IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Юрий Гагарин АД (YGAG / GAGBT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Abritus
    Първоначално изпратено от Abritus
    Очаквам печалба от минимум 3.5-4 млн., което прави П/Е под 10. А компанията тепърва започва инвестиции, има активи за десетки милиони, може би само земята струва два пъти повече от компанията, пазара в който се развива расте с над 20% годишно и новите машини ще позволят предполагам значителен ръст на приходите и печалбите.
    Още преди повече от три месеца преди тримесечния отчет предполагах мин. 4 млн печалба, както се очертава ще е поне 5 млн.
    Абсолютно!
    Цигареният сектор се стабилизира, само се питам дали GAGBT ще гони 20-25 РЕ или ще си остане под заплахата на следващото покачване на акцизите на цигари.
    The SKY is no longer the limit!

Коментар

• Първоначално изпратено от Abritus
      Очаквам печалба от минимум 3.5-4 млн., което прави П/Е под 10. А компанията тепърва започва инвестиции, има активи за десетки милиони, може би само земята струва два пъти повече от компанията, пазара в който се развива расте с над 20% годишно и новите машини ще позволят предполагам значителен ръст на приходите и печалбите.
      Още преди повече от три месеца преди тримесечния отчет предполагах мин. 4 млн печалба, както се очертава ще е поне 5 млн.

Коментар

• Усещам, че ГАГчо много скоро ще го сполети днешната съдба на Одеса - търговия на макса. Само някой фонд да реши да пълни здраво.

Коментар

• Първоначално изпратено от BGN
          а мерси
          super dobur otchet!!! sega shte smetna pokazatelite i shte gi postna tuk no pechalbata e mnogo dobre

Коментар

• а мерси

Коментар

• В БФБ-София АД е постъпила следната информация от Пловдив Юрий Гагарин БТ АД-Пловдив /GAGBT/:
              Счетоводната печалба на Пловдив-Юрий Гагарин БТ АД-Пловдив към 30.06.2007 год. е 2 838 хил. лв.

Хайде честито.

Коментар

• Първоначално изпратено от Чичо Уорън
                Те първа и други пенсионни фондове ще открият красотата на този диамант, а също и договорни фондове и инвестиционни дружества. Тази компания е задължителна част от портфейла на всеки уважаващ себе си инвеститор.
                dano da e taka. Az lichno ia haresvam tazi pozicia i vse oshte malko hora znaiat za neia ili sa ia ocenili spravedlivo. Kakto kazah tazi akcia spored men shte stigne do 80-90 lv. do 1 godina.

Коментар

• Те първа и други пенсионни фондове ще открият красотата на този диамант, а също и договорни фондове и инвестиционни дружества. Тази компания е задължителна част от портфейла на всеки уважаващ себе си инвеститор.

Коментар

По мои сметки beta-та на GAGBT за една година назад е както следва:

GAGBT vs SOFIX: -0.04
                    GAGBT vs BG40: 0.24

Това би трябвало да направи акцията първостепенна цел на институционалните инвеститори желаещи да хеджират риска на портфейла им на БФБ.
                    Към 31.12.2006г. в GAGBT са инвестирали следните ПФ:

ДЗИ - 98 хил. лв или 0,68% от активите им
                    Алианц - 2 856 хил. лв. или 0,58% от активите им

Коментар

• Промоцията продължава....

Коментар

• Първоначално изпратено от kork
                        mashina,хубави сметки си направил.Като се замисля-никак не е лоша тази цена която прогнозираш,аз си мислех за малко по-ниска като таргет,но той таргета трябва да се вдига.А понякога и въобще не е необходим

Търпение и успех на всички които са инвестирали тук.
                        abe to targeta mi kato gledam drugite pruchki na BFB bi triabvalo da e nad 100 lv. Pri 92 lv. pokazatelite sa OK pak. Taka che shte vidime kakvo shte stane no sum kraino polojitelno nastroen tuk i shte produlja da pulnia. Rano ili kusno shte bude ocenena podobavashto akciata i ne mislia da ia gonia nagore sled kato na tia niva moga da pulnia

Коментар

• mashina,хубави сметки си направил.Като се замисля-никак не е лоша тази цена която прогнозираш,аз си мислех за малко по-ниска като таргет,но той таргета трябва да се вдига.А понякога и въобще не е необходим

Търпение и успех на всички които са инвестирали тук.

Коментар

Първоначално изпратено от growth
                            Мислим по един и същи начин Чичо Уорън- купувам си отдавна тука ... даже мисля утре да си оправя риска на портфейла, гледам че компанията въобще не реагира на изменението на пазарните индекси - даже май намирам отрицателна корелация, която скоро ще се търси много май, знам ли?!

Това би трябвало да направи акцията първостепенна цел на институционалните инвеститори желаещи да хеджират риска на портфейла им на БФБ.
                            моята сметка показва при цена 42 лв.
                            РЕ 13.5
                            РВ 0.97
                            РS 0.96
                            профит маржин от вече 14%
                            счетоводна стойност 43.3 лв.
                            Както знаеме 90% от компаниите на борсата се търгуват при показатели с пъти по-високи от тези та аз казвам:
                            ЦЕНА 92 лв на акция
                            РЕ 29.3
                            РВ 2.12
                            РS 2.1
                            това я прави сравнително ок, сравнена с другите компании на БФБ. Разбира се няма как да я сравня с конкуренти понеже в БГ такива няма, а в европа знам за 1-2

Коментар

Първоначално изпратено от growth
                              Мислим по един и същи начин Чичо Уорън- купувам си отдавна тука ... даже мисля утре да си оправя риска на портфейла, гледам че компанията въобще не реагира на изменението на пазарните индекси - даже май намирам отрицателна корелация, която скоро ще се търси много май, знам ли?!

... вече те чуствам близак човек, нека да шерна малко от мойте данни:
                              GAGBT: GROWTH_SMALL_CAP=-0,34;
                              GAGBT: GROWTH _LARGE__CAP=-0,743;
                              GAGBT: GROWTH_BSE_CAP=-0,1;
                              Потвърждавам твоите съждения...
                              П.С - горе посочените данни са за трите индекси, който аз следя. Те не се публикуват никъде, а са за мое собствено консумиране, които аз си смятам. Смятам, че индексите, използвани в БГ, не отразяват правилно пазара, лично мнение. Смятам, също, че в България има не повече от 5 професионални портфолио мениджъра.
                              Желая ти попътен вятър...

Коментар

• Абе не знам за институционалните инвеститори,но напоследък акцията стана моя цел , и не че и преди не е била,но напоследък по ми харесва.....някак си

Коментар

Working...
                                X