IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Юрий Гагарин АД (YGAG / GAGBT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
    Монти, исках да намекна, че вероятно тезата ти е несъстоятелна. Твърдиш, че определен фонд ще иска да купува от акцията след като по мои сметки е бил нетен продавач през 2014 година. Въпроса е какво ще го накара да преоцени поведението си? Вероятно промяна в действията на мажоритаря, която не е изключена. Опитваше се да представиш една спекулация като факт. Никой не е длъжен да надува акцията.
    Не съм коментирал резултатите на компанията. Според мен е много вероятно да се подобрят, но недоверието на пазара вероятно ще се запази за известно време. Доверие се гради трудно и се губи много лесно.
    Според мен грешиш.....по скоро малко купува и малко продава..... и пази баланса в цената....и не променя количеството на акциите....
    Дали ще купува , ами същото се питахме и в Хика и в Емка и в Алкомет и в МиС и ИХБГ -зимата на миналата година .....
    Зависи ,не съм Ванга ,но ако не стане сега ,ще стане другата година....точно в тази позиция....
    Имам право на мнение .. и съм на това вече от година.....
    Резултатите се оправиха-засега , нов мажо ,нови машини , нов закон -чакаме....
    Не е препоръка....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Който го интересува да ги смята....
      За мен е затворена книтга ,този дебат се води за втори път....
      Така че ти влез в час.....а и отчети новите условия.....
      Монти, исках да намекна, че вероятно тезата ти е несъстоятелна. Твърдиш, че определен фонд ще иска да купува от акцията след като по мои сметки е бил нетен продавач през 2014 година. Въпроса е какво ще го накара да преоцени поведението си? Вероятно промяна в действията на мажоритаря, която не е изключена. Опитваше се да представиш една спекулация като факт. Никой не е длъжен да надува акцията.
      Не съм коментирал резултатите на компанията. Според мен е много вероятно да се подобрят, но недоверието на пазара вероятно ще се запази за известно време. Доверие се гради трудно и се губи много лесно.

Коментар

• Първоначално изпратено от 1984 Разгледай мнение
        не,ама данамалят според мен с около 6 000 бр.през 2014г.
        а и като дял на 1.5млрд.тези 2.5млн.в гагбт са нюню
        колко трябва да скочи гагбт за да си оправят доходността
        Фонда има над 5 % и публикуват всяко тримесечие колко акции имат - може да си провериш и сам.

Коментар

Сметни ги пак с точните цифри. Писането на "ангро" не е хубаво нещо.
          Който го интересува да ги смята....
          За мен е затворена книтга ,този дебат се води за втори път....
          Така че ти влез в час.....а и отчети новите условия.....

Коментар

И това е също причина.....
            Също ми прави впечатление ,че някой си пазарува на 35 -36 лв а някой му натиска отгоре цените и се прави на хитрата лисица с гроздето....хем да не продаде ,хем да натиска цената......
            Така беше преди месеци и така е сега....
            Не е препоръка....
            А 36 лв допреди 3 месеца беше ниво на подкрепа . Сега е на съпротива . Класика.

Коментар

Сега пиша на агро ,но когато ги смятах преди няколко месеца , взех цената в предпоследния ден на годината / 2013 и 2014 г./
              Може и да имам грешка но е много малка.... става въпрос за до 5К в акции или лева....
              Сметни ги пак с точните цифри. Писането на "ангро" не е хубаво нещо.

Коментар

Според мен ...не ...
                Бройката на акциите е същата при 73 лв и при 40 лв...в края на годината. В момента не знам....
                не,ама данамалят според мен с около 6 000 бр.през 2014г.
                а и като дял на 1.5млрд.тези 2.5млн.в гагбт са нюню
                колко трябва да скочи гагбт за да си оправят доходността

Коментар

Защо ползваш цени от 73 и 40? Как измисли точно тези а не други?
                  Сега пиша на агро ,но когато ги смятах преди няколко месеца , взех цената в предпоследния ден на годината / 2013 и 2014 г./
                  Може и да имам грешка но е много малка.... става въпрос за до 5К в акции или лева....

Коментар

Според мен ...не ...
                    Бройката на акциите е същата при 73 лв и при 40 лв...в края на годината. В момента не знам....
                    Да - акциите на фонда са едни и същи и през 2012 и в края на първото тримесечие тази година -2015.
                    Last edited by vale1; 29.07.2015, 11:33.

Коментар

Според мен ...не ...
                      Защо ползваш цени от 73 и 40? Как измисли точно тези а не други?

Коментар

Монти, по моите сметки въпросният фонд е бил нетен продавач през 2014 година. Разгледай внимателно какво са правили пенсионните фондове.
                        Според мен ...не ...

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
                          Аз мисля , че оживлението напоследък е по скоро от новите собственици ,очакването за скорошно приемане на закона и много добрия фундамент .
                          И това е също причина.....
                          Също ми прави впечатление ,че някой си пазарува на 35 -36 лв а някой му натиска отгоре цените и се прави на хитрата лисица с гроздето....хем да не продаде ,хем да натиска цената......
                          Така беше преди месеци и така е сега....
                          Не е препоръка....

Коментар

• Монти, по моите сметки въпросният фонд е бил нетен продавач през 2014 година. Разгледай внимателно какво са правили пенсионните фондове.

Коментар

Втория по големина и има големи загуби специално тук.......
                              Все пак акцията пада от 73 и нещо....
                              Хиката му беше компенсация за миналата година ама тази.... когато падат всички български акции....
                              Не е препоръка....
                              Аз мисля , че оживлението напоследък е по скоро от новите собственици ,очакването за скорошно приемане на закона и много добрия фундамент .

Коментар

• проспал съм, жегата си казва думата

Коментар

Working...
                                X