IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Юрий Гагарин АД (YGAG / GAGBT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Кафеджиев
    И най-светлите ми прогнози не очакваха такъв отчет, евала!
    Дори и да се запази темпа на нарастване на печалбата това остава една от най-добрите акции на БФБ.

BLABT е много по-добра акция. По-долу в коментарите имаше много добър коментар закачеството на печалбата. Според мен цигарите нетрябва да се търгуват с п/е над 18-20. Просто замиращ бизнес..

Настоящото не е препоръка, с която се препоръчва инвестиционна стратегия за търговия с финансови инструменти или относно емитентите им, или мнение за настояща или бъдеща стойност, или цена на тези финансови инструменти по смисъла на § 1, т. 7 от Допълнителните разпоредби на Закона срещу пазарните злоупотреби с финансови инструменти.

Коментар

• И най-светлите ми прогнози не очакваха такъв отчет, евала!
      Дори и да се запази темпа на нарастване на печалбата това остава една от най-добрите акции на БФБ.

Настоящото не е препоръка, с която се препоръчва инвестиционна стратегия за търговия с финансови инструменти или относно емитентите им, или мнение за настояща или бъдеща стойност, или цена на тези финансови инструменти по смисъла на § 1, т. 7 от Допълнителните разпоредби на Закона срещу пазарните злоупотреби с финансови инструменти.

Коментар

• Първоначално изпратено от Moshito
        Като един от най-верните почитатели на позицията, още когато беше изпаднала в немилост след приватизацията, трябва да кажа, че този отчет надмина всичките ми очаквания за компанията, таргетите са преразгледани и оставам още задълго в играта тук.
        Confirm...

+1

Коментар

• нека си пишат каквото искат. ФАКТ е РЕ 16. Нека ми го оборят това. С новите машини, с печалбата, с продажбите и с темповете, с които се развива Гагата. Тая акция с тези показатели е 200 кинта. Аз си пълних отдавна и продължавам. За мен това е супер компания и под 200 кинта 1 акция не давам.
          Лично мнение

Коментар

• Като един от най-верните почитатели на позицията, още когато беше изпаднала в немилост след приватизацията, трябва да кажа, че този отчет надмина всичките ми очаквания за компанията, таргетите са преразгледани и оставам още задълго в играта тук.

Коментар

• Плюс това се пропускат няколко факта - първо че ще се вградят нови инвестиции, че най-вероятно ще намалеят капиталовите разходи и че ще има приходи повече от планираните. А и в крайна сметка печалбата си е печалба. Така, че който каквото ще да обяснява, ще сме ъп, поне година след като завърши инвестиционната програма, защото тогава съвсем ще сме в пика!!! И още нещо - продавайте приятели, с удоволствие ще ви закупя акцииките. И да знаете, че не е препоръка.

Коментар

• AZ TAKIVA KOMENTARI 4ETA O6TE PRI CENA 32 LEVA. TOGAVA SE TVURDE6E 4E NOVIJA SOBSTVENIK 6TE FALIRA PREDPRIJATIETO I 6TE GO RAZPRODADE- HA-HA. A ZNAETE LI MOM4ETA 4E GAGBT E S NAI MODERNOTO MA6INNO OBORUDVANE V BRAN6A SI V BG. DA NAISTINA I AZ PREPORU4VAM DA SE 4ETAT VNIMATELNO OT4ETITE, A SU6TO I DA SE PROU4VA KAKUV E MENIDJMUNTA PRI POKUPKATA NA AKCII. TAKA 4E...HA-HA-HA

Коментар

• "Дружеството осъществява амбициозна инвестиционна програма, основно в областта на печатната дейност и производството на филтърни пръчки.
                  Към 30.09.2007 година извършените основни капиталови разходи в печатната и филтровата дейност възлизат на 9 895 хил. лв.
                  През третото тримесечие на 2007 година бяха въведени в експлоатация следните машини и технологично оборудване:
                  - Петцветна офсетова машина с лаков модул "MAN Roland" с формат 100/140 см..
                  - Система за директна експонация върху офсетови печатни форми (CTP)
                  - Извършен ъпгрейд на Барко система за предпечатна подготовка.
                  През месец ноември 2007 г. ще бъде внедрена в експлоатация шестцветна офсетова машина "MAN Roland – 706".
                  .......
                  Заявките от клиенти и направените разчети за четвъртото тримесечие на 2007 г., както и анализите на резултатите от предходни години, дават основание да очакваме приходите от продажби да надхвърлят прогнозата за 2007 година. "
                  най-голямия враг на човека се намира там , където никой не го търси

Коментар

• Свети Петър ни заключи вратите за рая с този коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от Свети Петър
                      С риск да ви разваля малко рахатлъка искам само да споделя, че голяма част от печалбата се дължи на графата други приходи. Разглеждайки набързо сега документите видях, че пише следното:

"Увеличението на печалбата се дължи на постигнатия ръст на продажбите, получените приходи от обезценени съдебни и търговски вземания, приходи от лихви върху съдебни вземания, доходи от продажба на нетекущи активи и приходи от неустойки. "

Съответно описаните по- нататък данни показват, че......печалба от обезценка на търговски вземания- 1,987 милн. лв., печалба от лихви от просрочени плащания- 1,359 милн. лв., печалба от продажба на нетекущи активи- 0,593 милн. лв., доходи от други неустойки- 0,431 милн. лв. Което прави общо 4,37 милн. лв. Това от своя страна прави реална печалба от дейността на фирмата 2,3 милн. лв., което е и много и малко. Така че хубаво е да се обръща внимание и на тези неща.
                      Дружеството наистина работи доста добре и аз съм му фен определено. Поздравления на акционерите за хубавия отчет, но все пак си правете добре сметката при оценяването на акцията
                      Не ми се искаше да ги казвам тези неща, но си напълно прав. Точно за това намекнах по-надолу. Бих добавил и намаляване на незавършеното производство и на наличните материали. Част от печалбата идва от спечелено дело срещу Асеновград БТ . Има си отчети. Нека всеки си ги чете.

Коментар

• С риск да ви разваля малко рахатлъка искам само да споделя, че голяма част от печалбата се дължи на графата други приходи. Разглеждайки набързо сега документите видях, че пише следното:

"Увеличението на печалбата се дължи на постигнатия ръст на продажбите, получените приходи от обезценени съдебни и търговски вземания, приходи от лихви върху съдебни вземания, доходи от продажба на нетекущи активи и приходи от неустойки. "

Съответно описаните по- нататък данни показват, че......печалба от обезценка на търговски вземания- 1,987 милн. лв., печалба от лихви от просрочени плащания- 1,359 милн. лв., печалба от продажба на нетекущи активи- 0,593 милн. лв., доходи от други неустойки- 0,431 милн. лв. Което прави общо 4,37 милн. лв. Това от своя страна прави реална печалба от дейността на фирмата 2,3 милн. лв., което е и много и малко. Така че хубаво е да се обръща внимание и на тези неща.
                        Дружеството наистина работи доста добре и аз съм му фен определено. Поздравления на акционерите за хубавия отчет, но все пак си правете добре сметката при оценяването на акцията
                        ~МЕЧО~

Коментар

• ПЛОВДИВ - ЮРИЙ ГАГАРИН - БТ АД (GAGBT) източник: finance.news.bg 29 Октомври 2007 16:23

Печалбата на ПЛОВДИВ - ЮРИЙ ГАГАРИН - БТ АД към 30 септември 2007г. е в размер на 6 650 хил. лв.
                          Дружеството ПЛОВДИВ - ЮРИЙ ГАГАРИН - БТ АД е реализирало печалба към третото тримесечие на 2007г., в размер на 6 650 хил. лв. Общите приходи на дружеството са в размер на 36665 хил. лв., което е с 20.14 % повече спрямо предходния период. Общите разходи отчитат ръст от 0.69 % спрямо предходния период до 30 015 хил.лв..

Към 30 септември 2007г. дружеството има печалба на акция (на осреднена годишна база) в размер на 7.45лв. . Данните са от Баланс/Отчет на дружеството към 30 септември 2007г..

Според отчета на дружеството към 30 септември 2006г. е формирана печалба в размер на 709 хил. лв.

Собственият капитал на дружеството към третото тримесечие на годината е 46 787 хил. лв. , като спрямо същия период на 2006г. се е увеличил с 20.43 %.

Обобщена информация за търговията с акции на дружеството на БФБ – София за периода (1 август – 30 септември) 2007г:
                          Общ брой изтъргувани акции: ( 35 147 бр. акции )
                          Общ брой сделки: ( 734 бр. )
                          Минимална цена: ( 37.800 лв. )
                          Максимална цена: ( 90.000 лв. )
                          Среднопретеглена цена: ( 60.319 лв. за акция. )

* обобщената информация не обхваща сделки с акции на дружеството от типа(блокови сделки, регистрационни сделки, търгово предлагане и обратно изкупуване, сделки на приватизационен пазар, първичен пазар, както и големи пакети от акции

Коментар

• Ей - по-полека със суперлативите, че като ви чета - на три пъти вече кликам върху хиксчето да си откажа поръчките продава около 130, което ми е таргета.

(Добре че системата не разрешава да го направя след 16 и преди 9 часа иначе щеше да се окаже, че форума на Инвестора ми е главния източник за вземане на инвестиционни решения ;-))

Коментар

• TAZI KOMPANIJA E EDNA OT NAI USPE6NITE V BG- ZATOVA SUM SUGLASEN 4E Q4 MOJE DA E O6TE PO USPE6NO

Коментар

• Очаквам Q4 да бъде най- силното и преизпълнение на прогнозните показатели.
                                В момента още не са привършили инвестициите.
                                най-голямия враг на човека се намира там , където никой не го търси

Коментар

Working...
                                X