IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Юрий Гагарин АД (YGAG / GAGBT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
    Хайде честито, мина и на второ четене Закона за тютюна Чакаме значи новини за стартиране на спрените машини !
    Ха дано, и под 4М тримесечна ебитда да не падаме тая година, догодина - 5...

Коментар

• Хайде честито, мина и на второ четене Закона за тютюна Чакаме значи новини за стартиране на спрените машини след като го обнародват
      И тук са писали вече!
      Сред приетите измененията е и отмяна на забраната за производството и продажбата на заготовки за цигари с филтър и на разпоредбата, въвеждаща санкция за нарушение на тази забрана.
      https://www.24chasa.bg/Article/5325223

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
        Рано или късно ще продават ми се струва.
        И аз така мисля, щом и публично го обяви. Ще поживеем и ще видим.

Коментар

• Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнение
          Кой ли ще "влезе" Всичко се случва доста бавно
          Рано или късно ще продават ми се струва.
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
            "Излизането" на Шиши и промяната на закона са две много добри новини.
            Кой ли ще "влезе" Всичко се случва доста бавно

Коментар

• "Излизането" на Шиши и промяната на закона са две много добри новини.
              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                Гледам че най-после днес е в дневния ред за второ четене в пленарна зала. Те мисля че три законопроекта приеха последните години на първо четене, но сега вече има обединяване на трите в един доколкото схващам и влиза на второ. Хайде да го приемат и да пускат вече машините, към 7млн дадоха за тях доколокото помня, едната работи 1 година, а другата не е пускана изобщо че влезе забраната.
                Ако приемат закона и стартират машините, би трябвало да възстановят стойността им, която отписаха преди години. Това означава връщане на близо 6 млн. в СК или към 6 лв. на акция.

Това е само лично мнение и не е препоръка за вземането на инвестиционно решение.
                Last edited by fantasy_gt; 24.02.2016, 11:09.

Коментар

• Гледам че най-после днес е в дневния ред за второ четене в пленарна зала. Те мисля че три законопроекта приеха последните години на първо четене, но сега вече има обединяване на трите в един доколкото схващам и влиза на второ. Хайде да го приемат и да пускат вече машините, към 7млн дадоха за тях доколокото помня, едната работи 1 година, а другата не е пускана изобщо че влезе забраната.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                    Цигарените гилзи ще могат отново да се произвеждат
                    Отпадането на забраната е в полза на групата "Булгартабак"

http://www.capital.bg/vestnikut/dail...e_proizvejdat/
                    Кире , за отличните резултати тук друга дума няма....
                    Машини се купуват, отпадат забрани....
                    Но за да минем 60 требва дивидетче да дадат....така ги виждам нещата като хвърлям боб.... а и шиши требва да си напълни гушката ,избори идват....а тук има ,не е да няма...резерв кеш.....
                    Не е препоръка....

Коментар

• Цигарените гилзи ще могат отново да се произвеждат
                      Отпадането на забраната е в полза на групата "Булгартабак"

http://www.capital.bg/vestnikut/dail...e_proizvejdat/

Коментар

• Щом са решили да "изсветляват" бизнеса - не знам къде ще е таргета, За една ракета, отгоре е само небето ) Ако продължат с резултатите - честито на държачите !!
                        Не е препоръка... !!!
                        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                          Я да ми го обясниш как ще стане ,като холдинга е под егидата на ДПС от 1992 г....,
                          Именно ....
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                            Я да ми го обясниш как ще стане ,като холдинга е под егидата на ДПС от 1992 г....,
                            Нищо няма да ти обяснявам, и то не само защото не съм и длъжен. Казвам, какво съобщиха по БНТ официално - гледай новините довечера, може да го повторят. За мен не е толкова съществен фактът, че самия той го казва, а по-същественото е, че щом от дпс са решили да го махнат от акционерната книга, то значи за тях бизнеса и растежите тук са по-важни. А пък ако си си продал хартиите, не се тревожи толкова

Коментар

• Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнение
                              Току що, по БНТ съобщиха официално, че Делян Пеевски излизал от структурите на цигарения холдинг за да не пречел с името на бизнеса - както го обясниха
                              Явно тук ще се залага на сериозно развитие на бизнеса

Коментар

• Току що, по БНТ съобщиха официално, че Делян Пеевски излизал от структурите на цигарения холдинг за да не пречел с името на бизнеса - както го обясниха
                                Явно тук ще се залага на сериозно развитие на бизнеса

Коментар

Working...
                                X