IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Юрий Гагарин АД (YGAG / GAGBT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
    Нещото, което тегнеше отдавна, се материализира.
    Тегнеше забраната за гилзите. Но вече ще се материализира подновеното им производство. Допускам дори, че е най-вероятно продалите между 48 и 43 пак да купуват но на ... 63 до 68 ... още преди да е изтекла и една година дори.
    Не е препоръка

Коментар

• Нещото, което тегнеше отдавна, се материализира.
      The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Morqka
        Tuka офертите купува много бързо изчезнаха ? Къде отиде маркет мейкъра?
        заради Булгартабак е , не четеш ли ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Belcho Разгледай мнение
          Верно ли Пеевски е собственикът????
          http://www.dnevnik.bg/biznes/compani...usobstvenik_v/
          Така като гледаш неестествените равнища и движения на цената последната година кой друг може да е? Само някой на неговия акъл.

Коментар

• Верно ли Пеевски е собственикът????
            http://www.dnevnik.bg/biznes/compani...usobstvenik_v/

Коментар

• Днес са обнародвали измененията в Закона за тютюна. Свърши се с това безумие окончатлено най-после.
              Чакаме добри новини от дружеството

Коментар

• Зареждаме се с търпение и чакаме

Коментар

• Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнение
                  Да, не е На фона на отчетите. Искам да кажа,че тук на цената не влияят само те. Пазарни нагласи, съмнения ... Шеста седмица сме на тия нива при отчет слънце. Иска се и нещо друго.
                  Иска се ликвидност на БФБ. Просто покрай отчетите ликвидността се позасилва и продавачите използват възможността да излизат без да свалят цените. Затова изглежда, че ръстът не е пряко свързан с отчетите, но всъщност е свързан точно с динамиката на финансовите резултати и съответно с перспективите.

Коментар

• Така е, пазарът като цяло е много зле и това няма място за коментар. Но има ли добри резултати рано или късно нещата си идват на мястото (или поне вървят в тази посока). Моите наблюдения поне са такива.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                      За 1/2 година цената е +50% и това не е кой знае каква капиталова печалба?
                      Да, не е На фона на отчетите. Искам да кажа,че тук на цената не влияят само те. Пазарни нагласи, съмнения ... Шеста седмица сме на тия нива при отчет слънце. Иска се и нещо друго.

Коментар

Тук не е място за лични драми .Нито дивидентна печалба нито капиталова има кой знае каква. Искам да кажа,че сентимента и настройката на пазара не се ли промени, отчетите не биха помогнали много. Сам виждаш след последния ,че не се случи нещо особено, просто пазара е в други фаза Имам и само си мисля
                        За 1/2 година цената е +50% и това не е кой знае каква капиталова печалба?

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                          Интересно дали ще възстановят отчетата стойност на машините от преди обезценките.
                          Трябва да възстановят голяма част от стойността им и, естествено, да платят малко данъци за това. Поне така ми го говорят стандартите (МСС 36).

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                            Нищо лично, ама ако не си разбрал как се отразява на дребните акционери скачането на печалбата на компания в която са инвестирали ... не знам какво да кажа
                            Тук не е място за лични драми .Нито дивидентна печалба нито капиталова има кой знае каква. Искам да кажа,че сентимента и настройката на пазара не се ли промени, отчетите не биха помогнали много. Сам виждаш след последния ,че не се случи нещо особено, просто пазара е в други фаза Имам и само си мисля
                            Last edited by Iblis; 25.02.2016, 14:35.

Коментар

То това добре, но на нас дребните това как ни се отразява
                              Нищо лично, ама ако не си разбрал как се отразява на дребните акционери скачането на печалбата на компания в която са инвестирали ... не знам какво да кажа

Коментар

• Интересно дали ще възстановят отчетата стойност на машините от преди обезценките.

Коментар

Working...
                                X