IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Юрий Гагарин АД (YGAG / GAGBT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• bez nikakvi pretencii izraziavam mnenieto che TA e vid analiz na psihologiata na uchastnicite na pazara... ako dosega te sa prodavali kato vidiat 120 sega te niama da prodavat a shte kupuvat vseki put shtom vidiat 120 zashtoto tova e posleden shans predi riazko dvijenie...

tova zvuchi razbira se prekaleno teoretichno no grafikata govori poveche za naglasite otkolkoto foruma...

ako poglednem i order-book-a shte vidish che dori i da ima niakoi igrach koito da izsipe sredno kolichestvo to vednaga shte se zapulni zashtoto se e promenila veche naglasata na uchastnicite kum nivoto...

tova e prosto nabludenie i za men shte e interesno dali tova koeto mislia shte e istina ili shte ostana izlugan v precenkata si..

inache grafikata e kato ot uchebnik - imash double top test na 120 s higher lows - accumulation phaze - imame break na 120 i sega testvame previous Resistance now Support..

edinstvenia lipsvasht element e goliam obem pri probiv-a na 120... koeot moje da se provali opisania scenarii..

pozdravi!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro
      TOVA MOJE BI E EDINSTVENNATA AKCIJA KOJATO POSKUPNA PO VREME NA KOREKCIJATA
      Имаше още няколко, ако това има значение...

п.с - Тук влязох на нива доста под 100лв. със смесени чувства и до сега не съжалявам!!
      п.с - Не е препоръка за вземане на каквито и да е инвестиционни решения!!!

Коментар

• UNICUM- :d

Коментар

• Като цяло да. Но имаше движения и до 101.5 и 102......

Коментар

• TOVA MOJE BI E EDINSTVENNATA AKCIJA KOJATO POSKUPNA PO VREME NA KOREKCIJATA

Коментар

• Не искам да ти секвам ентусиазма, ама при неликвиден пазар като нашия и сравнително неликвидна позиция като Гагарин да говорим за стабилни нива на съпротива ми звучи малко несериозно. С неголеми суми можеш за нула време да я "вдигнеш" или "смъкнеш" с 10%. Иначе акцията е от най-добре държащите се при корекция, в това спор няма.

Коментар

• technicheski e strahoten urok tazi akcia - 2 puti 120 beshe Resistance - sega veche Support i dnes testvame tozi Support... neprobivaem mi se struva..

Коментар

• Да върне още малко ГАГБТ, пък ще го награбя като булка през първата брачна нощ. Не препоръка за нищо друго, освен да награбвате по-често булките си.

Коментар

• v poslednia Kapital GAGBT vliza v selekciata OBB ...

tova e signal za public participation phase...

Resistance na 120 mislia che e probito - da vidim..

Коментар

• Айайай, какво станало тука... Да не излезе за малко човек.

Сутринта бях твърдо решен да купувам тука и на още едно място, ама нещо се замотах.

Не че нямам ГАГБТ де, ами винаги може и повече

Коментар

• след простотиите на КФН поне това е успокоение:

1500 броя купува гагбт между 104.90 и 105 лева. кеф за очите

Коментар

• 2007-11-20 - Уведомление за дялово участие
                          ДПФ Алианц България-София е придобило акции от капитала на:
                          - Пловдив Юрий Гагарин БТ АД-Пловдив /GAGBT/;
                          - Брой акции, обект на сделката: 4 325;
                          - Процент от капитала, обект на сделката: 0.43%;
                          - Пряко участие в капитала след прехвърлянето: 5.14%;
                          - Участие в капитала чрез свързани лица: 0.00%;
                          - Общо участие в капитала след прехвърлянето: 5.14%;
                          - Дата на прехвърлянето в ЦД: 14.11.2007 год.
                          Някакви коментари?

Коментар

• dalcom, преди да пишеш глупости се информирай. Компанията е частна вече. Електората на Доган го забрави. ГАГАТА в момента преструктурира бизнеса и прави нови инвестиции. Печатарските машини, които инсталират сега са мерцедеса в този сегмент в световен план. Ман Роланд. Но ти по-добре не купувай тук.

Коментар

• Първоначално изпратено от dalcom
                              Единственото нещо което ме спира да вляза в това дружество е:
                              -Държавния чиновник.
                              Дълги години бях такъв, ..утре ще дойдат некви избори и ще го издухаме задружно, барабар със гълтането.
                              Иначе дружеството е супер,.. а да и още нещо приемето го като препоръка:
                              Мой приятел доскоро беше шеф на борда на директорите , ще се сетите кой е.
                              Каза ми:
                              -Тоше, Черепа много натискаше за това дружество,Доган не му го даде заради електората.
                              Това дружество, е монополист по дейноста си, аз лично няма да вляза казах защо, но, тези които са тук, ще бъдат позлатени.
                              Смело купувайте. без да се плашите. Скоро даже и МИ може да го листне, ако Доган кандиса.
                              Сбърка темата, тука няма държавно участие.
                              Ама като се зачетох и в постовете ти по другите теми май не си объркал темата.
                              Явно във всички теми пишеш такива глупости.

Коментар

• Първоначално изпратено от dalcom
                                Единственото нещо което ме спира да вляза в това дружество е:
                                -Държавния чиновник.
                                Дълги години бях такъв, ..утре ще дойдат некви избори и ще го издухаме задружно, барабар със гълтането.
                                Иначе дружеството е супер,.. а да и още нещо приемето го като препоръка:
                                Мой приятел доскоро беше шеф на борда на директорите , ще се сетите кой е.
                                Каза ми:
                                -Тоше, Черепа много натискаше за това дружество,Доган не му го даде заради електората.
                                Това дружество, е монополист по дейноста си, аз лично няма да вляза казах защо, но, тези които са тук, ще бъдат позлатени.
                                Смело купувайте. без да се плашите. Скоро даже и МИ може да го листне, ако Доган кандиса.
                                не го ли продадоха на частна фирма. не е вече държавно мисля

Коментар

Working...
                                X