IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Юрий Гагарин АД (YGAG / GAGBT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• И какво стана тук, падна ли камъкът от шията дето висеше тук? Този камък, за който май доста хора се ослушваха и оглеждаха.

Коментар

• Да добра е компанията и съм е проучвал и влизал- всяка година купуват нови машини. Ходил съм и в завода- модерен е, а имат и клиенти извън тутуните Сушарт- резултатите говорят сами за себе си

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        Троле знаеш ли колко фирми в кризата намаляват и увеличават персонала си. И да нападате лузерите някои компании живота продължава и те ще работят, а ти на голям вътрешар се правиш. Нямам акции тук , но е добра компания и то личи по цената и
        http://www.investor.bg/novini-i-anal...vruari,131195/

Киро е май доста по в час тука от прецаканото.
        Една от любимите ми акции, инвестират, развиват се хората, личи си и по резултатите,че го правят добре.
        Последните дни под усилена разпродажба най-вероятно от фондовете на Стандарт,но създаде невероятен шанс за попълване на апетитни нива от около 25лв.
        Вече сте го усетили понеже трябваше да се боря с част от вас за парчета от баницата,ама намазах и аз.
        Доста ми набъбна позицията в портфейла,ама не съжалявам ни на йота. За мен е по-подценена в момента от средното за борсата.
        Струва 3 пъти по толкова, бъдеща ракета.Ще и дойде времето.
        Липсата на дивидент е бял кахър,сигурно ще има и такъв по нататък.
        Сега е по-добре по-бързо да си изплатят заемите за новите линии. А D/Еq и без това си е на доста прилично ниво.

Коментар

• Троле знаеш ли колко фирми в кризата намаляват и увеличават персонала си. И да нападате лузерите някои компании живота продължава и те ще работят, а ти на голям вътрешар се правиш. Нямам акции тук , но е добра компания и то личи по цената и

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
            Акционерите са много в час- по скоро имат клиент за продукцията на тази машина
            След две-три тримесечия ще се запознаеш с истината, троле, не само да седиш на монитора, да премяташ разни информацийки оттук и там и да фантазираш, но ще лъснат някои истини ако започнат да намаляват персонала - прави си изводите, дали имат клиенти или дали нямат
            НЕ е препоръка
            Не е препоръка... !!!
            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Акционерите са много в час- по скоро имат клиент за продукцията на тази машина

Коментар

• Като знам собствениците и управителя хич не ми се връзва тезата, че ще инвестират в нещо рисково - по-скоро ще е нещо дето бързо се изплаща.

Имам акции.

Коментар

• Относно машината.

Първоначално изпратено от хендехох Разгледай мнение
                  Влага 6 млн. лв. в машина за филтри, а от филтри е взел приходи за 9-10 млн. лв. през 2010 г.

Тоест според мен инвестира за да остане в бизнеса иначе изпада. Принуден е.

Според мен тази машина е риск, защото тютюневите фабрики могат да му извиват ръце. Ако беше далавера БЛАБТ и СОФБТ щяха да си вземат собствена машина.

Не съм вътре в бизнеса обаче и може да бъркам тотално.

Затова мнението ми не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа.
                  Машината която е закупена е за гилзи-за цигари с филтър без тютюн. А цигарените фабрики БЛАБТ и СОФБТ произвеждат цигари с тютюнн. Но по принцип сте прав че капиталовложението е прекалено голямо в сравнение с оборота.Надделява идеята че са застъпени лични интереси в общърб на печатната база,която е основна.Така че мнението ви е правилно.

Коментар

• минус 5,3% приходите за 9те месеца спрямо 9-те на миналата година. Дано спасят ситуацията покрай изборите
                    Не е препоръка

Коментар

• Наистина е една от лична компания

Коментар

• Браво на Гагарина. Вярно че борсата ни е трагична, но това не означава че добрите компании на пазара, които се справят повече от добре не заслужават едно БРАВО!

На мен това тримесечие ми се струва че е рекордно от гледна точка на приходите, за печалбите ще почакаме още малко да видим.

Коментар

• този приятел който много обича да сключва сделки за 2-3 бройки да вземе да спре да ми прави средната цена на сделка 38-39 лева заради комисионните, че КФН и без това доста са се настървили за приходи напоследък

Коментар

• Остава да ни посочиш, кои са твоите не балони. Да не са Химко ми Кремиковци

Коментар

• внимание - балон !
                              не е препоръка

Коментар

• Честито- акцията сие отлична

Коментар

Working...
                                X