Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Юрий Гагарин АД (YGAG / GAGBT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеА бе който иска да продава да продава, като гледам вече се търсят над 2хил акции на цени над 40лв
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеЗависи кого питаш.. щото не смятам, че сме еднакви ние тук..
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеВие тук радвате ли се или се оплаквате?
Да не сме от вчера на маркета ....от 40 лв до почти 48 се качи само с дребна помощ ....след това какво следва.....или едър купувач да брани цената , който го няма защото Алианц почва да ми писва с тъпите менинджъри......или продажби защото тук е една от петте в момента където се изкарват пари....
и излизаш на някакъв плюс....
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеВие тук радвате ли се или се оплаквате?The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнениеНяма доверия в ракетата, нито в пазара ни, нито в милата ни татковина
Коментар
-
Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнениеНякой изсипа 200 бр. при цена "Каквото Бог дал" и остава въпросът:
Той не е ли чул, че ракетата вече е в процедура на изстрелване, започнало е обратното броене.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Longin Разгледай мнениепри Гагарин силно се проявява ефекта на Шрьодингер в печалбата на акция - 2/4/6 лв през годината, и накрая - хоп 50 стотинки! или направо нула
тука има тука нема
така че като показват 6 лв през септември - аз го сметам с 50% дискаунт, т.е. некъде към 3 лв - средното м/у едното състояние и другото
пс.
а като гледам - и не само аз го сметам така, иначе да минало 60 лв вече
според мен ще бъде ....
1/4/6/10 в лева.....
Съгласен съм че четвъртото тримесечие е най силното на табаците.....
Нали знаеш че ако дават дивидент София БТ и Благоевград БТ от тук ще наваксат малко кеш т дадения .....за Холдинго.....
А за сметката на маркета....тук на 50 е рандевуто между купувачО и продавачО... на 60 ще има само купувачИ.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Longin Разгледай мнениепри Гагарин силно се проявява ефекта на Шрьодингер в печалбата на акция - 2/4/6 лв през годината, и накрая - хоп 50 стотинки! или направо нула
тука има тука нема
така че като показват 6 лв през септември - аз го сметам с 50% дискаунт, т.е. некъде към 3 лв - средното м/у едното състояние и другото
Коментар
-
при Гагарин силно се проявява ефекта на Шрьодингер в печалбата на акция - 2/4/6 лв през годината, и накрая - хоп 50 стотинки! или направо нула
тука има тука нема
пс.
а като гледам - и не само аз го сметам така, иначе да минало 60 лв вечеLast edited by Longin; 02.11.2015, 17:27."the trend is your friend until the end..."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЕее Преци..Много труден въпрос..Може Краси като се върне от Космоса да си е променил мисленето.Засега само ще будалка акционерите си с добри фризирани резултати , а печалбите ще са за него..
.Пак препоръчвам на тези , които му вярват да прочетат книгата му
..Няма по- велик от него..Мен такива хора не ме интересуват, за мен велики са тези, които пълнят по малко и моя джоб..
Но и чичо Кирчо (домуза) и той същия при дирижабъла. Как не се смениха мисленето тези ...
))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
Коментар