IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Юрий Гагарин АД (YGAG / GAGBT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• този .doc на киф е стария рег.документ, от началото на 2007 -> в него няма прогнози за 2008
    "the trend is your friend until the end..."

Коментар

• цялото объркване дойде от тук, на 24 стр.

http://download.bse-sofia.bg/finance...oc_YG_2006.doc
      Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• в X3 , но също и на стария сайт на БФБ

http://download.bse-sofia.bg/finance/2007/

-> 5 - 31.12.2007 - Audit

"GAGBT-31.12.2007-Audit-4_Doklad za deinosta_YG_2007[1].pdf"

с дата 29-Feb-2008 17:21 447K
        "the trend is your friend until the end..."

Коментар

• Първоначално изпратено от kif
          намерих го - ами като гледам какви са били прогнозите миналата година и резултатите - не са чак толкова зле
          Къде го намери, ако не е тайна ?

Коментар

• Ами като го намери виж каква част от печалбата е от изплатени вземания които са били заведени като несъбираеми в баланса.Също така изтеглянето на производството за запасяване на БТ с цигари и местните избори дават отговор на положителното развитие.Тази година такива не се задават и дори да е консервативна прогнозата е много по-реална от свръх очакванията отразени в сегашните цени.Да ви напомня само, че миналата година цената тук беше закована дълго в диапазона 30-32 лева.Тогава беше подценено, но сега е нереално надуто.
            Не е препоръка за покупки и продажби.

Коментар

• намерих го - ами като гледам какви са били прогнозите миналата година и резултатите - не са чак толкова зле

Коментар

• В сайтовете за интелигентни инвеститори!
                От мен да мине ще ти кажа, че прогнозират 10% спад в продажбите на годишна база и 2.25М печалба.А пък за Q1 ще ти се завие свят какво ще изкарат.Булгартабак е клиент на 80% от продукцията, а заради новия акциз и презапасяване през миналото тримесечие не е произвел и 10% от нормалното производство за периода.
                Това не е препоръка за покупко продажби, но може да го вземете предвид за по качествен анализ на вложенията си.

Коментар

• Първоначално изпратено от kaputov
                  Позицията си пада,а коментари няма...
                  Сигурно всички са чели прогнозите,ама си мълчат и си продават тихомълком.
                  Аз си мисля,че тези прогнози са прекалено песимистични и едва ли ще се сбъднат. и и не мисля да продавам.
                  къде ги четеш тези прогнози, че аз неможах да ги прочета?

Коментар

• Позицията си пада,а коментари няма...
                    Сигурно всички са чели прогнозите,ама си мълчат и си продават тихомълком.
                    Аз си мисля,че тези прогнози са прекалено песимистични и едва ли ще се сбъднат. и и не мисля да продавам.

Коментар

• Прави сте за данъците.

Разликата наистина е само 511 000.

Въпросът е принципен.

Не казвам нищо лошо за акцията! Аз самият съм много доволен от доходността, която съм получил от тази позиция! Но задоволството не е причина да бъда по-малко бдителен за инвестициите си.

Коментар

• В неодитирания отчет печалбата преди облагане с данъци е
                        в размер на 8 808 хил. лв., а в одитирания отчет е 8 297 хил лв.
                        Разликата е 500 хил. лв., която идва от увеличените разходи за възнаграждения, явно след корекция от одитора.
                        Тъй че няма изчезнали 1 367 000 лв.

Коментар

• Е, да речем, че в неодитирания отчет не беше включен корпоративният данък... не е болка за умирачка, това да е проблема.

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA
                            Брей,

1 367 000 от печалбата изчезнали в одитирания отчет!

Ах как ги мразя тези цигански номерца!
                            На това му се казва оптимизиране на печалбата, спестиха някой лев от данъци

Коментар

• Наба Инвест вероятно продават за сметка на фондовете на стандарт...

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA
                                Брей,

1 367 000 от печалбата изчезнали в одитирания отчет!

(от 8 808 000 до 7 441 000)

Много лошо, Гошо!

Ах как ги мразя тези цигански номерца!
                                това дали е свързано с продажбите на някои ДФ напоследък?
                                Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

Working...
                                X