IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Юрий Гагарин АД (YGAG / GAGBT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Единственото нещо което ме спира да вляза в това дружество е:
    -Държавния чиновник.
    Дълги години бях такъв, ..утре ще дойдат некви избори и ще го издухаме задружно, барабар със гълтането.
    Иначе дружеството е супер,.. а да и още нещо приемето го като препоръка:
    Мой приятел доскоро беше шеф на борда на директорите , ще се сетите кой е.
    Каза ми:
    -Тоше, Черепа много натискаше за това дружество,Доган не му го даде заради електората.
    Това дружество, е монополист по дейноста си, аз лично няма да вляза казах защо, но, тези които са тук, ще бъдат позлатени.
    Смело купувайте. без да се плашите. Скоро даже и МИ може да го листне, ако Доган кандиса.

Коментар

• optimistichnia scenarii bi bil che GAGBT napravi silen rust sred srivasht se pazar.. da vidim kak shte se durji pri eventualno produljenie na up-trend-a..

pesimistichnia scenarii e che smart money izpolzvat likvidnostta sega za da izliazat - pump & dump scenarii...

interesno naisitina koi scenarii shte izleze veren.

Коментар

• 4928 броя по точно, но не мога да разбера защо купуват само Кобуси, акцията е супер, можеби ИП - тата си продават акциите тук за да купуват боклуци и да си поддържат по-любимите си позиции с цел показване на доходност.

Горенаписаното не е препоръка за търговия с акции.
        Горенаписаното не е препоръка за търговия с акции. :-)

Коментар

• DNES 2748 BROIKI

Коментар

• PREDI MISLEH DA NE PRODAVAM PREDI 150, SEGA SE ZAMISLJAM DALI DA GO NAPRAVJA NA 200- HA-HA-HA. HARESVA MI KAK SE DURJI PO VREME NA KOREKCIJATA. NE E PREPORUKA ZA NI6TO...

Коментар

• И аз излязох за малко от тази позиция. Поблазни ме мисълта да продам на нива близки до исторически връх и да купя акции на позиции в корекция. Иначе акцията е добра, но започва да се комерсиализира, особено след обявяването и за акция на седмицата. Така, че способността за обратни движения мисля че вече се поизчерпа . Пак ще се върна тук, врътките са ми слабост. Ще дебна ако има промоции тук, а ще гледам да продам другаде на нива близки до исторически връх. Мнението ми не е препоръка.

Коментар

• Аз продадох в петък и то не защото смятам, че цената няма да расте, а защото някой беше склонен да даде що годе справедлива цена в петък. С една дума замених ги за акции, които считам за по-несправедливо оценени.

Най-късно до четири месеца ще е ясно дали съм на печалба, загуба или залуду търгувай . В последния случай поне брокера е на кяр, а и това е нещо

Коментар

• 1. technicheski :: all time high close + big volume = bullish sentiment

2. nisko p/e ~~16 ; novi mashini ; ima i zemi - ima nekalkulirani perspektivi....

ako sa nekalkulirani - moje bi e vajno che niakoi do kraia na sesiata (v padasht pazar) kupuva

3. ne sum proveriaval predi nabludenieto mi kak LESPL i BHC napraviha
                  korekcii sled novinata - izrazih strah ot riska i pri GAGBT da se sluchi - tui kato az imam interes v protivnoto (da napravi burz skok nad 160?)

bottom line - tehnicheski buy signal e podkrepen ot "komersializiraneto" na poziciata - koeto oznachava che tova shte privleche po-goliam interes

Коментар

• Първоначално изпратено от RedHot
                    това някакъв нов тип технически анализ ли е съншайн? аз не бих разчитал много на него, по- скоро използвай наложилите се до сега методи

growth, позицията е много добра и е доста устойчива на няколкото корекции до сега. Не е много ликвидна, но това я пази. показателите и са добри спрямо повечето акции търгувани към момента, а има и очаквания, които още не са калкулирани. Но именно заради ниската ликвидност очаквам тези нива да се запазят до следващия отчет или до евентуалното излизане на някоя новина. Покрай Сфарм се натрупаха доста новини и компании, които ще влезнат в печалбата на годишния консолидиран отчет. цената и е приблизително постоянна от около година, а и фундамента и мениджмънта и дивидентите им са добри. На база на подобни размишления постъпих така, а много вероятно в даден момент да съм биче тук . Иначе си запазих толкова бройчици, колкото да не умра от яд ако цената се изстеля.
                    Red Hot това което казваш е точно така. С други колеги, отдавна следим поведението на Юри и сме констатирали, че в определени моменти компанията издържа на пазарните зайгравки. Но считам, че ще изкараш по - висока доходност на единица поет риск тук, отколкото в Сфарм. Разбира се ако инвестиционният ти хоризонт е една година, считано от утре
                    Лично мнение... Успех

Коментар

• това някакъв нов тип технически анализ ли е съншайн? аз не бих разчитал много на него, по- скоро използвай наложилите се до сега методи

growth, позицията е много добра и е доста устойчива на няколкото корекции до сега. Не е много ликвидна, но това я пази. показателите и са добри спрямо повечето акции търгувани към момента, а има и очаквания, които още не са калкулирани. Но именно заради ниската ликвидност очаквам тези нива да се запазят до следващия отчет или до евентуалното излизане на някоя новина. Покрай Сфарм се натрупаха доста новини и компании, които ще влезнат в печалбата на годишния консолидиран отчет. цената и е приблизително постоянна от около година, а и фундамента и мениджмънта и дивидентите им са добри. На база на подобни размишления постъпих така, а много вероятно в даден момент да съм биче тук . Иначе си запазих толкова бройчици, колкото да не умра от яд ако цената се изстеля.

Коментар

• pravilno si zabeliazal

Akcia na sedmicata e za balaci da gi napalniat s bokluci

Коментар

• akcia na sedmicata ...
                          gledah kak LESPL sled kato stana akcia na sedmicata ot max 399 sega e na 260..
                          podobno se sluchi i s BHC sled kato vleze v novinite..
                          mojem da predpolojim che tova shte i dade malko uskorenie sled koeto shte ia razprodadat...
                          inache do sega tiho i krotko dvijenieto beshe mnogo po-dobre..

Коментар

• Първоначално изпратено от RedHot
                            Малко ме е яд, че продадох половината тук, за да влезна в сфарм преди да върнат цените.

... Нищо, в понеделник може да коригираш грешката.

Желая ти успех. Успех и на всички, които отдавна са тука. Да не ги изреждам, че мога да пропусна някои.. те си знаят.

Не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• Малко ме е яд, че продадох половината тук, за да влезна в сфарм преди да върнат цените.

Коментар

• Най-вероятно означава, че някой фонд иска да стабилизира цената си да не пада много.

Коментар

Working...
                                X