IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Юрий Гагарин АД (YGAG / GAGBT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Еее Преци..Много труден въпрос..Може Краси като се върне от Космоса да си е променил мисленето.Засега само ще будалка акционерите си с добри фризирани резултати , а печалбите ще са за него...Пак препоръчвам на тези , които му вярват да прочетат книгата му..Няма по- велик от него..Мен такива хора не ме интересуват, за мен велики са тези, които пълнят по малко и моя джоб..

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      Нищо не съм забравил- На два пъти съм го виждал над 100 лева..Защо да не го видя и трети път..А сега има и цел- препродажбата на Холдинга..
      Kaто каза за космоса се сетих за космонавта. Как мислиш Кире, ще доживеем ли, този ден да видим космонавта да пусне дивидент !???
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Гагарин пак е в космоса

UUUUP 100

- Космос казвате, - май стигна до филтъра ?
        Я го наберете, че и задръжте малко барем в 60метровата орбита

Коментар

• Нищо не съм забравил- На два пъти съм го виждал над 100 лева..Защо да не го видя и трети път..А сега има и цел- препродажбата на Холдинга..

Коментар

Гагарин пак е в космоса

UUUUP 100
            Да не си забравил едната нула...
            Ъп 70 стига на първо време...:ма ако се объркат да пуснат диви догодина....е те тогава не ми се мисли....

Коментар

Гагарин пак е в космоса

UUUUP 100
              Влизането при него в космическа скорост ще бъде след 50 лв...
              Не е препоръка...

Коментар

• Гагарин пак е в космоса

UUUUP 100

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                  Тоя с тапата пак се появи
                  разиграва сценки , не обича да се пъха в първото движение нагоре ....чака да мине ентусиазъма ,но тук скоро пак ще го издухат.....върви срещу маркета....
                  това го прави от 30 .... а вече е 50.....почти...
                  П.П. вече не слага толкова бройке колкото преди....намаляват ли...

Коментар

• Тоя с тапата пак се появи

Коментар

• На този етап очевидно проблемът с по-високите разходи за материали (предполага се заради фирми на входа) и по-високите разходи за външни услуги (предполага се заради фирми на изхода) е решен и се връщаме към по-високите маржове от преди години.

Приходите от продажба на продукция нарастват, в същото време разходите са под контрол, работа има все повече и се наема и повече персонал (2012 - 273души, 2013 - 472 души, 2014 - 490 души, 2015Q3 - 525души). И печалбата, и ЕБИТДА, и паричният поток радват, оттам и коефициентите придобиват доста добре изглеждащ вид

P/E вече е 6.45, P/B 0.65, a EV/EBITDA 4.19 (по-ниско има може би само Чез Разпределение).

Прави впечатление спада при печата (-13.5% за Q3), но за радост е повече от наваксан с увеличение при филтрите (+51.9% за Q3) - което се наблюдаваше и предното тримесечие.
                      Надявам се тенденцията с маржовете да се задържи, а тепърва чакаме да тръгнат и прословутите машини за гилзи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

Вероятно ще нарасне бая до края на годината. Възходът е неистов!
                        Предполагам!
                        тук е един от най силните отчети и то вече трето тримесечие....
                        Ако има маркет ,то трябва да тестваме поне 48-50 ,тези дни....
                        Не е препоръка.... .....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                          Тука отиваме към дивидент на пролет....
                          Шест леФчета си е супер печалба...... на акция особенно при резултатите миналата година...
                          Не е препоръка...
                          Вероятно ще нарасне бая до края на годината. Възходът е неистов!

Коментар

• Ръстът идва основно от износа на филтри като гледам, скачат от 3,2 млн за 9-месечието на 2014 до 12,562млн за 9-месечието на тази година.

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
                              На прима виста - печалба е супер тука.
                              ++
                              Заслужава си поне на СК да се търгува, кога - пазара да каже...

Коментар

• БРАВО НА ГАГАРИН

Коментар

Working...
                                X