IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Юрий Гагарин АД (YGAG / GAGBT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение

да беше това единственото и пристрастяване ...... с мед да я намажеш мисирката преди да я вкараш във фурната...
    Едно време какви каръци имаше ,даже си слагаха и никове като Карък Каръков......
    Спомняш ли си.....
    А Гагарин ще гони нивата на БТХ или обратното ,това е заложено в борсата......за сега ПФ ще помогнат малко да я задържат но нивата са там....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение

То това пристрастяване те докара дотук!
      да беше това единственото и пристрастяване ...... с мед да я намажеш мисирката преди да я вкараш във фурната...
      НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Акцията е добра ,даже съм пристрастен към нея....,но цената е вързана с БТХ , при днешните реалности е някъде между 12 и 16 лв......всичко това заради мажо и сантимента......
        Или БТХ ще стане колкото Гагарин или Гагарин колкото БТХ ,според мен истината е някъде в средата ....19 ,20 лв....но аз съм субективен....
        Интересно е за колко са минали пакетите при БТХ онзи ден и за колко са минали пакетите при Гагарин от БТХ.преди няколко месеца...
        То това пристрастяване те докара дотук!
        Last edited by 4f4; 18.07.2018, 15:23.

Коментар

,но цената е вързана с БТХ , при днешните реалности е някъде между 12 и 16 лв......всичко това заради мажо и сантимента......
          Или БТХ ще стане колкото Гагарин или Гагарин колкото БТХ ,според мен истината е някъде в средата ....19 ,20 лв
          Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          Ами защото я следя от 2004 г и в началото я калкулирах с 20 , 30 лв над Гагарин ...
          Ей тези недоразумения аз никога няма да ги разбера. Допреди няколко години Гагарин работеше на 80-90% за БТХ и беше тотално зависим от тях, сега работи сигурно на 20%. БТХ намали рязко производството на цигари, печалба вече няма никаква, а на Гагарин печалбите почти не трепнаха ... просто са работили за БТХ почти на нула според мен. Да спре съвсем БТХ това далеч няма да означава че Гагарин е фалирал, ще си продават на десетките други клиенти по света и у нас. Единственото общо е че се смята че са на един собственик и че когато излезе поредната лоша новина за БТХ все някой от имащите Гагарин решава да продава. Ясно е че риск има, но оценките са абсурдни за Гагарин.

Успех ти желая! Ще се радвам БТХ да спечелят отново позиции, но още повече ако продадат фабриката на някого. Макар че си мисля, че това време беше изпуснато.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение

Ще се пият и двете. Трябва ли да конкретизирам кои ще пият вода и Кой- шампанско?
            Това твойто като "котката на шрьодингер". ) И жива и умряла едновременно (пази Боже) ))
            Не е препоръка... !!!
            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение

Ще се пият и двете. Трябва ли да конкретизирам кои ще пият вода и Кой- шампанско?

Точно...
              Ама надеждата ми е че вече той не командва на 100% парада....та новите играчоли могат да не обичат само студена вода ....
              А и БХ не е любЕтел на този продукт.....

Коментар

Другата година ще е интересна за БТХ или ще пием студена вода или шампанско в париж....но съм ги калкулирал и двете......

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

Винаги съм се чудил как ги калкулираш на еднаква цена на акцията Гагарин и БТХ.Защо да не е примерно едната с 10лв по-нагоре или по-надолу...
                  Ами защото я следя от 2004 г и в началото я калкулирах с 20 , 30 лв над Гагарин но при притежание на куп други фабрики.....София БТ , Пловдив БТ , Слънце БТ ....
                  Знам че техномаркета е перачница , но някои купуват перачници и това е бизнес.........
                  Другата година ще е интересна за БТХ или ще пием студена вода или шампанско в париж....но съм ги калкулирал и двете......

Коментар

Акцията е добра ,даже съм пристрастен към нея....,но цената е вързана с БТХ , при днешните реалности е някъде между 12 и 16 лв......всичко това заради мажо и сантимента......
                    Или БТХ ще стане колкото Гагарин или Гагарин колкото БТХ ,според мен истината е някъде в средата ....19 ,20 лв....но аз съм субективен....
                    Интересно е за колко са минали пакетите при БТХ онзи ден и за колко са минали пакетите при Гагарин от БТХ.преди няколко месеца...
                    Винаги съм се чудил как ги калкулираш на еднаква цена на акцията Гагарин и БТХ.Защо да не е примерно едната с 10лв по-нагоре или по-надолу...

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                      Ako падне под 20-ка ще взема 200 броя за спорта

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Е то какво да кажа, през портала може лесно, може трудно. Портал като портал. Ако питаш за книжките - търпя критика. Мислех, че ще устискат на фактора "мажовец" Е да, ама май не устискаха. Имаше една тема на Агресивен бик - "къде изядохте дървото." Още тогава там си признах, че нямам от тези и "ядох дървото". Като го гледам сега къде е, мойто дърво ми се вижда "вкусно" Но нямам лошо отношение към "фундамента" и не "плюя".))) Пък и знаеш - както казал костолани "на борсата може да се очаква всичко, включително и обратното" )) Не знам какво да кажа, освен че съжалявам, Човек се учи. Хеса си е по-стойностен папир.

Ха добре дошло,- кога си право - дума да няма!
                        Видиш ли годинка ще сторя от как се препънах на ляв, та избрах на десен крак да се опазя

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                          Преци да каже,- то поне минавало по няколко пъти годишно през портала, дано не е шега на голо д.пе
                          Е то какво да кажа, през портала може лесно, може трудно предполагам. Ако питаш за книжките - търпя критика. Мислех, че ще устискат на фактора "мажовец" Е да, ама май не устискаха. Имаше една тема на Агресивен бик - "къде изядохте дървото." Още тогава там си признах, че нямам от тези и "ядох дървото".)) Като го гледам сега къде е, мойто дърво ми се вижда "вкусно" Но нямам лошо отношение към "фундамента" и не "плюя".)) Пък и знаеш - както казал костолани "на борсата може да се очаква всичко, включително обратното" )) Не знам, какво да кажа, освен че съжалявам,
                          Човек се учи. Хеса си е по-стойностен папир. (понеже говорехме веднъж за него)
                          Last edited by precakanoto; 17.07.2018, 16:10.
                          Не е препоръка... !!!
                          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Ako падне под 20-ка ще взема 200 броя за спорта
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Преци да каже,- то поне минавало по няколко пъти годишно през портала, дано не е шега на голо д.пе

Коментар

• и тук май оттекоха нещата :-((

Коментар

Working...
                                X