If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нищо не е очевидно.Има слухове, че се разделя бизнеса на Банката и другите- да видим кои какво ще вземат ..Следя внимателно , но нямам в момента акции- компанията е добра и модерна,а може и да върви при продажба с БТХ..
Какво да стане? Щом толкова внимателно си чел постовете можеш да видиш, че поне не съм на загуба А и съм далеч от претенциите за непогрешимост и лов на дъна и върхове
Където влизам чета всичко ....от спама до същноста и особенно кой са акционерите , ПФ и мажоритарите.......
Нали с Батя ги изчислявахте на 66 лв толкова е струвала ...... при прехвърлянето.... преди година...
Що стана...
Какво да стане? Щом толкова внимателно си чел постовете можеш да видиш, че поне не съм на загуба А и съм далеч от претенциите за непогрешимост и лов на дъна и върхове
Казвам какво бих дал, за да се подложа на загубата на време и търпението което мисля, че би ми трябвало за да я държа таз артия
А за оценките - нормално е всеки да има различна Твоята явно е на преоценител
Ами надеждите бяха големи, защото имаше потенциал за около 200 % доходност, а на БФБ подценени компании през текущите отчети не останаха много, иначе нормалното тълкувание беше жълт картон при бонусите и червен при годишния отчет.
За мен е хартия само за спекула, но не и за инвестиране Не е препоръка
Ами надеждите бяха големи, защото имаше потенциал за около 200 % доходност, а на БФБ подценени компании през текущите отчети не останаха много, иначе нормалното тълкувание беше жълт картон при бонусите и червен при годишния отчет.
Нали с Батя ги изчислявахте на 66 лв толкова е струвала ...... при прехвърлянето.... преди година...
Що стана...
Ами като има изсипване....
Поне бъди в час...
А Гагарин се приватизира преди 10 г. на 33 лв...
Ега са я оценили поне тогава правилно.....но ти спец..... ти даваш по малко...
Сигурно си оценител....
Казвам какво бих дал, за да се подложа на загубата на време и търпението което мисля, че би ми трябвало за да я държа таз артия
А за оценките - нормално е всеки да има различна Твоята явно е на преоценител
Какви К.? - до момента са купени всичко 100 артии в .... 6 (цели 6 сделки)
има 1 сделка за 2 хартии, 1 сделка за 3, а останалите са по 20, 25 и 30 ...
Ами като има изсипване....
Поне бъди в час...
А Гагарин се приватизира преди 10 г. на 33 лв...
Ега са я оценили поне тогава правилно.....но ти спец..... ти даваш по малко...
Сигурно си оценител....
Коментар