IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Юрий Гагарин АД (YGAG / GAGBT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• айде и стандарт инвестмънт се включи в лимитиране на загубите
    много им стана след оцк-то

Франки, КАО си имат "основателна" причина ама тук не знам
    Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Яко разочароващо.

Коментар

• Tuka 1Q e po-zle i ot na KAO

Коментар

• cii e tozi cobos s 980 br?

Коментар

• i 129 taka misliat

Коментар

• Tuk otcheta opredeleno e gaden ...

Коментар

• Първоначално изпратено от growth
                Първоначално изпратено от BGN
                http://www.investor.bg/?id=62878

Пловдив Юрий Гагарин БТ - след приватизацията
                От: Красимир Йорданов
                k.yordanov@investor.bg
                22.04.2008 16:10 ( GAGBT )

Пловдив Юрий Гагарин БТ АД е създадено през 1964 година като единствен производител на територията на България на печатни опаковки и филтърни пръчки, на резервни части, машини и нестандартно оборудване за цигарената и тютюневата промишленост.

От октомври 2006 г дружеството е извън системата на Булгартабак холдинг, след като Баранко ЕООД, 100% собственост на регистрираното в Кипър дружество Баранко Ко. Лимитид, купи 67% от капитала на Пловдив Юрий Гагарин БТ за 27,6 млн. лв. или по 41,04 лева на акция. Впоследствие Баранко ЕООД намали дела си в пловдивското дружество до 49% след като прехвърли 18% от акциите му на Комсо Табако ООД и по този начин избягна търговото предложение към останалите акционери в Пловдив Юрий Гагарин БТ.

..............

... Може ли Гагарин да произвежда хартиени чантички?
                Не знам дали Гагарин може ама Билборд със сигурност може плюс това е в София ;-)
                МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от BGN
                  http://www.investor.bg/?id=62878

k.yordanov@investor.bg

Пловдив Юрий Гагарин БТ АД е създадено през 1964 година като единствен производител на територията на България на печатни опаковки и филтърни пръчки, на резервни части, машини и нестандартно оборудване за цигарената и тютюневата промишленост.

От октомври 2006 г дружеството е извън системата на Булгартабак холдинг, след като Баранко ЕООД, 100% собственост на регистрираното в Кипър дружество Баранко Ко. Лимитид, купи 67% от капитала на Пловдив Юрий Гагарин БТ за 27,6 млн. лв. или по 41,04 лева на акция. Впоследствие Баранко ЕООД намали дела си в пловдивското дружество до 49% след като прехвърли 18% от акциите му на Комсо Табако ООД и по този начин избягна търговото предложение към останалите акционери в Пловдив Юрий Гагарин БТ.

..............

... Може ли Гагарин да произвежда хартиени чантички?

Коментар

• http://www.investor.bg/?id=62878

k.yordanov@investor.bg

..............

Коментар

• Все пак ще има други приходи-около 1.6 лв/акция.Интересно колко ли е балансовата стойност?Май 2005 имаше преоценка...
                      цената не е кой знае кво,но изглежда разумна,там не става за жилищно застрояване.

Коментар

• e тя ако цената падне, така че да съответства на прогнозите им (примерно към 45 лв.) и аз смятам да купя. Имам сантимент към тази акция, която ми е от първите и която съм купувал още от 33 лв. но в момента като гледам колко евтино е всичко друго - едва ли ще я чакам до там и сигурно ще се набутам в нещо по-ликвидно и по-подценено.
                        Успех, дано надхвърлят прогнозите си двойно!

Коментар

• Първоначално изпратено от Longin
                          аз пък мисля да си купя още, особенно ако продължи да пада; макар че имах таргет да продам ако/когато падне под 92-93 но го пропуснах при тази ниска ликвидност и сега вече е късно

да ви припомня че оптимизацията на производството и инвестициите от новият собственик тук тепърва ще дават плод - това са 12 М.лв (!) през 2007 (и надали са за БТХ клиентите) а за 2008 планирани още 7 M машини за опаковки;

естествено най-добре е да видим отчета за Q1 и да си правим сметката къде ще е пазара след 6 месеца
                          Никога не е късно да продадеш, но като ти се чака новите машини да произведат печалба, не продавай..

Коментар

• аз пък мисля да си купя още, особенно ако продължи да пада; макар че имах таргет да продам ако/когато падне под 92-93 но го пропуснах при тази ниска ликвидност и сега вече е късно

да ви припомня че оптимизацията на производството и инвестициите от новият собственик тук тепърва ще дават плод - това са 12 М.лв (!) през 2007 (и надали са за БТХ клиентите) а за 2008 планирани още 7 M машини за опаковки;

естествено най-добре е да видим отчета за Q1 и да си правим сметката къде ще е пазара след 6 месеца
                            "the trend is your friend until the end..."

Коментар

• Според Годишния доклад - очакваният доход на акция за 2008 е 2,24 лв. При P/E 20 това прави около 45 лева за акция. На фона на смешните цени на голяма част от ликвидните позиции - текущата цена на GAGBT изглежда прекалено надута и това драстично разминаване с прогнозната мен лично ме смущава

Аз излязох (на около 50% печалба) и ще си пробвам късмета другаде. Жалко, защото доста време ги държах и се надявах да направя поне още толкова доходност.

Успех на оставащите (и не само).

Коментар

• Първоначално изпратено от Longin
                                този .doc на киф е стария рег.документ, от началото на 2007 -> в него няма прогнози за 2008
                                ами точно де ))
                                Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

Working...
                                X