UUP 45- 50 leva
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Юрий Гагарин АД (YGAG / GAGBT)
Collapse
X
-
Как ще коментитате това съобщение:
В БФБ-София АД е постъпила следната информация от Булгартабак холдинг АД-София /BTH/:
На 22.06.2006 год. Надзорният съвет на Булгартабак холдинг АД-София одобри метод за продажба на притежаваните от Булгартабак холдинг акции в копитала на Пловдив Юрий Гагарин БТ АД-Пловдив /GAGBT/ - чрез публично предлагане на Българска Фондова Борса-София АД.
Коментар
-
Отдавна разправям и аз че това беше сред малкото останали подценени дружества... Сега след като най-после го пуснаха за приватизация, ще се ускорят нещата (напомням, че досега в рамките на БТ холдинга при досегашните опити за приватизация това дружество оставаше запазено без приватизация - поправете ме ако лъжа, единствено на масовата от него пуснаха нещо). Така че се очертава качествено нова ситуация.
Коментар
-
btw,nqkoi znae li dali ima proizwodstwo na bulgarski puri??
Az sum nepu6a4,no ot wreme na wreme si zapalwam po edna puri4ka sled we4erq..................za sega sponsoriram 4ujdi marki kato J.Cortes,Guantanamera,Cohiba,Caiba,no bih probwal i bulgarski ako ima..........Силата на мнозинството е наслада за плахите! -Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят х
Коментар
-
Тук интересното за мен е като се продадат "Завода за резервни части" и "Филтровите машини " ))))) дали пак няма да има дивидент и то минимално /15-20лв/?
Как държавата ще си прибере парите ?
Тепърва ще се берат плодовете на инвестицията?
Цени под счетоводната цена си са на промоция))))))))))!
Това е моето скромно мнение.Умереният риск винаги печели ! ))))))
Коментар
Коментар