If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Хайде честито, мина и на второ четене Закона за тютюна Чакаме значи новини за стартиране на спрените машини след като го обнародват
И тук са писали вече!
Сред приетите измененията е и отмяна на забраната за производството и продажбата на заготовки за цигари с филтър и на разпоредбата, въвеждаща санкция за нарушение на тази забрана. https://www.24chasa.bg/Article/5325223
Гледам че най-после днес е в дневния ред за второ четене в пленарна зала. Те мисля че три законопроекта приеха последните години на първо четене, но сега вече има обединяване на трите в един доколкото схващам и влиза на второ. Хайде да го приемат и да пускат вече машините, към 7млн дадоха за тях доколокото помня, едната работи 1 година, а другата не е пускана изобщо че влезе забраната.
Ако приемат закона и стартират машините, би трябвало да възстановят стойността им, която отписаха преди години. Това означава връщане на близо 6 млн. в СК или към 6 лв. на акция.
Това е само лично мнение и не е препоръка за вземането на инвестиционно решение.
Гледам че най-после днес е в дневния ред за второ четене в пленарна зала. Те мисля че три законопроекта приеха последните години на първо четене, но сега вече има обединяване на трите в един доколкото схващам и влиза на второ. Хайде да го приемат и да пускат вече машините, към 7млн дадоха за тях доколокото помня, едната работи 1 година, а другата не е пускана изобщо че влезе забраната.
Кире , за отличните резултати тук друга дума няма....
Машини се купуват, отпадат забрани....
Но за да минем 60 требва дивидетче да дадат....така ги виждам нещата като хвърлям боб.... а и шиши требва да си напълни гушката ,избори идват....а тук има ,не е да няма...резерв кеш.....
Не е препоръка....
Щом са решили да "изсветляват" бизнеса - не знам къде ще е таргета, За една ракета, отгоре е само небето ) Ако продължат с резултатите - честито на държачите !!
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Я да ми го обясниш как ще стане ,като холдинга е под егидата на ДПС от 1992 г....,
Нищо няма да ти обяснявам, и то не само защото не съм и длъжен. Казвам, какво съобщиха по БНТ официално - гледай новините довечера, може да го повторят. За мен не е толкова съществен фактът, че самия той го казва, а по-същественото е, че щом от дпс са решили да го махнат от акционерната книга, то значи за тях бизнеса и растежите тук са по-важни. А пък ако си си продал хартиите, не се тревожи толкова
Току що, по БНТ съобщиха официално, че Делян Пеевски излизал от структурите на цигарения холдинг за да не пречел с името на бизнеса - както го обясниха
Явно тук ще се залага на сериозно развитие на бизнеса
Я да ми го обясниш как ще стане ,като холдинга е под егидата на ДПС от 1992 г....,
Току що, по БНТ съобщиха официално, че Делян Пеевски излизал от структурите на цигарения холдинг за да не пречел с името на бизнеса - както го обясниха
Явно тук ще се залага на сериозно развитие на бизнеса
Коментар