IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Юрий Гагарин АД (YGAG / GAGBT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Какво има да го коментираме, отчета е ясен от няколко дни

Коментар

• Продавали са земя за около 5 милиона. Оттам е печалбата, струва ми се. По-голямата част де, не цялата.

Коментар

• Постъпления от клиенти 36 391 32 797 Плащания на доставчици (23 930) (26 103)
        Плащания на персонала и за социалното осигуряване (4 808) (5 286)
        Платени данъци (без данъци върху печалбата) (3 371) (1 780)
        Възстановени данъци (без данъци върху печалбата) 11 659
        Платени данъци върху печалбата (96) (394)
        Възстановени данъци върху печалбата 488 -
        Курсови разлики, нетно (31) (17)
        Платени лихви и банкови такси по заеми за оборотни средства (54) (23)
        Получени лихви 1 286 42
        Други постъпления/(плащания), нетно 1 388 (188)
        Нетни парични потоци от оперативната дейност 7 274 (293)
        Горенаписаното не е препоръка за търговия с акции. :-)

Коментар

• Някакви коментар по отчета няма ли да има ?????????????
          Горенаписаното не е препоръка за търговия с акции. :-)

Коментар

• Да не би да не можеш да разбереш защо не влезе на по-добри нива . И тези ако ги мислиш дали ще имат работа, то ти остава да чакаш да пуснат НЕК на борсата

Занасям се, очаквания и рискове има пред всички компании, а резултати само при някои.

Коментар

• Не си представям как може това дружество да храни такива очаквания след като основният му клиент е с по-мъгливо бъдеще от всякога, а и новите акцизи и конкуренцията на Обединения пазар могат силно да наклонят везните.

Не ви препоръчам нищо, разсъждавам на глас

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro
                MOM4ETA, NA KOITO NE MU HARESVA OT4ETA DA PRODAVA.. AZ ISKAM DA KUPJA O6TE MALKO- HA-HA
                Kиро ти къде видя отчета ?

Коментар

• под 120 лева продава - офертите са за по-малко от 250 акции, а само до тоя момент днес са се изтъргували почти 6000 акции....

според мен въпросът е дали в понеделник или във вторник ще я минем тая кота и ще се отправим към реалната цена.

не е препоръка. имам акции.

Коментар

• MOM4ETA, NA KOITO NE MU HARESVA OT4ETA DA PRODAVA.. AZ ISKAM DA KUPJA O6TE MALKO- HA-HA

Коментар

• Първоначално изпратено от dyadomraz
                      Ако гледаш само P/E е така, но дали това е най-важното, както се питаше в една реклама
                      Ще изнесат малко информация, прогнози, контакти с инвеститорите, прозрачност и хоп - акцията е супер, хайде 150-160 лв за 2 дни. Страхотно управление и т.н., доколкото зная Монбат и това му е плюс.
                      Не е препоръка, а пожелание!

Коментар

• Ако гледаш само P/E е така, но дали това е най-важното, както се питаше в една реклама

Коментар

• Първоначално изпратено от KOSTJUMAR
                          ОТКЗ
                          Печалба на акция: 4.15 лв.
                          P/E: 27.59
                          Средна за деня 114.71 лв

ГАГБТ
                          Печалба на акция: 7.45 лв.
                          P/E: 14.64
                          Средна за деня: 101.59 лв

Сметнете си за домашно колко би струвал ГАГБТ при коефициентите на ОТКЗ например. Избирам ОТКЗ , понеже е на сходна цена в момента.
                          Мнението ми не е препоръка.
                          Ама и ти си един нетърпелив специалист! Изчакай малко и днес да си донапълним, че и без това продавачите са кът.

Коментар

• ОТКЗ
                            Печалба на акция: 4.15 лв.
                            P/E: 27.59
                            Средна за деня 114.71 лв

ГАГБТ
                            Печалба на акция: 7.45 лв.
                            P/E: 14.64
                            Средна за деня: 101.59 лв

Сметнете си за домашно колко би струвал ГАГБТ при коефициентите на ОТКЗ например. Избирам ОТКЗ , понеже е на сходна цена в момента.
                            Мнението ми не е препоръка.

Коментар

• Костюмр, много си прав за липсата на екстрасенси. То и преди като седеше на легендарните 38лв при p/e 10, пак никой не се натискаше, щото явно на нашата борса екстрасенсите и врачките имат много пари, но на кристалните им топки не пише нищо за гаги Тук ако имаше от тези оракули с милионите, цената отдавна да е надминала 300

Коментар

• Първоначално изпратено от KOSTJUMAR
                                Ей, това е акция! Без интервюта, пресконференции, PR, излишни приказки и новини. Дори и синергия нямат . Вадят си хората добра печалба и няма нужда от окраса. Даже може резултата да го докарват и от икономия на длъжности като ДВИ. Поне не съм виждал да се мярка тука такова лице . Харесва ми, че и отчета явно го правят на някое тайно място защитено от проникване на екстрасенси. Последните дни нямаше знаещи. Мнението ми не е препоръка.
                                Ееее, хората са ти натъкмили такава хубава печалба - ти сега и финес искаш...Има един популярен пловдивски израз в тая насока, ама е малко вулгарен - не е за тук.Аз ще съм доволен да скалъпят и един годишен в същия стил. А за похвата - "Тъмнина и мрак, като в Студио Х" съм съгласен...За жалост , не само с Гагбт е така ...Като цяло , имам чувството, че ДВИ е мръсна дума на нашата борса.

Коментар

Working...
                                X