IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Юрий Гагарин АД (YGAG / GAGBT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ей, това е акция! Без интервюта, пресконференции, PR, излишни приказки и новини. Дори и синергия нямат . Вадят си хората добра печалба и няма нужда от окраса. Даже може резултата да го докарват и от икономия на длъжности като ДВИ. Поне не съм виждал да се мярка тука такова лице . Харесва ми, че и отчета явно го правят на някое тайно място защитено от проникване на екстрасенси. Последните дни нямаше знаещи. Мнението ми не е препоръка.

Коментар

• Запомнете този цитат от 04.10.07

Първоначално изпратено от Developer
      Смятам че следващите няколко отчета ще ни изненадват още по приятно. Ако трябва да бъда консервативен - към 120-130лв трябва да бъдат нивата до края на годината.

Коментар

• Първоначално изпратено от dyadomraz
        За мен по-важен е въпросът от къде иде таз печалба, защото ми се струва, че не е от основна дейност, а от разпродажба на активи.
        Парцелчета продават хората...сладка е тая работа.Сладка, но до време...

Коментар

• na koito, kakto mu haresva, az sum otdavna tuk i mi haresva do momenta.
          ne moga da razbera zasto iznasjat rezultata predvaritelno, no ne me i interesuva. pokazatelite sa dobri s tazi pe4alba, kojato e x2 sprjamo Q3. ako e ot osnovnata deinost - prekrasno, ako e ot prodajbi na DMA, ima opravdanie, prestrujturira se. vseki si vsima samostojatelno reshenie i ne trjabva da strada kato izpusne njakoja pe4alba.
          za men ima pone oste 2-3 mesta, v koito bih si slojil parite ako ne beshe GAGBT i to bez mnogo da mu mislja. Ne e preporuka

sorry za latinitsata

Коментар

• Монбат го правят всеки месец. Включително и днес.
            Който не му харесва да си търгува Химко. Там следващия отчет е лятото на 2009-та!

Първоначално изпратено от Dedoto
            Първоначално изпратено от RedHot
            Първоначално изпратено от Лари
            Първоначално изпратено от dyadomraz
            скоро ще разберем, но ми е малко съмнително да си анонсират печалбата, преди да си публикуват отчета
            Точната дума не е "съмнително", а, меко казано, "некоректно". И от страна на компанията, и от страна на БФБ.
            Мисля че и миналото тримесечие постъпиха така.
            Ами нека по тая позиция останат само спекуланти тогава, какво толкова се косите. Зае..те ги да се надцакват един-друг и само най-добрия да спечели )

Аз за това по такива некоректни дружества въобще не се навирам. Не го правете и вие и тва е...
            Не е препоръка за покупко-продажба, да знаете!
            The SKY is no longer the limit!

Коментар

• Първоначално изпратено от RedHot
              Първоначално изпратено от Лари
              скоро ще разберем, но ми е малко съмнително да си анонсират печалбата, преди да си публикуват отчета
              Точната дума не е "съмнително", а, меко казано, "некоректно". И от страна на компанията, и от страна на БФБ.
              Ами нека по тая позиция останат само спекуланти тогава, какво толкова се косите. Зае..те ги да се надцакват един-друг и само най-добрия да спечели )

Аз за това по такива некоректни дружества въобще не се навирам. Не го правете и вие и тва е...
              Не е препоръка за покупко-продажба, да знаете!

Коментар

• Първоначално изпратено от Лари

Коментар

Коментар

• Дори и печалбата да идва от раздел "Други" в нетните приходи от продажби, то това ще са продажби на материали (виж в баланса каква голяма стойност имат като процент от активите), с които ще финансират инвестиционната програма...

Така ми се струва, че ще да е

Коментар

• скоро ще разберем, но ми е малко съмнително да си анонсират печалбата, преди да си публикуват отчета

Коментар

За мен по-важен е въпросът от къде иде таз печалба, защото ми се струва, че не е от основна дейност, а от разпродажба на активи.
                        Всичко е възможно, но си мисля, че не е това. Те имат голяма инвестиционна програма за увеличаване на капацитета, която включва и закупуване на машини...

Най-вероятно от ръст в продажбите...

Коментар

• За мен по-важен е въпросът от къде иде таз печалба, защото ми се струва, че не е от основна дейност, а от разпродажба на активи.

Коментар

• Ех като беше на 50лв. и се чудих, чудих, пък си купих малко като за маитап...май не е трябвало шеги да си правя с GAGBT...поздрави на инвестиралите, дано оправдае очакванията

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro
                              Mom4eta ne e verno 4e na 38 nikoi ne e iskaH..I SEGA E ISKAM- HA-HA-HA.. DA VIDIM DO KUDE 6TE IDAT CENITE DO KOLEDA
                              150 лв. при нормални условия естествено...

Не е препоръка

Коментар

• Mom4eta ne e verno 4e na 38 nikoi ne e iskaH..I SEGA E ISKAM- HA-HA-HA.. DA VIDIM DO KUDE 6TE IDAT CENITE DO KOLEDA

Коментар

Working...
                                X