Първоначално изпратено от Manyface God"
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Юрий Гагарин АД (YGAG / GAGBT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Belcho Разгледай мнениеВерно ли Пеевски е собственикът????
http://www.dnevnik.bg/biznes/compani...usobstvenik_v/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнениеДа, не е На фона на отчетите. Искам да кажа,че тук на цената не влияят само те. Пазарни нагласи, съмнения ... Шеста седмица сме на тия нива при отчет слънце. Иска се и нещо друго.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеЗа 1/2 година цената е +50% и това не е кой знае каква капиталова печалба?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнениеТук не е място за лични драми.Нито дивидентна печалба нито капиталова има кой знае каква. Искам да кажа,че сентимента и настройката на пазара не се ли промени, отчетите не биха помогнали много. Сам виждаш след последния ,че не се случи нещо особено, просто пазара е в други фаза
Имам и само си мисля
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеИнтересно дали ще възстановят отчетата стойност на машините от преди обезценките.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеНищо лично, ама ако не си разбрал как се отразява на дребните акционери скачането на печалбата на компания в която са инвестирали ... не знам какво да кажа.Нито дивидентна печалба нито капиталова има кой знае каква. Искам да кажа,че сентимента и настройката на пазара не се ли промени, отчетите не биха помогнали много. Сам виждаш след последния ,че не се случи нещо особено, просто пазара е в други фаза
Имам и само си мисля
Last edited by Iblis; 25.02.2016, 14:35.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнениеТо това добре, но на нас дребните това как ни се отразява
Коментар
Коментар