IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Юрий Гагарин АД (YGAG / GAGBT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
    ????
    Втория по големина и има големи загуби специално тук.......
    Все пак акцията пада от 73 и нещо....
    Хиката му беше компенсация за миналата година ама тази.... когато падат всички български акции....
    Не е препоръка....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Според мен чакаме добър отчет и затова някой пълни.....като първи вариант ..
      другия вариант е един ПФ се готви за старт и в тази позиция....
      Иначе ОСА -то ...мина към средата на месеца...
      Закона е друга бира и го чакаме вече шест месеца....
      Не е препоръка....
      ????

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
        ОСА не е минало или бъркам?
        Закона май ще остане за слеващия полусезон..:..
        Според мен чакаме добър отчет и затова някой пълни.....като първи вариант ..
        другия вариант е един ПФ се готви за старт и в тази позиция....
        Иначе ОСА -то ...мина към средата на месеца...
        Закона е друга бира и го чакаме вече шест месеца....
        Не е препоръка....

Коментар

• ОСА не е минало или бъркам?
          Закона май ще остане за слеващия полусезон..:..

Коментар

Аз пък имам проблем с ДВИ на БТН , Коцова тази ... е неоткриваема.....
            Ще я дам на КФН и на директора на БТН за оценка от разпечатка на обажданията ми към нея от два месеца..... защо изобщо иимат ДВИ .....
            Аз пък миналата година бях говорил с нея по телефона , но нищо конкретно не ми каза за ОСА-то.

Коментар

• Първоначално изпратено от Garcilаso Разгледай мнение
              Не мога да повярвам, че Чакалов ти е отговорил. Преди година му бях писал въпроси в същия смисъл и все още чакам да ми върне отговор.

Може пък да не питам, както трябва
              Аз пък имам проблем с ДВИ на БТН , Коцова тази ... е неоткриваема.....
              Ще я дам на КФН и на директора на БТН за оценка от разпечатка на обажданията ми към нея от два месеца..... защо изобщо иимат ДВИ .....

Коментар

време ли е за едно законче или ще чакаме още месец....
                ДВИ каза че го очаквали и са подготвени за работа и като основно перо за печалба.... а и оса до седмица сподели ... а ако е до седмица ,същото важи и за БТН....
                не е препоръка....
                Не мога да повярвам, че Чакалов ти е отговорил. Преди година му бях писал въпроси в същия смисъл и все още чакам да ми върне отговор.

Може пък да не питам, както трябва

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
                  Мерси за инфото.
                  За закончето сподели ,че било минало през необходимите комисии....

Коментар

време ли е за едно законче или ще чакаме още месец....
                    ДВИ каза че го очаквали и са подготвени за работа и като основно перо за печалба.... а и оса до седмица сподели ... а ако е до седмица ,същото важи и за БТН....
                    не е препоръка....
                    Мерси за инфото.

Коментар

• време ли е за едно законче или ще чакаме още месец....
                      не е препоръка....

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
                        Аз бих заложил на последваща продажба на дружеството... Затова сега ще понапомпат печалбата.
                        За мен ...при гледането на боб в тази позиция....
                        Показва два сценария....
                        продажба на БТН и със всичко в него....
                        дружеството да последва пътя на Блабт и София БТ....отписване .
                        досега го държаха на тези нива , защото се плашеха от търгово....
                        сегашните по високи резултати и ако се покрият с конс на БТН/което ще значи за добри резултати на цигарените фабрики по всички земни кълбета/ ,нещата ще отиват към продажба.....на целия холдинг.... и в по късен момент и отписване в гагарин....
                        Не е препоръка...

П.П. проблема ми е защо Алианц държи толкова ниска цена...като миналата година се пробваше около 45-50...
                        Last edited by Монти; 05.05.2015, 13:02.

Коментар

• Аз бих заложил на последваща продажба на дружеството... Затова сега ще понапомпат печалбата.
                          Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

Имам приятели прокурори ...
                            Преди говореха по две думи с пет минути мълчание между тях а сега само кимат или отричат с мърдане на главата....
                            Не знам как пледират в съдебната зала с такъв речник....
                            Не пледират а изпускат сроковете.Тъкмо вкарат обвинителен акт и ... тя давността изтекла вчера.
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                              Не бе, просто трябваше най накрая некой съдия да бъде арестуван и по системата за случайно разпределение се паднала Ченалова.Иначе е цирк.Просто ГЕРБ и ДПС си преразпределят влиянието в съдебната власт.
                              Имам приятели прокурори ...
                              Преди говореха по две думи с пет минути мълчание между тях а сега само кимат или отричат с мърдане на главата....
                              Не знам как пледират в съдебната зала с такъв речник....

Коментар

за това си прав ,но има и нещо друго ...
                                Това разкарване на съдии с белезници из съдилища , прокуратури ,медии и арести , действа на другите стресиращо и те или ще се откажат или ще вдигнат много мизата.... е или ще отсъдят по право ...
                                Не бе, просто трябваше най накрая некой съдия да бъде арестуван и по системата за случайно разпределение се паднала Ченалова.Иначе е цирк.Просто ГЕРБ и ДПС си преразпределят влиянието в съдебната власт.
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X