните търгове за тютюнопреработвателите успяха защото се предлагаха изгодно с парцелчета. А Гагарин има невероятни недвижимости в Пловдив и всеки потенциален купувач ще е мнооого доволен
Коментар
Cino
50leva e cenata do kojato tesi akcii njama da sprat
Коментар