Първоначално изпратено от pipbel
Разгледай мнение

Възможно ли е Пип да има нещо против тоз могъщ идейнопсихологически похват, какъвто е иносказателността. Още повече, че добрите нрави, възпитанието и буквата на закона възпрепятстват разпространяването на уронващи престижа твърдения.
Аз само деликатно посочвам на колегите, че публикациите продължават и не трябва да губят сън и почва под краката си.
Сериозни медии сочат с пръст и питат защитниците на държавата и регулатора: Какво става?
Следва грохотна тишина.
Какво като аз говоря иносказателно, а Пип използва някаква там грозна дума, пък някои медии директно сочат върха?!
Всички видове поведение биват нагло игнорирано.
За цял мандат върнаха няколко проспекта на второ и третостепенни играчи и после шефът беше възнаграден с голям пост и разширени права. От това поне да беше процъфтяла борсата за череши, а то и там последният сезон беше пълен провал. Нещо повече - Цялата дясна общност, която иначе се затруднява да направи заедно съвсем елементарни неща, този път възроптаха съвместно, защото мераците съвсем не са трудни за разгадаване и .... какво стана?
Грохотна тишина.
Значи към приказките и действията на иносказателите, Пип, медиите прибавяме и политиците и пак нищо.
С което вероятно искам да кажа, че въпреки смисловата логическа несъстоятелност от добри очаквания в резултат на подобно поведение /използване на езика на Езоп/, похватът ми по нищо не личи да е по-лош от твоя, а и други похвати.
Резултат все няма!
Коментар