If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
... тук Восток 1 до Байкунур, отделихме се успешно..
... Байкунур, очакваме потвърждаване на данните, след което може да се скачите на станция Мир, за малко почивка
AKO TAKA USPE6NO SE RAZVIVAT DO KRAJA NA GODINATA PROGNOZIRAM NIVA OT 50 LEVA
Kilur,стига с тези консервативни прогнози ,аз бих казал,че тази цена ще бъде постигната доста по-скоро.Защо!
Печалбата за шестмесечието бе необходимото потвърждение,за това,че цифрите които видяхме през първото тримесечие не са изключение,а начало на нова тенденция.Компанията се преструктурира доста успешно.Все пак когата фактите говорят,дори и ....песимистите мълчат.А когато печалбите говорят....акцията започва да буди доверие,а това е ФАКТОРА който е необходим тук.Все пак имаме чудесен растящ пазар,доста големи активи,като земя и т.н. и явно много добър мениджмънт.Вероятно вече е време да се забрави миналото на тази компания а да се погледне към бъдещето.А то е на една много добре развиваща се компания.
И накрая да не забравяме ,че при тази печалба коефицентите на компанията стават доста привлекателни и пазара едва ли ще остави задълго цените на акциите на тези нива,не и при тези перспективи.
Мнението ми не е препоръка за покупка и/или продажба на акции.Притежавам акции.
AKO TAKA USPE6NO SE RAZVIVAT DO KRAJA NA GODINATA PROGNOZIRAM NIVA OT 50 LEVA
Бате, сметни при годишна печалба от 5млн.лв какви показатели се получават и пак кажи колко трябва да е цената към края на годината, според мен не по-ниска от 80-90лв. :-)
Коментар