този .doc на киф е стария рег.документ, от началото на 2007 -> в него няма прогнози за 2008
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Юрий Гагарин АД (YGAG / GAGBT)
Collapse
X
-
в X3 , но също и на стария сайт на БФБ
http://download.bse-sofia.bg/finance/2007/
-> 5 - 31.12.2007 - Audit
"GAGBT-31.12.2007-Audit-4_Doklad za deinosta_YG_2007[1].pdf"
с дата 29-Feb-2008 17:21 447K"the trend is your friend until the end..."
Коментар
-
Ами като го намери виж каква част от печалбата е от изплатени вземания които са били заведени като несъбираеми в баланса.Също така изтеглянето на производството за запасяване на БТ с цигари и местните избори дават отговор на положителното развитие.Тази година такива не се задават и дори да е консервативна прогнозата е много по-реална от свръх очакванията отразени в сегашните цени.Да ви напомня само, че миналата година цената тук беше закована дълго в диапазона 30-32 лева.Тогава беше подценено, но сега е нереално надуто.
Не е препоръка за покупки и продажби.
Коментар
-
В сайтовете за интелигентни инвеститори!
От мен да мине ще ти кажа, че прогнозират 10% спад в продажбите на годишна база и 2.25М печалба.А пък за Q1 ще ти се завие свят какво ще изкарат.Булгартабак е клиент на 80% от продукцията, а заради новия акциз и презапасяване през миналото тримесечие не е произвел и 10% от нормалното производство за периода.
Това не е препоръка за покупко продажби, но може да го вземете предвид за по качествен анализ на вложенията си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kaputovПозицията си пада,а коментари няма...
Сигурно всички са чели прогнозите,ама си мълчат и си продават тихомълком.
Аз си мисля,че тези прогнози са прекалено песимистични и едва ли ще се сбъднат. и и не мисля да продавам.Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Коментар
Коментар