IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Юрий Гагарин АД (YGAG / GAGBT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    А дано, но надали.... баницата е голяма работа ако знаеш ,че след това ще си на леб и вода.....студена...
    Предпочитам да заложа на всяка една друга възможност на борсата, но не и на Делян Пеевски.
    The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
      И С ТЯХ пак може да падне. Аз в ДПС не инвестирам.
      А дано, но надали.... баницата е голяма работа ако знаеш ,че след това ще си на леб и вода.....студена...

Коментар

За мен в момента ДПС е в подкрепа на кабинета.......и без тях Боци щеше да падне до дни..... ,всички са хханали кокала и се правят на много принципни....
        И боци и Гоци и Доган и рамадан и Симо и Ковачки.... даже и Северното сияние....
        И С ТЯХ пак може да падне. Аз в ДПС не инвестирам.

Коментар

И ЗАЩО?????????????

Боци издразни и руснаци и американци, въобще не им пука, с кого играе..
          За мен в момента ДПС е в подкрепа на кабинета.......и без тях Боци щеше да падне до дни..... ,всички са хханали кокала и се правят на много принципни....
          И боци и Гоци и Доган и рамадан и Симо и Ковачки.... даже и Северното сияние....

Коментар

Боци играе с Пеевски в момента .... и прокуратурата...
            П.П. не го приемам но може да се изкара някой леФ от това съжителство....
            Те винаги са играли заедно. С изключение на Костинбродския преврат. Колкото до послеписа .... .капитализъм, братче. К'во друго на правиш
            Life won't wait for you.

Коментар

Идват президенски избори ,без ДПС не може да се избере президент .....Чехльо го избраха с фалшификации..... Боци играе с Пеевски в момента .... и прокуратурата....
              без ДПС не може да се избере президент
              И ЗАЩО?????????????

Боци издразни и руснаци и американци, въобще не им пука, с кого играе..

Коментар

Ако го нарочат Пеевски показно да го накажат, ще успееш ли, да продадеш навреме?
                Идват президенски избори ,без ДПС не може да се избере президент .....Чехльо го избраха с фалшификации..... Боци играе с Пеевски в момента .... и прокуратурата...
                П.П. не го приемам но може да се изкара някой леФ от това съжителство....

Коментар

Вчера си купих още малко ,защото звездите ми говорят и като гледам графиката на гагарин през изминалите три месеца в инвестора , че ако има добър отчет ще има силно качване ...
                  Нормално е да се пълни в табаците и други добри компании , когато някой смятат че тим ще се качва и продават добри активи за да влязат ,те си знаят.....в какво ....
                  Не е препоръка....
                  Ако го нарочат Пеевски показно да го накажат, ще успееш ли, да продадеш навреме?

Коментар

• Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнение
                    Като че ли се ослушвате като гладни партизани май, нищо де, ще го купувате после на 60 )))
                    Вчера си купих още малко ,защото звездите ми говорят и като гледам графиката на гагарин през изминалите три месеца в инвестора , че ако има добър отчет ще има силно качване ...
                    Нормално е да се пълни в табаците и други добри компании , когато някой смятат че тим ще се качва и продават добри активи за да влязат ,те си знаят.....в какво ....
                    Не е препоръка....

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзов! Разгледай мнение
                      Аз се отървах на високото с 15% печалба, за ниското не знам, не ми е коНфортно там.
                      Като че ли се ослушвате като гладни партизани май, нищо де, ще го купувате после на 60 )))

Коментар

А дойдохме си на думата.....
                        разпродават се позиции който все още са на печалба ....
                        При такива ситуациии се дърпат ордерите купува в ниското ....а не се наблъскат до онзи с многото бройки..... да изпитва конфорт че се бъзика с маркета....
                        на мечо пух перифразирано ... колкото по ниско ,толкова по ниско...
                        Не е препоръка.....
                        Аз се отървах на високото с 15% печалба, за ниското не знам, не ми е коНфортно там.
                        Last edited by Хайърсъзов!; 14.10.2015, 16:27.

Коментар

При такива ситуациии се дърпат ордерите купува в ниското ....а не се наблъскат до онзи с многото бройки..... да изпитва конфорт че се бъзика с маркета....
                          Не е препоръка.....
                          Съвсем си изпушил ... да не си минал на цигари без филтър ...
                          Нищо лично към Филтрите, ДП и Монти
                          За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзов! Разгледай мнение
                            Нещо хората разпродават Гагарин (включително и аз), кешът им е належащ за други позиции (включително и на мен)..

Не е препоръка.....

Коментар

• Нещо хората разпродават Гагарин (включително и аз), кешът им е належащ за други позиции (включително и на мен)..

Коментар

Колкото по малко в темата оптимисти и колкото повече песимисти в даден момент когато излезнат добри новини ,акцията Фърчи ,това за мен също е барометър.....
                                Ако има много паплач ,некоИ пишман спекуланти излизат бързо , ако спекулират с малки бройки ги разбирам, но те закриват позицията....
                                Аааа, не си прав, събираме се малко по малко като хиенки около ръстовите дружества, и много ми се иска още след сегашния отчет да се разбият представите на играчорите за под 60 лв, въпреки, че истинския потенциал ще го виждаме вероятно от следващата година нататък
                                Не е препоръка

Коментар

Working...
                                X