Тук е най-явния случай на манипулация на цени на БФБ в момента.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Юрий Гагарин АД (YGAG / GAGBT)
Collapse
X
-
ОК
-
Първоначално изпратено от Dr.Tren4eff Разгледай мнениеТук Пенсионерите се на...ха. Колко разумно се управляват парите ни. Хубава е компанията-ма чак пък толкова...
Коментар
-
ОК
25 млн филтри за две седмици заловени. То колко струва 1 филтър, някой има ли идея. Но ми звучи страшно много. Иначе Гагарин може и нищо общо да нямат, разбира се. Но ми звучи като огромно количество, което не е по силите на обикновен търговец.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеЯ всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
ОК
Коментар
-
Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнениеA според мен, май не си от Пловдив и не си съвсем наясно с нещата. Някои от тези поръчки, както може да ги има, така и утре може да ги няма. Не е препоръка. Има свръх конкуренция в печатарския бранш в мопмента. В топ 10 на полиграфическите комплекси, има празни мощности. Всичко е ден до пладне. Има доста сериозни полиграфии в които се работи на Пазарен принцип. Гледаме едни отчети и мислиме, че всичко е мед и масло. ...Пак казвам, не е препоръка.
Аз смятам че няма индустрия в която днешните продажби да са гаранция за утрешните - конкуренция ясно че има. А иначе едно от доказателствата че са конкурентни според мен е това че техни клиенти са компании като Крафт и Нестле.
Коментар
Коментар