Първоначално изпратено от nachev
Разгледай мнение
Що се впрягаш за глупости.....
И Гагарин и БТХ са в сложна схема на играча ШиШИ...
В интервала месеците февруари -април се извършиха куп действия който ще дадат нов облик на групата ...
понеже мнозинството на борсата е субективно до крайна степен спрямо Шиши/ами продали са когато не трябва/ ,каквото и да прави все е лошо...
Може би и си има причина ,но субективизма се отразява и на положителното и на отрицателното...
Ама същото не се забелязва и при Бедо ,Хим и при Чичо Оги и при ЕУБГ... ако сложим техните трески за дялане да не излезат по големи....
Продава земята на София БТ - лошо ,купува земята за Гагарин лошо,купува печатница лошо ...продава марките лошо ,купува техномаркет лошо ,дава дивидент от 15% -малък...и т.н.Работят много -добър отчет пак лошо...защото работили за БАТ...
Ами използвай момента да си направиш еФтин портфеил и да чакаш твоя момент ..
Аз вярвам че нито Гагарин ,нито БТХ ще фалират а ще бъдат продадени с добра печалба ...
А продавачите да си стискат нервите и да питат какво стана и при всеки спад да излизат и да казват аз Казах ли Ви какъв Шит е и се пишат на Баба Ванга и Нострадамус ......
Тук тези със слабите нервички са много и стават все повече....и по на кратък интервал...
Като се стабилизира групата другата година ,тогава ще се успокои и цената....удвоена.
сега Фърчат компании и компаниики в целия спектър на БГ икономика...
След всеки лош сигнал излизат добър...
Според мен ще има и добър отчет и на двете и може и на БТХ да вдигнат дивидента че нещо парите в наличност не стигат за тези операции...
А замислите са грандиозни...е ние не очастваме, но имаме акции в БТХ и Гагарин и вчера не издържах и пак купих и от двете по няколко десетки папири......
Днес ако падне по надолЕ ,пак ще се ослушвам...
15% дивидент...който може след месец да влезе в сметката ми...
Не е препоръка...
Коментар