IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Юрий Гагарин АД (YGAG / GAGBT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Лошото е че до 50 лв са 1217 акции а трябваше да атакуваме нивото при тези резултати....
    Атака Монти

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
      А бе който иска да продава да продава, като гледам вече се търсят над 2хил акции на цени над 40лв
      Лошото е че до 50 лв са 1217 акции а трябваше да атакуваме нивото при тези резултати....

Коментар

• А бе който иска да продава да продава, като гледам вече се търсят над 2хил акции на цени над 40лв

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
          Зависи кого питаш.. щото не смятам, че сме еднакви ние тук..
          Ми кажете всички!

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
            Вие тук радвате ли се или се оплаквате?

Да не сме от вчера на маркета ....от 40 лв до почти 48 се качи само с дребна помощ ....след това какво следва.....или едър купувач да брани цената , който го няма защото Алианц почва да ми писва с тъпите менинджъри...... или продажби защото тук е една от петте в момента където се изкарват пари.... и излизаш на някакъв плюс....

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
              Вие тук радвате ли се или се оплаквате?
              Зависи кого питаш.. щото не смятам, че сме еднакви ние тук..
              The strongest stand last.

Коментар

• Вие тук радвате ли се или се оплаквате?

Коментар

• Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнение
                  Няма доверия в ракетата, нито в пазара ни, нито в милата ни татковина
                  .... и най-вече не чете форума, където всичко си е казано пределно ясно

Коментар

• Май му това беше ИнтусиазмЪт при табаците.....сега ще се надхитряме в интервалите 43 лв до 47.....
                    Следващото изстрелване може да бъде при конс на БТН.... в края на този месец....
                    Нема акули на маркета а само дребни .....

Коментар

• Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнение
                      Някой изсипа 200 бр. при цена "Каквото Бог дал" и остава въпросът:
                      Той не е ли чул, че ракетата вече е в процедура на изстрелване, започнало е обратното броене.
                      Няма доверия в ракетата, нито в пазара ни, нито в милата ни татковина

Коментар

• Някой изсипа 200 бр. при цена "Каквото Бог дал" и остава въпросът:
                        Той не е ли чул, че ракетата вече е в процедура на изстрелване, започнало е обратното броене.

Коментар

• Първоначално изпратено от Longin Разгледай мнение
                          при Гагарин силно се проявява ефекта на Шрьодингер в печалбата на акция - 2/4/6 лв през годината, и накрая - хоп 50 стотинки! или направо нула

тука има тука нема
                          така че като показват 6 лв през септември - аз го сметам с 50% дискаунт, т.е. некъде към 3 лв - средното м/у едното състояние и другото

пс.
                          а като гледам - и не само аз го сметам така, иначе да минало 60 лв вече

според мен ще бъде ....
                          1/4/6/10 в лева.....
                          Съгласен съм че четвъртото тримесечие е най силното на табаците.....
                          Нали знаеш че ако дават дивидент София БТ и Благоевград БТ от тук ще наваксат малко кеш т дадения .....за Холдинго.....
                          А за сметката на маркета....тук на 50 е рандевуто между купувачО и продавачО... на 60 ще има само купувачИ.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Longin Разгледай мнение
                            при Гагарин силно се проявява ефекта на Шрьодингер в печалбата на акция - 2/4/6 лв през годината, и накрая - хоп 50 стотинки! или направо нула

тука има тука нема
                            така че като показват 6 лв през септември - аз го сметам с 50% дискаунт, т.е. некъде към 3 лв - средното м/у едното състояние и другото
                            Не се знае какво се знае, само за информация - миналата година Q4 беше най-силното тримесечие откъм финансов резултат.

Коментар

• при Гагарин силно се проявява ефекта на Шрьодингер в печалбата на акция - 2/4/6 лв през годината, и накрая - хоп 50 стотинки! или направо нула

тука има тука нема

пс.
                              а като гледам - и не само аз го сметам така, иначе да минало 60 лв вече
                              Last edited by Longin; 02.11.2015, 17:27.
                              "the trend is your friend until the end..."

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                                Еее Преци..Много труден въпрос..Може Краси като се върне от Космоса да си е променил мисленето.Засега само ще будалка акционерите си с добри фризирани резултати , а печалбите ще са за него...Пак препоръчвам на тези , които му вярват да прочетат книгата му..Няма по- велик от него..Мен такива хора не ме интересуват, за мен велики са тези, които пълнят по малко и моя джоб..
                                Ако разчитаме на него за джоба - уви, ще ходим като клошари имитации на васко-кръпката Но и чичо Кирчо (домуза) и той същия при дирижабъла. Как не се смениха мисленето тези ... ))
                                Не е препоръка... !!!
                                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Working...
                                X