Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Юрий Гагарин АД (YGAG / GAGBT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеИ С ТЯХ пак може да падне. Аз в ДПС не инвестирам.баницата е голяма работа ако знаеш ,че след това ще си на леб и вода.....студена...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЗа мен в момента ДПС е в подкрепа на кабинета.......и без тях Боци щеше да падне до дни.....,всички са хханали кокала и се правят на много принципни....
И боци и Гоци и Доган и рамадан и Симо и Ковачки....даже и Северното сияние....
The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеИ ЗАЩО?????????????
Боци издразни и руснаци и американци, въобще не им пука, с кого играе..,всички са хханали кокала и се правят на много принципни....
И боци и Гоци и Доган и рамадан и Симо и Ковачки....даже и Северното сияние....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеБоци играе с Пеевски в момента ....и прокуратурата...
П.П. не го приемам но може да се изкара някой леФ от това съжителство....Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеИдват президенски избори ,без ДПС не може да се избере президент .....Чехльо го избраха с фалшификации.....Боци играе с Пеевски в момента ....
и прокуратурата....
без ДПС не може да се избере президент
Боци издразни и руснаци и американци, въобще не им пука, с кого играе..The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеАко го нарочат Пеевски показно да го накажат, ще успееш ли, да продадеш навреме?Боци играе с Пеевски в момента ....
и прокуратурата...
П.П. не го приемам но може да се изкара някой леФ от това съжителство....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеВчера си купих още малко ,защото звездите ми говорят и като гледам графиката на гагарин през изминалите три месеца в инвестора , че ако има добър отчет ще има силно качване ...
Нормално е да се пълни в табаците и други добри компании , когато някой смятат че тим ще се качва и продават добри активи за да влязат ,те си знаят.....в какво ....
Не е препоръка....The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнениеКато че ли се ослушвате като гладни партизани май, нищо де, ще го купувате после на 60)))
Нормално е да се пълни в табаците и други добри компании , когато някой смятат че тим ще се качва и продават добри активи за да влязат ,те си знаят.....в какво ....
Не е препоръка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзов! Разгледай мнениеАз се отървах на високото с 15% печалба, за ниското не знам, не ми е коНфортно там.)))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
А дойдохме си на думата.....
разпродават се позиции който все още са на печалба ....
При такива ситуациии се дърпат ордерите купува в ниското ....а не се наблъскат до онзи с многото бройки.....да изпитва конфорт че се бъзика с маркета....
на мечо пух перифразирано ... колкото по ниско ,толкова по ниско...
Не е препоръка.....Last edited by Хайърсъзов!; 14.10.2015, 16:27.
Коментар
-
При такива ситуациии се дърпат ордерите купува в ниското ....а не се наблъскат до онзи с многото бройки.....да изпитва конфорт че се бъзика с маркета....
Не е препоръка.....
Нищо лично към Филтрите, ДП и МонтиЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзов! Разгледай мнениеНещо хората разпродават Гагарин (включително и аз), кешът им е належащ за други позиции (включително и на мен)..
Не е препоръка.....
Коментар
-
Колкото по малко в темата оптимисти и колкото повече песимисти в даден момент когато излезнат добри новини ,акцията Фърчи ,това за мен също е барометър.....
Ако има много паплач ,некоИ пишман спекуланти излизат бързо , ако спекулират с малки бройки ги разбирам, но те закриват позицията....Не е препоръка
Коментар
Коментар